Калин Врачански на среднощен купон в Хелзинки

Звездата от “Стъклен дом” се присъедини към стотиците гости от цял свят за традиционното парти The MidnightSun Celebration близо до Хелзинки.

Обратно в новината

Коментари - Калин Врачански на среднощен купон в Хелзинки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чаровен,готин,много добър актьор.Да е жив и здрав и много,много успехи за това талантливо момче.Дерзай Калине!

тази загоряла вуйна ще засмуче с 300km/h нашето момче! готин е мноо

пуснаха 1,2 Български сериала,и веднага секс символи,модни икони. И Врачански прилича повече на Лукас,детектива на доктора.

Много си е готино момчето и като мъж и като актьор.Само стилистите на новите серии да се гръмнат,където му измислиха тая отсечена брада.С тридневна си е просто неотразим.

Ееее, то бива, може, ама чак пък толкова злъч събрана на едно място.... Много талантлив актъор е Калин Врачански и много естествен човек! Изпълнява си страхотно ролята в "Стъклен дом"и съм сигурна, че и тези, дето пишат глупости по негов адрес му симпатизираг!!! Успех на сериала!

Това е Доктор Хаус в български вариянт )

Готин си, Камене!Дерзай!

Във врачанският край има приказка."пич маньосан" което ще рече че момчето не става. Какво го възхвалявате вижте снимките като че е топен в кофата с вода...ваден и пак там...

красив муж и талантлив актиор! желая му здраве, кусмет и много положителни емоции! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

страхотен актьор!!! браво!!!

Най-чаровният, най-усмихтаният български актьор! Браво, продължавай да бъдеш така позитивен!

Глупендър, като не знаеш защо се обаждаш! И в Хелзинки слънцето не залязва. Аз години съм живяла там и съм го виждала. Гръмни се, глупако.

Абе направо е световна звезда ти казвам!

хехехе, баш тъй!)))

ох, страшен е! много секси. на снимката с черния костюм ми напомня на даниел креиг в джеимс бонд!

Какви глупости пишат тук. Слънцето само докосва хоризонта в по-северните части на Финландия. Около Хелзинки по това време слънцето залязва за няколко часа...Вярно, че не е много тъмно, но не е както са го написали тези.