Коцето и Райна се срещнали в Тайланд

Фолкпевецът Константин се засякъл с бившето си "пиле" Райна в Тайланд, разказа самият той пред "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Коцето и Райна се срещнали в Тайланд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са се срещнали 'тож си измисля *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вкиснал се е и му се видяло мизерия щото е отишъл с малката пикла :))))). Абе човек, в Тайланд с гадже не се ходи, плащаш двойно за половин удовоствие! :))))))))

Гледала съм"Биг брадър" в затворено пространство човек реагира непредвидимо ' макар много емоционална на моменти 'и във"Вип денс" харесвам това че е истинска и неподправена ' не е мушлика'А за Константин съм сигурна че и за секссимвол са го избрали 12 годишни които примират незнам защо по него -ни тяло 'ни интелект има

коцето е отишъл след нея от любопитство да види с кого е . но се съмнявам че е успял

Добри и Куна се срещнаха на мегдана на село Мещица.Ето тва е новина!!!!!!!!!!!

Лелееее да не би да е получил сигнали от космоса. Пълни глупости. Не му вярвайте.

Константин е егати селяка - имам предвид като излъчване, поведение, отношение, възпитание и т.н. и т.н. Смятам, че е много пресилено да го тикат медиите за харесван от жените мъж (поне от имащите малко мозък) а не едва сричащи единадесетокласнички.

Мизерия,ама друг път! В България е мизерията. В Тайланд дупки по улиците и магистралите НЯМА,в големите градове и туристически центрове е чисто и подредено...ако за него това е мизерия,какво ли определение би дал за България! Това е една от най-богатите държави в Югоизточна Азия....и една от най-посещаваните и желани дестинации изобщо в света!

не се и съмнявам, че е хрърлил фас на улицата! Тук при нас в Сингапур глобата е толкова, за дъвка е 500 долара, за преминаване на червено - глога от 500 долара и арест с изясняване на това кой си, за какво си в Сингапур, и имаш ли разрешително за работа. Тоя селянин да си върви на село да копае. Срам ме е от такива българи, затова и емигрирах, за да съм далеч от абсурдистан!!!

Голям смях, в Тайланд било мизерия,без коментар.Бил съм там два пъти и е красиво, не е мизерия,може би се е объркал с квартала където живее.

наресвам мн ражна ' не харесвам константин още като бяха заедно' тя ми изглежда сериозна' тож -много лигаво ""забавен"" новия и приятел ми харесва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

до милиана: ако беше гледала биг брадър щеше да разбереш райна каква лигла е и колко отвратителна жена е.

аз точно оттам я заобичах,но такива елементарни ,момиченца,като теб,които гледат само тв-я,без да разгънат умствения си потенциал,поради липса на такъв-правят бързи 'умозаключения',лишени от обективност и правдоподобност

Коце, ти къде си блеел в Бангкок? Не забеляза ли хотелите, летището, бизнес центъра, лукса? Мизерията е има там, както е има в Ню Йорк, София, Лондон и къде ли не. Само че там мизерията е ръка до ръка с лукса, не си пречат, луксът не се опитва да се отдели, всичко е едно, органично съжителство.

тажланд-мизерия??? ти да не си бил нашмуркан бе коце? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

знаех,че ражна отдавна говореше за тажланд,и че се е върнала,но коцето какво е правел там,иначе гледах ражнето при гала на кафе,беше страхотна,естествена,говореше много добре,много ми хареса *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз съм приятелка на Райна,и когато прочетох това много се смях,Райна отиде и се върна преди Коцето,и няма как да я видял,не знам защо си измисля така това момче

Тайланд и мизерия! Коце ти да не си бил в Тайван и да си се пообъркал нещо?

Tи пък явно не си била в Тайван . Там е като във филм от бъдещето съчетано със запазени древни китайски традиции.

Какво се учудваш от някакъв чалгаджия? За съжаление хората които са чели и гледали за Тайланд и Сингапур не могат да си позволят екскурзия до там! А разни чалгаджии дето една книга не са прочели през живота си обикалят цял свят.

райна и коцето си приличати двамата като двойка са много готини.Но отделно коцето не ми допада особено сега и с тази измислена приятелка надя.видяхме яи в шоуто на иван андрей как се опитва да прилича на райна.Е не можеш ,грозничка и простичка си Надке!

Видях новия на Райна ' мн са готина двойка'излъчва невинност и чар' много са естествени и двамата' другите двама пък чак в Тайланд ги намериха...пффф

случайно ? в тайланд

каква случайност хахахаах аааа голям майтап е тая надежда . чула за райна че ще ходи в тайланд и накарала константин и той да я заведе . ама тя ако тръгне да ходи на всякъде където ходи райна на коцето здраво ще му олекне джоба . горкото момиче жал ни е за него . жалка история - подръжание . идеи които не може да осъществи сама

КОЦЕТО НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАВИ РАЙНА.И Е ЕСТЕСТВЕНО ЗАЩОТО ТЯ Е ЕДНА КРАСИВА И ЕСТЕСТВЕНА ЖЕНА.А ТАЗИ ОТВРАТИТЕЛНА НАДЯ ТЪРСИ САМО ПОЛЗА И ИЗВЕСТНОСТ.КОЦЕ,ОТЪРВИ СЕ ОТ ТОВА ПРОТИВНТО СЪЗДАНИЕ НАДЯ!

Тия двамата по петите ли и ходяд на Райна 'пфффф Омръзва във всяко интервю той да споменава Райна ' или не може да я забрави' да се примири че е сдруг - по готин и свестен от него'а колкото до злобните коментари Райна сие мн мн готина 'свестна и знае защо е отишла във Тайланд и с какво да се обогати

тази нахална лигла надя нарочно го е накарала да отидат там за дразни райна.много противно момиче,и пари няма а е досадна.НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ РАЙНА КАКВОТО И ДА ПРАВИ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ КОЦЕТО И РАЙНА ОЩЕ СЕ ОБИЧАТ

Когато човек е културно ограничен е най-добре да си седи вкъщи. За пореден път се убедих, че фолкпевецът Константин е точно от този тип хора за съжеление. Да кажем, че Тайланд е мизерия, за което не съм съгласна, но това е негово мнение, но човек да посети Сингапур и да остане очуден от пристанището, третоарите и глоба при изхвърлена цигара на неопределеното за това място е направо потресаващо. Или има основание за това ако е пристигнал с лодка.влачил се е по тротоарите и е пушил цигари.

наистина в Тайланд е голяма мизерия! ако отидеш някой ден ще се убедиш! макар че се съмнявам че ще го видиш с очите си! а Сингапур е наистина уникална държава! и няма определени за пушене места, защото е абсолютно забранено на обществени места!!! и то от много години! Коцето може и да не е от най-интелигентните, но поне го е видял и преразказва през неговия си поглед! а ти какво филосовстваш.... не е ясно

С кого може да е била дивачката, освен с двете си кучета, кой ще я търпи такава луда, дори и един танцьор не можа да задържи задълго.

даааа и Коцето как така реши тооочно тогава тооочно в Тайланд да ходи, егати тъпотията!

Малеее... наистина ли ?!?!? довечера сигурно ще има извънредни новини по телевизиите

е как па така случайно се засекохте точно там????това да не е Мола да се засечете???и какъв бронзов тен беее?изгорел е като домат!хаххаха!

защо занимавате хората с тези фукльовци

защо занимавате хората с тези фукльовци

ами те констатнин и надя да не останат назад са решили да прескочат от сингапур . да ги види райна че и те могат да отидат.комплексарски прищевки които са били явно на надя

е па то таиланд е много малка земя та да се срещнат:) или просто не знаят други туристически дестинации там-хахаха примитивизам от всекаде. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.