Бащата на Елеонора влиза в къщата на Big Brother

Предполагаемият биологичен баща на Елеонора Палавейска - Недялко Нанов, тази вечер ще влезе в Къщата на Big Brother Family.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на Елеонора влиза в къщата на Big Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спокоино излезнаха сладурите:))))))))))

Замислям се дали всички семейства са такива.Едно не ми харесва.За Елеонора пишете много лоши неща а дали е така, дали продуцентите на нейният гръб и нещастие не си правят предаването?Кого да харесам та освен Стефанови / и то не съм сигурна/ другите не ми харесват. 1. Трифонови - доста дълго са се подготвяли и то успешно за тази формация.Много им личи. Въпреки че продуцентите гледат някакси да го прикрият.Та те са влезли главно не да се показват какви са истински а за парите и имам чувството че са сигурни за тях.Това вечно защитаване на Христо от Корнелия,крие доста въпроси. Доста е говорено и подготвяно-от двамата ли , от продуцентите ли не ми е ясно,но има някаква уговорка и то си личи. 2. Кузмови - какво да харесам ? Веско ли Ели ли ? Та децата им гледат и чуват много лоши думи говорени мижду двамата или лично на децата си. 3. Сашка и Павлин ли ? Виждам колко зло е причинил Павлин на родителите на Сашка и се учудвам тя като казва че го обича. Това навярно е план между тях за парите но хазарта не винаги изпиза планиран то поне Павлин-хазартаджията трябва да знае. 4.Защо вечно изтъкват съквартирантите че Елеонора и Давид нямат брак и не са истинско семейство а за Трифонови които също нямат брак нищо не казват. Кажете на госпожа Колева че и Трифонови нямат брак, значи че тя и тях трябвя дя елеминира. Или на нея е по лесно да изгони една млада двойка вместо да и покаже как да се справя с трудностите. Нали е много печена и е видяла как е в Америка! Защо не дават напътсвия на тези двама млади хора Давид и Елеонора. Та нали чу че тя от малка е свикнала вечно да бъде отхвърляна от всякъде. И тази зла свекърва не може ли да се сприятели със снаха си - то много е лесно да критикуваш а защо не я е научила на домакински задължения та тя е отишла да живее у тях почти дете и лесно е можела да се сприятели с нея. Такава злоба изсипа по нейн адрес-сега доволна ли е спи ли спокойно? Каква майка е тази свекърва не виждаш ли че вредиш на детето си, не вижи ли че синът и я обича много. Поне заради детето си може да бъде мила с нея, не обичам тези зли жени - свекървите. За всичко били виновни снахите а къде сте вие майките къде ви е майчинското. То навярно вече е решено на кого да се дадат парите пише го във вестниците - Трифонови и затова не кепазете другите. Аз съм майка и много ме боли как показвате младите семествата .

Ок, според вас кои трябва да спечелят, които имат или които нямат. Битието определя хараклтера.

този сезон е направен за Давид и Елеонора, а не за другите в къщата, всичко е манипулирано, лъжат зрителите. Защо давате само за тях двамат Тя не е единствената която е израснала в дом и непознава баща си, така е поне 1/8 от българите. Засрамете се престанете да лъжете българина да гласува, всичко е нагласено

Има ли балъци, дето гледат тази простотия и да си харчат парите за СМС'и?

Всяка година си казвам, че не може да стане по-голяма мизерия и простотия това предаване и всяка година продуцентите ме изненадват.

Съвсем скоро -в понеделник се надявам да видим двете велинградски карикатури вън-нямат никакво възпитание-те нямат никакви човешки качества-и за шутове не стават-продуцентите-оставете на нас-ВИЕ МНОГО ХАРЕСВАТЕ СЕЛЯНКИ КАТО ХРИСТИНА И ЗДРАВКО-НЕКА ПОНЕ СЕГА Е РЕАЛНО-дразнещи и мързеливи-правят предаването огледало на семеен фарс от 50г-когато всички бяха женени до гроб-хахаха

този катил сигурно си е расил спермата като семето на нивата си на село за да има деца, за които да не е чувал. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо ли ми се струва,че продуцентите и зрителите имат различни фаворити?! Много е вероятно наградата да е вече договорена и да е много по -малка от обявената. Сега се опитайте да се сетите кое семейство е най-отчаяно и би приело всички условия. Вече никой не гласува,иначе нямаше да предлагат коли,скутерчета и др.

Аз мисля,че те ще спечелят и то заслужено.

Това е издевателство над търпението на българския зрител.Докога ще го опростачват и принизяват до дъното, не мога да разбера. Нищо хубаво няма по телевизиите вече, освен някои стари филми от време навреме. Всичко друго е гадно и тъпо.Явно единственият начин да се каже НЕ на простотията е да не гледаме и това е. Има интернет в края на краищата и слава богу, все още можем да си изтеглим нещо качествено и стойностно.

Е, стига де, оляхте се вече! Леля Цеца съсдката на Качанови няма ли да влезе в къщата, а котката Сузи, дето препикава врата на Качанови няма ли да влезе и тя, за да разкаже колко е драматично да препикаваш вратата на Качанови с години и те да не излизат да я измият никога.

Много ми напомнят за една друго семейство, дето няколко сезона подред го лансираха и печелеше... Много, ама много цинизъм е тоя сезон - пълна подигравка със зрителя

Бръмм, добре си се сетил/а/ за котката. Ами домашните хлебарки на Качанови защо ги пренебрегнахте? Може да се спретне цял лайф с тяхно участие... :)

Тези двамата са истински мърлячи и нищо не би могло да ги направи семейство. ЕЛЕОНОРА: Гнусно, невъзпитано, необразовано, мързеливо момиче, но най-лошото при нея е че не се срамува от никой и за нищо. Не и пука че детето и е гладно или този с когото споделя едно легло е нечистоплътен, важно е да има храна и цигари. ОБОБЩЕНИЕ: АКО И МАХНЕМ ПРИЧЕСКАТА, ПИЪРСИНГА И ГРИМА ЩЕ ВИДИМ ЕДНА ПРОСТА ЦИГАНКА ОТ МАГИСТРАЛАТА. ДАВИД: Мърляч, смотаняк, нечистоплътен, грозен, мързелив и много ама много лукав. ОБОБЩЕНИЕ: ПРЕГЛЕДАЙТЕ ОТНОВО ЕПИЗОДА СЛЕД ВЛИЗАНЕТО НА НОВИТЕ ДВОЙКИ, КОГАТО СЕ ОФОРМИХА ДВА ЛАГЕРА. ДАВИД КАЗА: "НЕКА ПЪРВО ДА ИМ ИЗЯДЕМ ПАРИЧКИТЕ НА НОВИТЕ............ ДРАГИ МИ СЪЗРИТЕЛИ, МОЛЯ ВИ, АМА МНОГО ВИ МОЛЯ НЕ СИ ХАРЧЕТЕ ИМПУЛСИТЕ ЗА ТАЗИ ДВОЙКА. НЯМА ДА Я СПАСИТЕ ОТ РАЗДЯЛА. САМО ЩЕ ДОКАРАТЕ ОЩЕ БОКЛУК В СТОЛИЦАТА. ДЕЦАТА ВИ ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА Е ОБРАЗЕЦ НА МОДЕРНО СЕМЕЙСТВО, А ДВЕТЕ ХИЕНИ И РОДНИНИТЕ ИМ ЩЕ ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ ДОКАТО ХАРЧАТ НЕМЪЧЕНИ ПАРИ ЗА ЛУКСОЗНИ НЕНУЖНИ ПРИЩЕВКИ. МОЛЯ ВИ!!!

много правилно оценени.само продуцентите да не се набъркват иначе те са вън.

съвършено вярно и точно казано

Много вярно! Подкрепям с две ръце!

И ако и е баща и я признае, ще трябва да се раздели с екзотичното и подхождащо и име Палавейска и да вземе обикновенното Ненов

Еми то като липсва умствен багаж, как да станат нещо повече от псуващи се бедняци???..

ПИСНА МИ ! Радвам се ,че отказаха поредната тъпа мисия -където трябваше да се държат за ръце и да спят с новите половинки-тва е пълна глупост- кога ББ ще им даде да свършат нещо интелигентно и градивно- една мисия пример: 3 дни без цигари.... или 3 дни само мъжете да чистят- 2 дни само Елеонора да мие или готви- или глади , или бави децата- баси ,колко тъпи мисии- само всяват интиги,те помежду си си имат неразбории,4е още не са им нужни-или им доставете малко професори да им изнесат лекции по общи предмети и после да покрият тестове- голяма тъпотия се шири по екрана...ББ е върха на тъпотията....

"другите са прости"абе стига вече.друг не видях да си бърка в носа да прави топчета и на всичко от горе да не разбира че е много просташко.За отношението един към др.да не говорим.А за това че са бедни ми то от такива некадърници като тях нищо не става

Толкова съм доволна, че не ги гледам..Чудя се и защо ги чета...Адска простотия се шири от това предаване

абе това сем.Качанови нямат ли баби ,дядовци,лели а защо да не влезне и някоя комшийка.Вече ми писна от тях

как може бе - как може да се толерират такива тартеи, арогантни и нахални в сащото време младежи!!! пази боже, ако по-големя процент от младежта е такав! духовна деградаця!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стига повече и аман.

това предаване е голяма простотия, по-скоро е смешно а не интересно

Ах, колко ненагласено!

ебати драмите ебати помията...няма ли кой да каже нещо умно този сезон