Владо Карамазов: Рядко се срещат готини жени

Любимецът на хиляди български дами - Владимир Карамазов изненадващо разкри, че не само няма спътница в живота си, но дори и не вярва този факт да се промени в скоро време.

Обратно в новината

Коментари - Владо Карамазов: Рядко се срещат готини жени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готините жени си търсят готини мъже (разбирай мъжкари), а не субекти със съмнителна сексуалност. Нищо чудно, че му убягват от погледа....

На Владо му трябва някое свястно,земно ,нормално момиче,с естествени форми и естествена сетивност.Не става дума за селянка-простачка,а за естествено момиче,с развит интелект и чувствителност.Момиче.което ще бъде достатъчно зряло да оцени всички ,,за" и ,,против",свързани с общуването с такова популярно лице като Владо Карамазов.Един актьор , който всяка вечер красиво ,,лъже" от сцената ,сигурно има особено изострено чувство към фалша ,преиграването и неискрения тон в живота.Затова всякакви посредствени и нагласени Барбита,не само не го впечатляват , но и го отблъскват.Ще му бъде трудно да срещне жена ,която да го приеме не за парите и славата,а заради самия него.Но нека не губи надежда.Желая му от сърце успех!

селянка-простачка...такива ли са жените от село,простачки?? не разбрах ти лично за голям интелект ли се мислиш,защото един интелигентен човек би се дистанцирал от подобни изказвания.

да бе да вав твоята тоалетна сигорно е по тазлично то другите когато я исползваш хаиде вие от голямота хаха. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аноо,аноо муж американец вав германя. и ти си временно явленя вав живота му. ами я кажи докато стигнеж до него колко има. сигорно ако та ритна оцад ша испадат доста атрибутона лиобувта- можеш да си направиш маркировка на магистралата до турця ахааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имаше една и аз я спечелих;)

И аз намерих най-страхотният мъж на земята!

Бе аз нямам много самочуствие, но навремето ми предложиха да се снимам като фотомодел в чуждо списание за реклама на бижута.. Майка ми е била фотомодел също и доста прилича на Джина Лолобриджида. Аз приличам отчасти на майка ми, но не съвсем.. Не съм се мислила за много красива или нещо такова. Естествено не станах модел, а този фотографа ми се развика и каза, че момичетата се избивали да станат модели. Мисля, че този Карамазов е много прав. Като гледам как разсъждават днешните девойки направо ми се реве-имам двама сина и си представям като започнат да ми се влачат разни.....ще има да съскам :)!

По начало бракът е и бизнес, надявам се че е ясно, също така външният вид е важен, защото се предава на поколението, така че не можем да виним единия или другия пол за техните предпочитания, а това, че няма готини хора нито сред мъжете, нито сред жените, нито у нас, нито навън, и ако познаваме някои, те се броят на пръсти за целия ни живот и повечето не доживяват до старини, защото трябва да си готов на много унижения и компромиси ежедневно, за да бъдеш жив, и това не е нещо, което им се отдава, та това че не сревщаме готини хора смятам, че е личната ни трагедия и глобалната трагедия на съвременния свят

Професионална тайна е, че жените са създадени само за удоволствие и затова са така оформени, а мъжете - да създават предпоставките и да правят удволствието реалност. Затова са по -груби и силни. ЕУстествено, че ще се интересуват главно от тялото; другото /ум, чувства, душевност, интелект/ само подправят основното ястие и водят по-бързо към същината - да си легнете и да се размножите по приятен и неусетен начин. Всъщност, и двата пола са елегантно изпързаляни от самата природа.

През последното столетие социалният живот на мъжете не се е променил много. При жените има големи материални и социални промени. Мъжете не са подготвени за тези промени на жените. Мъжете гледат на това като на цирково представление, където се забавляват и очакват неизбежния край на спектакъла. В живота обаче мъжете продължават да чакат...

Към всички господа, които са се изкали тук по отношение на българските жени. Незнам какъв Ви е проблема и какъв е на Карамазов проблема, ама свестни жени има, но те не висят, нито в Моловете, нито по чалга клубовете. Търсете ги в театрите, в планинските хижи и в библиотеките хаха. Целият проблем на българския мъж, че хем иска мадамата да изглежда като модел от реклама или като фолкпевица, хем да не му струва пари. Е, такива филми няма, една красавица струва пари, който я ползва трябва да плаща поддръжката без да мрънка.

о, предполагам, че каквито търси, такива намира; логично е!точно този тип с моловете..си личат...успех му желая!!

какво лошо има в моловете. аз обожавам да вися в мол софия,свежа храна от балгарската кухня на последния етаж, имам много рокли и обувки, но в сащото време сам прочела доста книги от руски,немски и американски класици, свиря на инструмент и говоря 4 езика. всяка жена харесва хубави дрехи. това прави ли я тапа и неудохотворена?

Не разбирам защо се обажда по този въпрос след като е ясно, че е гей???

Как ще търсиш гаджета в молове-те??!! Там се предлага друга стока. А и това са просто модерни и добре оборудвани площи, на които нормалните хора пазаруват, а тези без смислени занимания "гастролират" всеки ден, уви празен ден. Отвори си очите, Карамазов, ще я откриеш, ако наистина искаш!

Владко, предлагам ти веднага решение на проблема- Хвани си някоя готина рокерка / има и такива/ - тя няма да се интересува от парцали, молове, пари и пр...Ше се веете на моторите и ше се радвате на пътна романтика.....Освен ако изказването ти не е само за парлама.. Ае, със здраве... И ако стане мойто , да почерпиш...

Владко ти затова врътна резбата а :))))

Аз мисля, че се намират и свестни жени и свестни мъже може би не е много лесно, но се намират! Който търси намира!

Айде, гроздето е кисело! Да си хване партньоР тогава хаха

незнам какви му се виждат балгарките, но да е доволен че не е сред чужденки, че тогава ще види за какво става вапрос.а от бг-ките по-евтини няма, за 1 вечер наван и вече се дават. момичета вдигнете си цената. до тогава само jaлки оплаквачи ще привличате.странно защо тези маже,които имат не се оплакват от меркантилни жени, дори напротив, тарсят си такива, з-то под това се крят и други стоиности. а като знае че и с 1 питие може да я има, за какво ли му е такав боклук, че то всеки може да го има. в краина сметка vseki иска да се чувства спецялен, мажете сащо. да им помогнем и им го направим по-трудно, така дори повече им харесва. ..

такива като теб,които се прас.ат отзад може да си спестят изказванията в този форум. злобар!

Още по-трудно се намират истински мъже. А който си търси гадже в моловете, малко е сбъркал посоката. Същото, апропо, важи и за чалга клубовете и дискотеките.

ами съгласна съм, но точно пак тои да говори за жени, такъв мазен геи е. но истинат е такава, маста е така особенно в неговя краг.

Този актьор , за разлика от мнозинството негови колеги - тук и по света, е стъпил здраво на земята,явно не е суетен и глупав и мозъкът му не е елементарно промит. Това ме учудва, но ме и радва, че все още има хора със самочувствие, интелект и смелост да казват истини , без да търсят евтин комерсиален ефект или синтетична популярност. За съжаление такива хора са много малко .

Хахахаха този ми стана идол! Браво! Един да го каже както са си нещата в прав текст! Абсолютно на същото мнение съм! Особено тези силиконки от село са голямата работа. Но дори при шопинга в моловете. На тях и Айнщайн не може да им стъпи на малкия пръст по знания.

Както се казва: "Каквото повикало - такова се обадило":)

emi pochvai mujete

Напълно споделям мислите на Владо Карамазов.За съжаление в средата,в която се движи ,е пълно с изкуствени порцеланови хубавици.Всяка иска да му се ,,залепи" и после да се изфука.Меркантилни ,празноглави,лицемерни и фалшиви хубавици,които само светят ,но не топлят.Горкото момче!И понеже е актьор,ще му пожелая една паметна и безумна среща като тази във филма,,Нотинг Хил".Истинските момичета не са се свършили,но е много трудно човек да ги открие.Навсякъде ни ,,атакуват"вулгарно голи женски тела ,разчекнати като в месарски магазин.Всичко е на показ-роклите,гащите,бюстовете и онзи противен поглед на долнопробна уличница,с който гледат разните Златки и певачки...Боже опази! Не остава нищо интересно,нищо за откриване и ,,завоюване" , а мъжът трябва да бъде ,,завоевател"!Жената трябва да бъде загадъчна ,интересна ,да събужда фантазиите на мъжа. Жената го прави творец,жената му дава крила.Горките мъже,как оцеляват в този свят на агресивна женска сексуалност, където няма никакво тайнство,никакъв копнеж.Пожелавам на това хубаво и много талантливо момче да срещне голямата си любов,да вярва,че я има!Аз вярвам в историята от,,Нотинг Хил"!

Много сте права, госпожо! Прекрасно мнение и без злоба към женското съсловие или "калпавите" днешни мъже.

Много сте права, госпожо! Прекрасно мнение и без злоба към женското съсловие или "калпавите" днешни мъже.

Значи според вас готината жена като профил е селянка-планинарка... Може и купонджийка, ама ако купонът е на село...

Съгласен съм на 100 процента. Така е Владо, няма читави останали!

И то заради такива като вас

а продължението е ... И ПОЧТИ НИКОГА ГОТИНИ МЪЖЕ!

Че какви свръх критерии е посочил, освен жената да е жена. Аз не се обиждам от името на жените , защото не се разпознавам в думите му... За жалост никой тук няма да го разбере обаче, защото малко са на нивото му. В днешно време ще му е трудно, но пък пич, по добре сам, от колкото зле придружен! Истински си!! Усмивки, красотата и човечността си я имаш!

биологичния часовник трака... ако не улучиш парвия пат, можеш да се явиш на поправителен

Е ти си гейче, едвали може да го оцениш:)

Прав е човека, и то не малко, ами много... За жалост.

коку

Намират се нормални жени, но мнооооого трудно. Ама то няма и какво да се очаква като вземат светъл пример от Пайнер... Освен кукла чалгаджийка с претенции и непокрито самочувствие какво да излезе?

така е

Жената по натура е проститутка - знае, че мъжът иска от нея секс и тя е готова да го предложи дори на официалния си партньор или съпруг, защото покрай това тя печели облаги. После идва познатото :"Ама аз заради доброто на децата си".

Абе Цецо голям олигофрен си откъде такива познания за жената и натурата и имаш...ако ти ходиш с проститутки, това не значи, че всички жени са такива...голям философ се извъди кой знае какъв супол си...

маика ти ли те е научила на тази мудрост? комплексар! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това е едно много грубо и ненужно искасване. много жалко са теб че мислиш така. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По тая "логика", мъжът по природа е куар и е абсолютно неспособен да получи секс, ако не предложи облага в замяна. Не принизявай, обаче, всички мъже до себе си, като съдиш по това, каква мизерна твар си ти. То, за теб със сигурност е невъзмонжо някоя да ти пусне безкористно... освен, може би, ако е сляпа и, като теб, е с половин мозък. Но всъщност, едва ли, защото и без това си импотентен:))

браво цецо пич ис то на жените от устата до мозака няма много растояние та жената кои да я учи пак жена. така че владо е много прав *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти си толкова неимоверно тъп, че чак се чудя как си оцелял достатъчно дълго, за да се научиш да боравиш с компютър. А, иначе, жените със сигурност ги гледаш само от голямо раСтояние.

по,,натура,, не предлагаш нищо -като прочетох великата ти мисал- дали не те влече другия пол

Ех Цецо, а има жени, които просто обичат секса и не търсят облаги от извършването му, има дори и такива, които са способни да изпитват някакви чувства, покрай правенето на секс :))) Ти явно не си попадал нито на едните, нито на другите, причината я търси някъде в себе си...

С тези критерии трудно ще намери ......... ако е можеща и знаеща и със съответното самочувствие защото си изкарва сама парите- лошо! Ако е обратното и е меркантилна- пак лошо! Да не са и присъщи типично женски слабости /сандали,пазаруване/, следователно трябва да е мъж. А за Моловете- то благодарение на тях, не останаха магазини за дрехи.- значи трябва да е и гола. Е такъв хибрид...... НЕМА!

a oshte po rjadko svestni muje

О-о-о, свестни мъже си има доста. Но жените са ненадминати майсторики на това да се хващат с най-големите тъпаци !

Обратното може да се твърди със същата сила.

Каквото и да пишат за Владо 'той е най готиния мъж в държавата 'прав е за всичко' жени особено хубавки гледат само чичко паричковци'интерес'известност- рядко се срещат хубави'интелигентни'нежни 'умни 'скромно свенливи 'но ги има Желая на Владо Карамазов да открие това което търси 'защото все пак той не е кой да е

а кой е той???

Като не харесваш българките, намери си чужденка/чужденец. В интернет всичко има:)))

Да, вярно е, че има много изкуствено красиви жени , които посвещанат цялото си време на външната си красота , но то е защото както казаха и преди мен , -мъжете това търсят и жените това им предлагат-лъскава коледна играчка-красива отвън , а отвътре куха!!Вече никой не коментира книги и фирми , говори се само за цици , ботокс , мускули и коли, а модели за подражание колкото щеш!!!!

Не знам гей ли е, мей ли е, но си е адски прав. Не знам колко пъти само ме питат "имаш ли кола", "какво работиш", "твой ли е апартамента"?

Напълно съгласен!!!

Аз пък не питам. И мъжете се изненадват :) И впечатляват. Не е трудно да изненадаш мъж тия дни - просто трябва да се държиш човешки.

Този пък какъв е?! Сякаш се е описал себе си "свръхсамочувствие, всичко знаят, всичко могат. Рядко се срещат готини хора"

Еми, да трудно му е да намери готини жени,като всъщност е гей и те не го интересуват.

то е ясно. който не ти обърне внимание е гей, а истината е че ти си си гола-вода.

Напълно съм съгласен с него. Моите наблюдения в София са че, повечето жените които дойдоха тук в последните години от провинцията направо разбиха и малкото морал останал в женското съсловие с меркантилност, алчност и интригантство и с готовност на всичко само и само за да успеят да се реализират в кариерата или в леглото на някой богат чичко. Мъжете също са под всякаква критика, пак по същата причина, София се напълни с диви селтаци, които не могат да си напишат и името правилно дори, а за другите по-образованите да не говорим. За тях думата култура и възпитание се свързва с това да отидеш да се изцепваш и напиваш по дискотеките и кръчмите вместо да го правиш с компанията у дома. В другите части на България не мога да кажа конкретно как са нещата, но положението е сходно или поне за по-големите градове. Докато не си изградим някакви морални ценности, никога няма да станем нормална европейска държава. Защото многото парите се печелят и губят и пак се печелят, но достойнството веднъж изгубено не можеш да го върнеш никога

Прав е пича...за всичко е прав.Подкрепям го напълно.За съжаление същото важи и за мъжете.Гледаш го готин, но като си отвори устата и две думи на кръст не може да обели, ако пък обели то е едно мякане, че чак не можеш да го разбереш какво говори.Ако му вземеш колата, телефона и синджира....остава и без самочувствие.

Съгласна! Не им е лесно на нормалните мъже, но и на нормалните жени не е!

Хаха.Идва времето когато всички чалгаджий ще умрат от собствената си простотия и тъпота

Кой каквото търси, това и намира! Първо - средата му е такава, пълно е с манекенки и певачки. Повечето мъже казват, че жените са материалистки и не само в България. Но замислете се, всички мъже си прехапват езиците като видят хубава жена, т.е влюбват се не в личността й, а в тялото, което си е чиста материя. Когато видят не толкова хубава жена й се подиграват и не им пука, че може да бъде добър човек. Всички мъже в обкръжението ми търсят жени с идеални мерки, а после се оплакват, че те са ги зарязали за по-заможен. На запад мъжете не комуникират с толкова хубави или по-скоро грижещи се за себе си жени, защото знаят, че такава жена изисква финансови грижи. Един германец, хубаво и добро момче като го окуражавах да сваля една хубавица ми каза: "Нямам достатъчно доходна работа за такава жена". Просто най-после трябва да свикнем с капиталистическия начин на живот. А пък нашите мъже какво искат, да не би да са много качествени, половината са пияници и безделници, повечето имат слаби нерви, бият жените и децата си, зарязват семейството си за първата патка. Повечето млади вече се поддържат, но забравят, че не външният вид привлича жените. А за да разберете в България коя е по-добрата половина просто вижте баланса на тези, които се женят за чужденци. 80% са българки за чужденци. Първо други освен рускини не биха търпяли нашите мъже и второ нашите мъже с огромните си изисквания - да е хубава и добре облечена (вече и мъжете разбират от мода и марки), да е добра в креватната гимнастика, да има собствени финанси и ако може интелигентна и на всичкото отгоре да била скромна и защо, за да се чувства коплексарят добре, да е той великият. Когато се държиш с един човек като със стока, той ще гледа на теб като на куповач.

Изключително точен коментар!! Идеално всичко си описала! Аз съм българка живееща 10 години в Германия с мъж американец.Отдавна съм престанала да търся български мъже, точно поради тези причини които си описала.

Ами правилно си се ориентирала. Ти вече си намерила богат мъж, по възможност чужденец, та да те търпи. Какво да им търсиш на българските мъже, нямат пари и те хващат като ги мамиш. Късметлийка си ти, много биха искали да са като теб - мъж американец в германия ехеее.

браво.а рускините са готови да изтурпят кого ли не, само да ги изведе от руся-и след това шут за по-добра партя, застото мужете, които си турсят рускини, са муже, са тези, които си описал/а така добре по-горе.питаи булгарите които си доведоха рускини за жена прес 80-те-едно 90% са разведени ама рускините са още в бг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Както се подписах и под "Мамето" по-горе, на никой нормален не му е лесно. И обвиненията винаги са взаимни.

Отличен коментар! Абсолютно си права, но българските мъже няма да го оценят още поне 5-6 години когато нормалните българките ще са намалели драстично - щастливо омъжени за чужденци.

браво! право в десятката...! далбокомислено...:-)

И АЗ ТЕ ПОДКРЕПЯМ! МОГА СЪЩО ДА ОБОБЩЯ,ЧЕ БГ ИЗИСКВА МНОГО,НО НИЩО НЕ ДАВА В ЗАМЯНА...

Да намериш своята половинка е едно от най-трудните неща на този свят.Интересно защо забравяме, това, което от деца знаем от приказките, принца ходи в девет земи и чак в десета намира своята принцеса...Добре звучи, нали?Но в живота е адски трудно!Желая успех на всички!

в живота никой не се мръдва да потърси, чака на тепсия да му капне или най-много да се завлече в мола или чалготеката на оглед, а там избора бил ... не знам къв си и после - мрънкане. Навсякъде трябва да се потрудиш

А още по-рядко готини мъже!

хахо, ти цяла София ли познаваш, че ги разправяш тези неща? Мен сексуалната му ориентация не ме интересува, знам само, че това което казва в много голяма степен е истина... Казвам го с горчивина...

Вземи ме!!! Няма да ходя по Мол-ове :) И сандалки няма да нося, обещавам, само ме вземи :)))

Не съм съгласна с Вас г-н Карамазов.Незнаете колко свястни момичета има,но Вие не знаете къде да ги търсите.Момичетата от малките градчета по нищо не отстъпват на тези от големите градове,различават се по това,че са по отговорни,домакини и добри съпруги и майки.Търсете ги там в малките градчета и села.Няма да съжалявате.

И тук съм съгласен!

Кухи лейки, дето освен да мият чиния друго не могат? Аре нема нужда, дръжте си ги нас ело.

Целият свят се побърка , и мъже и жени.Само консуматори са , бягат от отговорност , никакъв потенциал .Вижте , само тука да беше , с мед да ги намажеш.Така е на всякъде по света.Но мили дами и господа , огледайте себе си , чак тогава се вгледайте в другите .Хората - това сме ние !Има и свестни , но тях ги сочат с пръст и им се подиграват.Тези хора , когато изчезнат - тежко и горко на оставащите.Дано има с какво да го осъзнаят !