Меган Фокс и Робърт Патинсън най-сексапилни за 2009

Меган Фокс стана едновременно най-лошата и най-сексапилната актриса за 2009 г. Това определиха чрез гласуване читателите на сайта Moviefone.com, цитиран от Труд.

Обратно в новината

Коментари - Меган Фокс и Робърт Патинсън най-сексапилни за 2009 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

i az

Меган е много красива, но вулгарното и излъчване и тоталната и липса на актьорски талант отнемат от сексапила и. А Патисън, хахахаха, откога г-н Лоша Хигиена е секси?!

До Али. Тис си тъпак.

'The blind side' SE PREVEJDA 'SLIAPATA STRANA'(ne e geografsko poniatie mili mi BG jurnalist4eta)

А бе разочарован що не се скриеш на майка ти в г.з.. Меган Фокс я избраха за най-секси в света, а ти даваш коментари. Фани се за петите и си легни

Аз пък съм на мнение че Здрач е много добър филм и си заслужава наградите!

Така като го гледам не ми се вижда секси, иначе изобщо не го знам тоя ..

Интересно, при мъжете пак жена е на 1во място ....

Tapotij

Ти или си роден с гъза напред или неска ти е крив ден. Класацията си е супер имайки предвид мнението на масовата публика. Меган фокс е голяма кукла,може би е малко комерсиална,но е много по-секси от Анджелина например. Патисън е симпатяга и според интервютата с него изглежда доста скромен тип. А филмите,които казваш,че не си гледал са брутални комедии,които не са за всеки,но са забавни. Лека вечер!

най тъпия прост безмислен и скапан филм това е ЗДРАЧ

Imam nai-krasivijat maz na sveta!

Напълно подкрепям! ;-]

megan e nai qkataaaaaaaa

Neznam koi e pravi tazi klasatzia ,no tova e smeshno.Kakvo bezoobrazie.Zalivat mladite hora s razni pomii i posle te sa samoubivat i drusat do pripaduk.

vzdv

Я млъквай!!! Здрач изобщо не е боза.Ти явно нещо не си в ред с мозъка.

Последният ергенски запой - kuv e tozi film? Iavno ne znaete kak se prevejda hungover - na bulgarski e Mahmurluk

Най- много се радвам за Джордж Клуни. Този мъж е твърд последовател на старата школа актьор- винаги усмихнат малко пиян много секси. Такъв трябва да е Роби но ще трябва да положи много усилия. За сега ми прилича на българин. Уважаеми български майки на момчета, моля Ви да вложите старание във възпитанието на децата си. Надявам се да блесне и наш човек 1 дена на Холивудските награди. Успех!!!

toz e golqm tapanar

kakwo mu hareswat tolkoz na robyrt patkisyn

не СТЕНА а СТРАНА

Всичко това е вярно.Здрач познат на всички тинейджъри като мен е най-гобрия филм а продължението мъ Новолуние е хит.Всечки очакват останалите две части Затъмнение и Зазоряване,който съм сигурна че ще са най-сполучливите филми за 2010 и 2011гогина.А относно Робърт Патинсън той е най-сексапилния еерген и всички мой приятелки както и аз сме влюбени в него.

Бруно не съм гхо гледал ,както и Борат , но само от рекламите и двата ми опротивяват моментално , така че съм съгласен ...Меган Фокс е пък е толкова посредствена ,че едва се трае , нито е чак толкоз секси . Twilight е мега боза , както и Transmorfors or whatever...изобщо много зле класацията

Бруно не съм гхо гледал ,както и Борат , но само от рекламите и двата ми опротивяват моментално , така че съм съгласен ...Меган Фокс е пък е толкова посредствена ,че едва се трае , нито е чак толкоз секси . Twilight е мега боза , както и Transmorfors or whatever...изобщо много зле класацията

ah tazi megan.6te q izqm

И двамата са ужасни.