Новата Мис България обожава животните, пяла в ”Бон-бон”

21-годишната Ромина Андонова спечели титлата Мис България 2010 на конкурса, който се проведе на 23 април в Рейнбоу Плаза и ще се излъчи по Нова ТВ в неделя. Ромина е от София и владее перфектно немски и английски език.

Обратно в новината

Коментари - Новата Мис България обожава животните, пяла в ”Бон-бон” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле тази Юриевич прилича на фолк певачица, която е прекалила със силикона в устните! За Антония Петрова - няма спор, грозотия и с грим, а без грим??? Новата е посредствена, но някак естествена, въпреки екстеншъните, пък има и талант. Русата подгласничка е ужасно грозна, не зная какво ви харесва. От момичетата на конкурса Роми беше най-хубава!

на мен ми харесва това че сум я виждал по телевизята и русото момиче е наистина много по-красива от ромина.това че всички момичета на конкурса приличаха на вещици освен ромина не е случаино с тези кудрици тип леля ми преди 20 години *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да си призная, не останах очарована... Има нещо дървено, а като ходя по улиците на София, срещам къде-къде по-красиви момичета...

Абсолютно безлична е..... Къде й е талията???

това ли е наи-красивата балгарка??? предишната ми по-харесваше!!!! все по-често започна да се пропагандира едно и сащо: "титлата ми не е уредена..." *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе крокодилче е, ама в сравнение с другите претендентки няма особен избор.Най-хубавите ни момичета не ходят по конкурси и може би така е по-добре.

Супер си е пичето! Изглежда естествено и избора й определено е прогрес спрямо миналогодишният.

тая дори няма правилни черти на лицето .. мис българия конкурсът запада все повече и повече

ей обаче не мога да разбера, защо толкова категорично се изказват някой - селска физономи, купена титла. Ами обърнете внимание на цялото инфо за момичето. А сега да видим колко от коментиралите тука са високи по 170 и кусур, стройни хубавки, колко танцуват модерен балет, тренирали са волейбол и карате, колко са пяли в популярна детска група на една сцена с популярни певци, колко са студенти и то забележете не някакъв си мениджмънт в измислен университет а Биология в СУ, знаят добре по два чужди езика и водят интересен и активен соц.живот. Доколкото знам в Мис Свят има кръгове за таланти и победителката от тях се класира на финалите. Нищо чудно това момиче и от там да попадне на финала. И между другото си има излъчване точно на жена, а не на някой ходещ недоразвит скелет. 6 си е миската. Аз съм доволна от таз годишния избор. А то относно това какво е красиво, разбира се всеки си има собствено виждане, може това момиче да не му се вижда най-красивото, но грозно да кажете, вече си кривите душата. На нещо хубаво зорлем да търсиш недостатъци не го разбирам.

Добре философстваш, хубаво пишеш, чете се чудесно... докато видях "до колкото знам". И моментално чуква на кухо. Дървен философ.

Казвам доколкото знам, защото когато съм гледала предишни години конкурса Мис Свят, имаше такива кръгове и печелившите от тях, се класираха във финалната 10-ка. Но дали и тази година ще е така не знам, и не ми е жизнено важно да знам. Но ако е и това момиче се класира директно от там, смятам че пак ще има негативни коментари. А грозна ли е новата Мис, и заслужава ли коментари от сорта - селска физиономия и други подобни? И тази година е много хубаво, че победителката има други достойнства освен красота, това е много ценно, защото красави лица бол, ама истинските достойни красавици са рядкост. Дано тази се окаже такава, то ще си проличи, като започне да се извява в публичното пространство. Дразня се много, защото бас държа че 90% от писалите не могат да се похвалят с такав неща в биографията си ама така категорично нападат, те не казват не ми харсева, те направо започват с грозните квалификации.

Като нямаш представа от мениджмънт, недей да се изказваш неподготвена, защото да учиш такава специалност е много по-трудно от биология! И по-елитно най-вече...

Не говори, без да си изпитала товара на гърба си! На всеки му е лесно отстрани... Новата Мис-ка е СУПЕР! Чаровна, красива, лъчезарна, естествена НАЙ-ВЕЧЕ! Аз съм много доволна от този избор!

Тежка травма от падане с ATW и пречи да учи ( иска се главно седене на задника и четене) , но в по никакъв начин не и пречи да стане Мис Нещо си Там ( предполагам се иска размотаване на кокили по подиумите). Аз ли съм идиот, те ли се мъчат да ме изкарат такива... невзрачно момиче тва си е.

Избраха за мис България красиво момиче. Тя наистина се отличаваше от останалите претендентки.Честито1

Да, симпатично момиче и до там! Няма никой, ако се загледаш ..но честито все пак, макар и това да е най-високото стъпало, на което ще стъпи.

Никой от нас тук не може да даде реална преценка за момичето, защото снимките не са много добри. Само ще Ви кажа на всички Вас, които плюете по Юлия Юревич и Антония Петрова: Особено Юлия е много красива и нежна и трябва да сте много зле, за да казвате, че е грозна. Колкото до Антония, изобщо не е лоша и има нещо в главата си, в сравнение с обожаваните Ви фолк певици. Защо се сърдите за силикона?! Нима всички български "крсавици" не са красиви именно заради прочутия силикон и другите подобрения, след които не можем да ги познаем?!

На мене пък ми харесва много. Още в дефилето по бански си избрах 3, 4 и 12 и се радвам, че Ромина победи. Разликата между нея и Тоца е огромна. Дано успее на Мис Свят! Пожелавам и успех!

Веднъж да изберат тази, която ми е харесала най - много,защото бях започнала да си мисля , че нещо аз недовиждам.))) Честито на момичето!

Най-после едва хубава българка - прекрасна е !!!!! На завистниците - е това е ......... Вие пак си оставате злобари и завистници , а ние безпристрастните се радваме !!!!! Момичето е идеално !!!!!

прекрасна си, Ромина! Добър избор, браво!!!!

ВСИЧКО ХУБАВО, НО КАТО ГИ ГЛЕДАМ НА ОБЩАТА СНИМКА ОТ ВСИЧКИ МИСКИ НАЙ-ХУБАВА Е ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА- ИМА СИ КЛАСА ЖЕНАТА.

Злобата ще ви направи живота безмислен. Как от 113 мненние повече от половината са негативни. Коментарите са от типа..."Да ми ядети гъза, дрисли, завиждайтииииииии'. Всяка куха лейка с присадена коса на клавиатурата се изказва.

Андрейчо, много се смях на коментара ти...само това с присанедата коса на лавиатурата не го разбрах мног-много, що си присаждат косъми по клавиатурата ;) майтап

По тази не бих се обърнал на улицата. Прекалено обикновена е

Ти пък като си необиновен кой те знае бе мухльо?

Ами Ромина е с прикачени коси!Познавам я и в действителност косата и е много по-къса,тук явно е с екстеншън,а сега и доктор Енчев и силикон ще и сложи!

браво на коментарите на Мари и читателка,честито на победителките//

Боже, колко мъка има по този свят, божее...

Този път поне наистина избраха красиво момиче. Явно на доста хора тук са им се преобърнали критериите за красота и не възприемат жени без силикон и изрусена коса- много жалко! Но в цял свят се цени именно такава красота в момента-естествена, дори с видими малки дефекти- не смятам, че има перфектни хора. Ромина е красива за мен и се радвам, че са избрали такъв типаж най-сетне!

всяка година се обезмислят тези конкурси, ако се избираше честно нямаше да буде избрана тази мома, дано да доживеем честни конкурси за да се види наистина булгарската хубост, в случая нито красота,нито излучване,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЕ Е ЛОША АМА ПЛОВДИВЧАНКИТЕ СА ПО ХУБАВИ !И КОЕ КРАСИВО МОМИЧЕ ЩЕ КАНДИДАТСТВА ЗА МИС БЪЛГАРИЯ КАТО ЩЕ Я ЛАПНАТ МАФИОТИТЕ !

Тя първата отдавна е прилапана,затова е първа,а реалната пбедителката както обикновенно остава 2-ра!

вижте я добре сега преди и нея да тунинговат с кубици силикон, ехтенсионс и тонове грим... иначе е симпатяга. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Антония Петрова не е крокодил, а красиво и умно момиче, което доказа, че и учи и е богато, а и никоя мис досега няма нейното тяло. Тази нова мис не е лоша, но не е и красавица. А и в тяло е 50:50.

Красива е! Снимката и с пернишкия крокодил бих кръстил - Красавицата и звяра ...

охх колко мъка и завист има в тая държава..затова още 100 години няма да излезем от тинята. Един да покаже глава и отдолу 5 ще го задърпат пак в тинята. Извода е следния: Тук колкото и да си говорим,да спорим, да подминем границата на благоприличието момичето ще си остане Мис БГ 2010 !! Вярно е че има още една камара красиви жени, но разберете всеки има вкус а и неможе всички да спечелят. На мен лично ми харесва новата мис,но съжалявам само за едно че неможа да спечели миналия конкурс и да ни спести на широката Аудитория мъките да търпим онзи Крокодил от Перник. Успех на новата Мис !!

дааааа в сравнение с крокодила антонио е супер....ама защо трябва да сравняваме с наи-грозната в бг хахахха новата е готина,но дебела.....и плоска.....и в никакав случаи не е миссссс а платииииииш:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Точно такава трябва да бъде представителката на нормалните жени в Бг. Баси как сте свикнали със силиконките, че това хубаво момиче било обикновено. Ами какво да бъде? К.... като другите. Теди Бургазлиева, Роси Иванова и Наталия Гуркова ли? Ха-ха-ха. Откровени мутреси. Това момиче щом е била в Бон-Бон е добро. По нейно време в състава все бяха хубави децата и интелигентни, така че не ми я сравнявайте с чавки, моля ви се!

пак само коне на този конкурс, по улиците всеки ден виждам 1000 по хубави

И аз ги виждам по улиците, но те на конкурси не ходят. Тогава? Избираме измежду тия които са там.

Изглежда добре за 30 годишна, но не мога да си преставя, че е само на 21, подвластничките и, също, няма ли по финни и младолики момичета вече в Бг, тази госпожа не лъха на младост, а по-скоро на жена с многогодишен сексуален опит.

Казва се "подГласнички" бе тъпанар.

прилича на мутреса от най-вулгарните или просто на сервитьорка, което е едно и също

Ауу, хубава е, да! Браво, браво! Дано ни представи добре на Мис Свят :)). Всяка година имаме надежди, но дано поне тази година малко по-напред да стигне тя. УСПЕХ!!!!

Мис - значи върха нали Това момиче е средна хубост нашенка Какви са критериите за избор на мис в България

ами мила това ни е стандарта, тук всички девойки са от мис нагоре, какво да се прави угодия няма ;)

има добро тяло, но вув феиса си е селска хубавица. все пак присуединявам се кум многото глсове че е много по-добра от пернишкя вампир :) и нека на тя миски офицялно да им забранят да се катерят по жетове и атв-та щото им е противопоказно за здравето! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей,смотльо,научи се първо да пишеш пък после давай акъл.

грозна и в лице и в тяло. аман от миски. сравнете я с кои да е известен модел и сте си дадете сметка це коментара е обективен и няма нисто обсто сас злоба. просто нормално невзрацно момице след което няма да се обарнес ако го срестнес на ълицата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубаво е момичето . Не съм гледала конкурса и не мога да кажа нищо за останалите . Тази година няма излагация . Но къде изчезнаха тези девойки като някои миски от предишни години ? За съжаление и тази мис ще си остане само мис България . По другите конкурси няма да пробие . И едва ли и тя ще направи нещо смислено и значимо .

Нещо ми се струва като да е от малцинствата....Ромина от роми ли идва???

освен че е красива, от статията става ясно че е умна и амбициозна! има свеж екологичен вид! малко е късокрака и без талия, но при всички положения достойнствата и са в пъти повече от недостатъците!!! ЧЕСТИТО, И УСПЕХ!!!

Най- обикновенно момиче , симпатично и нищо повече. Тия калъфи - богаташите верно нямат никакъв вкус. Гледам мадам Жени сияе , явно пак си е прибрала своето.

браво,момичето е много хубаво.поздравленя!

Mnogo krasivo momi4e...koito kazva che e grozna ili trqbva da se pregleda ili nerazzbira ot krasivi neshta !!!

Да правилно .... неща.... а не хора

Готина мацка и много чаровна!И физиономията не и е селска като на повечето пъпчиви уруди!

Отдъхнах си,след крокодила миналата година мислех, че тази година ще изберат палеонтозавър!