Славея Сиракова отново се снима по бельо

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева навлезе в професията на модел.

Обратно в новината

Коментари - Славея Сиракова отново се снима по бельо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле ...и аз имам дъщери.Ужас.Ще им откъсна главите ако ги видя така.

Доста е грозничка горката,но с такива амбициозни мама и тате може да се качи чак на луната...

Никакво излъчване, чар и красота няма това момиче. Какво ли не правят парите на мама и татко..

А някой всъщност интересува ли се? Щото АЗ - НЕ!

Страх ме хвана от вида и. А майката и бащата на един акъл с дъщерята. Ужаст настана по целия свят.Който не може да изпъкне с ум, се мъчи с голи снимки...

как може младо момиче да се гримира така, умът ми не го побира.

Детско тяло....с лице на възрасна жена хахахахах

Ами това можеда прави момичето - това прави да си показва "прелестите" - поне има тяло, но в главата мяза на футболна топка - да ме прощават топките, че и те май са по-красиви от нея...

Как да напиша, че е хубава, като физиономията и е отблъскваща! Съжалявам, но е истина и тя се вижда ясно.

Фотографът й упорито избягва да я снима директно в анфас.

Има само една дума...ПРОСТОТИЯ.

няма лошо! нибой се, остаи ги пуританите да си лаят :) ко разбират те от истетика :)))

В тялото бива, но в лицето е направо страшна

Незная колко е редно едно нераждало младо момиче да си поставя силикон в гърдите.... Поне родителите и да имаха малко повече здравна култура... Пък те и разрешили и се гордеят с това... Простотия...!

"...тунингова гърдите си, като сложи 590 кубика..." И окончателно заприлича на порно звезда...Кой знае пък, може скоро да я гледаме по XXL?

Пу, да не й е уроки, да я насерат кокошките дано. Убава е, но грима й е много тежък и скрива красотата. По-малко грим, повече голичко, това е тайната на добрата фотосесия.

Ако не бяха мама и тати едва ли някой щеше да забележи тази"хубост".Иначе каквато е ценностната система на родителите, такава е и на децата, не трябва да се учудваме че е готова постоянно да се съблича горката.

В България има много красиви момичета и това е едно от тях,то се вижда и без да се съблича.По-добре да се доказва облечена.

Това е изключение.Иначе си ходи без гащи.

Както е тръгнала, скоро чакайте ХХХ... :)

И къде го видяхте това хубаво тяло??? Ако махнеш силикона НИЩО друго няма да остане. Тяло без нито една извивка - хилаво и недоразвито. Няма ханш, няма талия, нямарамене - всичко равно отгоре до долу. Ръчичките и предизвикват съжаление. Прави крака но без никаква форма. Като тръбички са. Няма глезен, прасец, коляно, бедро... Трябва да поспортува за да сеоформи и придобие по-свежо и здравословно излъчване... И да си вземе парите от гримьора!

момичето си е много хубаво, какво толкова я плюете не мога да разбера.ами има какво да покаже, показва.а вие като сте много учени, станете едни учени, вместо да си показвате тялото.ама ме съмнява дали имате такова красиво тяло като на славея.

Явно тате е закъсал с парите от покера и прати детето да изкара нещо.Но то не става за нищо.

Минала е на кризисната и евтината тарифа! Колко "уникални" снимки :D Хелле на тази, пред варела... "Славея Сиракова сн. Maxim" Нема кой да му изпере дрешките на девойчето ли?

Малеййй, какви композиции, как са я сякли през краката... Хора, това да не е портфолиото на скъсан ученик от полиграфията...

че нашето гардже си е най-убавото.

питайте я какво и се случи в Тетевен,във вила Аляска:)невероятна си Слав:)

Да почва да се снима и по без бельо - даже специализирани филми има за това... А фенове на ЦСКА - колкото си искаш мераклии за някоя и друга група...

се едно гледам Сираков с женско бельо брррр

Мале милата колко е крива и не знам какво си е направила на веждите ама не и отива никак, изглежда все едно някои току що и е изял закуската. А тия криви цици просто да не говорим, не мога да повярвам че има толкоз некадърни пластични хирурзи, то очите ще ти извадят, едната на 5км от другата, егати естетиката!

Хубава,грозна,показва момичето какво предлага...

Толкова злобари, завистници и комплексари пишат в този форум.....

Това, коети искам да напиша, дори и системата нямаше да иска да го транслитерира. Моля, пишете на кирилица или поне цензурирано - НЕ КАТО МЕН!

Красиво момиче,интересно излъчване,успех!

на 25 години започва кариера на модел????????? Снимката от Maxim може да се определи като "Ужас"

гените си искат своето, лике мотхер, лике фатхер-суперебливост. затова това девоиче се чувствува винаги недоебано и затова се саблича за да вазбуди интетреса на зребците. колкото повече зребци обиязди, толкова по шастлива ще баде. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ужас