Букмейкърите с лоши прогнози за представянето на Миро

Над 125 милиона зрители се очаква да гледат Евровизия. Миро ще изпълни „Ангел си ти” на 27 май.

Обратно в новината

Коментари - Букмейкърите с лоши прогнози за представянето на Миро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тц, тц, тц, за едната бройка ще изпуснем финала, нали 25 са финалистите. Ей Миро нямаш късмет да му се невиди. Така ли не го писаха че ще е 25-ти.

Кой ще го пусне Миро, а и не пее кой знае колко

абе ваня бива ли да си толкова неграмотна????? господи наъчете се да пище!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Успех Миро ! Стискаме палци !!!! Аз като чух конкурентите в другия полуфинал, вярвам че имаме реални шансове да сме на челните места !!!

хора, вие нормални ли сте, това не е клип, това е истинска порнографя.как може да баде пускано в публичното пространство такова нещо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво братя българи, немаме равни по самооплюване...

Напротив! Успеха на Миро зависи от гласуването, а прогнозите се правят по търсенията в нета. Коментарите в YOUTUBE са само положителни

Продажници сме ние българите еййййй! Някаква пикла която не може да пее ви харесва? Песента и е една боза, няма нищо в нея, дори не е за евровизия. Миро и песента му са попадение за България и успехът ни е в кърпа вързан!

точно тази песен няма, ама НИКАКЪВ шанс! текста е тъп, мелодията я няма никаква, индивидуалният чар на миро е изчезнал в тъпия клип...ужас! отдавна никой не пее "оооо" и "ааааааа"....

песента е страхотна и аз пожелавам успех на миро и сте гласувам

на каквото и място да се класираме, няма да е в никакав случаж провал! миро е магнетичен и можещ изпалнител, и сам сигурна , че ще ни представи достожно. вече от там на сетне вапрос на предпочитания и вкусове:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

че мелодията ми звучи доста познато?????

НЕ ИНТЕРЕСУВАТ РАЗНИ БУКМЕЙКЪРИ ! ЖЕЛАЯ УСПЕХ !

ма не разбрахте ли че докато не пратим славея славчо няма печалба... човека ефира орева с онези смс-и и бойкот... а иначе казано..... ,,просто не ставаме още"

Те "лоши" са казали от добро възпитание. Ние си очакваме трагични резултати. Колкото и гадно за Миро да звучи, с Галка се представяха дооооста по-добре, а по единично Галка дръпна по-добре :-)

Ами тооо, аз н е съм бумейкър, ама тва си го знам. Тва дето го из-с-ра Миро е рядко незапомнящо се и насила скалъпено парче. Самия Миро, не че съм му фен, е правил много по-добри неща в миналото, ама тва е много насила работа.... то не става така, за това музиката е изкуство - требе освен талант и сичко друго да ти дойде МУЗАТА. А не по график - днеска ша зама да напиша нещо за евровизия, утре за вуклана в Исландия, па вдругиден - почивка

Не знам каква им е системата на букмейкърите но германската песен е просто жалка. Няма нищо общо с топфаворит.

Трябва да си неук или идиот за да си мислиш, че родината ще спечели Евровизия. Въпросният МИРО, спокойно може да си пърха с крилцата в клетката на ПАЙНЕР сред другите сродни души там. Не знам кой си въобразява, че с подобни фокуси ще направи впечатление на запад. Както се казва на краставичарин краставици да продаваш.

лена е страхотна. откакто чух песента и, само нея слушам!

Миро с тези изскачащи крила е мн страшен-в прекия смисъл на думата!... И изглейда по-грозен! Чарът му е унищожен някакси...

Малеее, вярно-клипът е ужасен!!! Какви са тия тройки,кво е това чудо!!! Май Миро ни го....!!!!

Да му пожелаем успех, като българин. Идеята е да се правят хубави песни, а мястото в конкурсите само ще си дойде. И да не се самозабравя и стои далеч от чалгата

Песента е тъпа, ако и да е плагиатствана. А видеото си е чиста порнография. И с тези криле, ...... пошла работа.

С риск меките китки да се засегнат, ама ако го уличат, че е плагиатствал песента, съвсем ще се изложим и на тоя конкурс. След предишния човек-гъз сега и тоя, сме егати и представянето.

Като гледам коментарите в ъоутубе, за Миро са само положителни, а тази германка само я псуват.

Какво значение има какъв е клипът, като песента е тъпа :(

ееее нали миналата година и той се нахвърли срещу красимир аврамов-хайде сега да го видим как ще се изложи с тази безлична песен-очаквам го от момента в който го избраха за това участие-то се връща

ако е като последния му клип наистина ще е провал. какви примери дават с тези клипове *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако мелодията беше хубава, ама ... не е. И ако ги нямаше тези крила - може би Миро би имал по-голям шанс в представянето на страната ни - като родина на добра музика и прекрасни гласове.

пее за ангел, а той е с крила, нищо не разбирам от идеята, прилича ми на кич