Алекс Раева се отказва от лукса

"Аз съм минала през лукса, той е бил част от живота ми, но мисля, че няма да се върна към него. Сега вече съм на вълна дайвинг и екстремни спортове, и това е лукс за мен. За мен сега е лукс някоя колибка и хубаво място за гмуркане или някоя страхотна писта" - сподели Алекс Раева в интервю за board.bg.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Раева се отказва от лукса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не успя да грабне сърцето на дългия сега се чуди кака да го впечатрли. А времето си минааааааааава ...

На 100 % съм съгласна с това ,което казваш за нея. Абсолютно точно!!! Само чакайте някой с по-дебел портфейл да се закачи пак за нея /предполагам и ,че ще е пак старичък чичко/ и ще видите как ще зареже екстремните спортове и ще се върне към лукса... Що така това момиче изпростява - незнам...

Явно няма качества, за да задържи мъжете, които иска

Ако и да е одухотворена, си е просто тъпа патка. Без извинение. Пожелавам на такива объркани женици-паразити да бъдат отрезвени от кризата. Тя дори не е Мария-Антоанета, а успява да натвори в пъти по-големи тъпизми.

Що не се лиши от лукса да ни занимава с тъпата си личност?

Престанете да злорадствате......на всеки може да се случи да претърпи крах в личен план. Да видим тогава Вие с какво поведение ще бъдете! Отстрани коментарите са много философски обаче реалността е друга при поява на силен стрес, какъвто е раздяла с любим човек!

давай Алекс ! гмурай се !

Те доста от ТИМ-аджийте наистина са бивши военни водолази!

ОХ, ДЕ ДА МОЖЕХ И АЗ ДА ИДА ЗА 10 ДНИ САМО В КОЛИБА НЯКЪДЕ ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА НА ВЪЗДУХ! НЕ ЩА СКРОМНИТЕ РАЗВЛЕЧЕНИЯ НА МИНАЛАТА ПРЕЗ ЛУКСА!

ДА ОБИКОЛИШ ТУРЦИЯ, КЕНИЯ И МОЗАМБИК НЕ Е ЛУКС- ЛУКС Е ДА ИДЕШ НА ЮЖНИЯ ПОЛЮС ИЛИ В КОСМОСА МОЖЕ БИ /СПОРЕД НЕЯ/!

ТУРЦИЯ, КЕНИЯ, МОЗАМБИК, ЕКСТРЕМНИ СПОРТОВЕ- ВСЕ ЕВТИНИ РАЗВЛЕЧЕНИЯ! ДЕ ДА МОЖЕХМЕ И НИЕ ДА СЕ ПОРАЗВЛЕЧЕМ ТАКА, А НЕ ДА РАБОТИМ ПО 9 ЧАСА И ДА НЕ НИ ДАВАТ И ГОДИШЕН ОТПУСК... ПО ДОКУМЕНТ СИ В ОТПУСК, А ИНАЧЕ- РАБОТИШ ПО НЕЖЕЛАНИЕ!

Интересно и хубаво е момичето с разностранни таланти, но няма посока, лута се. Дано намери Пътя! Тогава ще и стане безинтересно да ни занимава със себе си.

нема лошо,НО ,,ЕКСТРЕМНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ,,може да си създаде и ако пътува всеки ден с рейс в София,или ако остане без работа и има деца да ги храни или наистина отиде да живее в колибка на село или в гората нямам нищо против момичето,но явно е много далеч от българската действителност мизерия нашенска и беднотия...

ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА ЩЕ ПОГУБЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО. ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ! ПРИЕМЕТЕ ЧОВЕКА ТАКЪВ КАКЪВТО Е.

Alex,po4ni kaka ot silikona deto si go turna predi godini!Chudia se kak potyvash s nego?! Vzemi se v ryce i prestani da si viarvash 4e si izvestna...S kakvo ma kaka,4e grachi niakolko godini v shoyta na Dylgiia li?

Май си е хванала беден спонсор! Ми то бая погрозня милата и ако иска лукс ще търявба да го постига с повече бройки - 7-8 дневно, и то на Околовръстното

Браво мила Алекс,бори се за себе си и ще успееш!

Всеки има трудни моменти в своя живот. Пожелавам на Алекс по-бързо да премине през своя труден момент, защото тя вече е почнала да се изправя, след това което е преживяла. Много я харесвам като жена и като човек и й пожелавам скоро да срещне Истинския човек! А може би за нея е по-добре да напусне Българистан за известно време - чалгата тук направо задушава....

Де ги тея периоди в живота - период на лукс , период на екстремни спортове.Интересно кога ще и дойде периода на работа и занимаване със семейство и дете , а не със самата себе си.Това ще е интересно , да напишете какво работи някоя от тези Златки , а не каква е новата и прищявка.

Само така Алекс! Дръж здраво шнорхела! BTW, той не е ли на гангстерите от тим? Те са exdiveri а и имат рекетьорски кинти за харчене...

syper si e ............zaviz mnogo zaviz ima okolo nea

Отдавна за много хора / включително и за мене / да съм сред природата и да съм част от нея е най-прекрасното нещо на света.А тя едва сега го е открила - и това топ новината ? Нещастна работа...

v manastir li 6te vliza?

kefi me!!!!

kefi me!!!!

Да ви го ръгна в лукса,от утре и аз се отказвам от него-почвам да играя голф и да карам яхта-от малък още плувах с вътрешната гума на Беларусав рибарника!

Абе, тая да не ви плаща, че през два дена ни занимавате с измислената и ВИП персона?

Алекс Раева да заповяда тази събота и неделя на язовир копринка да пробва управляването на маутинборд посредством кайт или бъги задвижвано също с помощта на вятъра чрез кайт. за повече инфо http://www.facebook. който иска също да заповяда. няма никой да съжалява.

И аз съм се отказал от лукса :) И повечето българи доколкото знам.

Pozelavam i da se shiba bez prezervativ, dokato ne stane HIV +. Tova e mnogo vanuvasht sport, neshto kato ruskata ruletka.

Тази лелка вече се чуди как да се направи на интересна. Кой ли се интересува от нея, освен самата тя и нахалните й опити да бъде забелязана.

Кой се интересува от тази лелка, тя се чуди вече по какъв начин да се направи на интересна.

O ALEKS ISKAM DVETE S DESITO DOBREVA DA ME 4UKATE OTZAD NA ZADNA PRA6KA I AZ DA STENA KATO DEVOI4E))))

Трябва ли да четем какви глупости ръсят неизвестни селянки?

Kazaha mi 4e zada bada dobar trabva da bada naeban ot Momi4e ili Gena e moita me4ta i fantaziq da mi go na4uka otzad ALEKS RAEVA I DESITO DOBREVA !!!!1

дупе знае и две и двеста

Браво!!.Когато човек се опитва да си живее живота както му харесва винаги се намират завистници които искат да му се присмеят.Яд ви е че вие не можете да направите същото или нещо подобно което да ви удволетвори. И по скоро не че не можете а сте влезли в калъпа (матрицата) и не може да си позволите да излезете от там, защото ви е по изгодно да мрънкате и да завиждате. Иначе животът е прекрасен!!!

Bravo, Kari! Mnogo dobre kazano.

Сигурно след толкова години лукс!

Тази работеше при Слави,нали.

Не знам колко струват екипировките за тези нелуксозни забавления, но слушах Алекс в едно предаване как обясняваше с пренебрежение, че курсовете за подводно гмуркане оо, никак не са скъпи- около 264 евро. Момиче, знаеш ли колко хора си мечтаят да имат 264 евро. Добре, работиш, парите са си твои и ще правиш с тях каквото поискаш. Но не приказвай глупости. И не си купувай спални за 10 000 лв./ това и аз го четох/.

това маце никога не ми се е вписвала в средата в която съм я гледал. имам усещането че я будалкат непрекъснато. не е кофти мацето.но е добре да излезе от страната на приказките наистина. тези спортове и те са временни. после кво ли следва? малко объркано става.

Гмуркането определено е луксозно удоволствие, нощувката в една най-проста колибка в PNG е на цената на нощувка във Four Seasons, просто е въпрос на приоритет кое ще избереш. Стига дайвинга да и доставя удоволствие е страхотен спорт и развлечение, опознаване на един съвсем различен свят

Стига вече с тази. Аман.

Само мен ли ме дразни това дайвинг???!

Готина е Алекс,харесвам я като стил,излъчване,мусик и включително дрешките,които прави,ама да ми каже,че дайвинга и дори ските в днешни дни не са лукс....а хората нямата какво да ядат.Лукс си е,ама не краде момичето-нека се забавлява :D

Само мен ли ме дразни тази дума дайвинг??!!

Само мен ли ме дразни тази дума 'дайвинг???!!!

ОТ КОМБАЙНЕРКА СТАНАЛА МИНЬОРКА И ХАЙДЕ НА МАЙОРКА !!! ЗА НЯКОИ ИМА LIFE AND KIFE, А ЗА НАС ЖИЗНЬ.

Дето викат хората: OMG