Антония Петрова си търси работа

Мис България 2009 Антония Петрова разказа пред bliasak.bg, че стажът й в Софийския градски съд върви доста добре.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова си търси работа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Втори ден стои тази тема тук-да не е платено на дир.бг-белким якой се обади на Антония за работа-като иска работа-да плати на конкурса за нотариуси та да земе изпита

Леле срамувам се, се съм с юридическо образование.

"Всички, с които се срещнах, се оказаха много положителни и весели хора, сподели тя." ...ама как няма да са весели!? Те са се счупвали от смях като са те виждали и говорили с теб!!

САМО ДА НЕ Е "СЪНЧО", ЧЕ ДЕЦАТА ЩЕ ЛУДНАТ

Ама моля Ви се какви са тези нападки, то мисето е хем красиво, хем умно, хем .... да изброявам ли? Щом иска да работи, ще работи. Какво искате като му падне силикона тогава ли да ходи да се труди?

А колко висшета има, ако са 4 става , иначе едва ли ще може да се справя

ае като гледам тия коментари се чудя кои сте цензурирали

ВИЕ СТЕ ПРИСТРАСТНИ И НЕ ПУБЛИКУВАТЕ МНЕНИЯТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ!

Исусе Христе! Нали се разбрахме? Когато прибираш грешните, прибирай и от смешните. Защо ги оставяш да се мъчат на земята?

Абе на тая няма ли да и проверят дипломите? Нещо много бързо ги учи тия 2 висши! Да няма 2-ри случай "Калина", щото и тая има кой да и ги купи дипломите.

А тая дали е чувала,че за да стане нотариус трябва да умре друг такъв,или там ще помага може би руската мафия.И аз за пръв път чувам адвокатите да се занимават само с наказателно право...щом не е за нея има административно,гражданско,имотно,какъв и е проблема...а да сетих се,по тъпа е и от НЕДЕЛЯ!!!

И аз давам обява:"Търся работа като главен прокурор"...е,докато се оваканти мястото мога да се пробвам и като министър на правосъдието!

parvaty

Ахахаха! Браво! А ако е свободно мястото за финансов министър - може да се пробвам, що пък не - сигурно е весело! :)))

ТАЯ ПА КОЯ Е - ОТКЪДЕ ИЗПЛУВА. МА КОЙ ГИ ПРЕДЛАГА ТАКИВА ФУКЛИ ДА СЕ КОМЕНТИРАТ. ТЪРСИЛА СИ РАБОТА, ГОЛЯМ ПРАЗ. НАЙ ДОБРЕ Е ДА ОТИДЕ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО - ПРИ КОЛЕЖКИТЕ СИ!

Щом си е намерила кой да и купи титлата "Мис България", сега ще намери кой да и купи място за нотариус (Боже упази!)

мъка, мъка, мъка - на тази трябва добре да й се провери дипломата - да не се окаже купена от някой нелигитимен ПУЦ - за тези, които незнаят термин от соца -професионален учебен център :)-да няма после пак рев, сълзи,сополи

Има само една малка подробност, свързана с желанието на г-жа Петрова. Първо, за да се сбъдне желанието й ще трябва да си издържи изпитите за нотариус. Я стане, я не. И аз се виждам нотариус ама важното и други да ме видят като такъв.

в зоопарковете има празни клетки, да се поинтересува там

То е ясно - може само в Перник като Жана Д`Арк на миньорите и притежателите на "Голф" - 2 или 3 ! Ако и това цензурирате, сте много зле - не виждам нищо лошо в сравнението с великата френска героиня и светица, пък и никой не се кани да я гори.

Обява: Крокодила Гена търси дуетна половинка. Условия - да си приличат, да е била мис България 2009, да е нагла и безочлива, да има достатъчно силикон и изрусена коса.

Супер новина - търсела си работа; Като че ли само тя си търси, а и с какво е повече от другите за да съществува тази информация?

Алоо управата, защо не пускате коментарите за тая псевдо красавица? Толкова ли са брутални или нейния ви е платил да се мълчи?

Е това беше вица на седмицата ха-ха-хаааааа. След такова парадиране с баща и и приятелят и тя ........ си търсела работа :)))) Пак ни убеждават колко е мило и скромно "красивото" момиче ли? Та и журналистите с това се занимават:)

до:u4udena - Какви условия - пари трябват. в провинцията 50 000 евро а в столицата и големите градове умножено х 2

Обявите за работа май са на други сайтове, но явно само тук публикуват за Мис Крокс.

Ех Боже, за пълви път чувам, че който се справя със стажа, то същия приключва по-бързо!!!! Че си е купила дипломата - ясно, че някой плаща - ясно, но защо заблуждава хората, че е стъпвала в Съдебната палата и че се справя добре ... дори отлично и .... така по-бързо ще и приключи стажа??? Завършвай, избутай 3 години /толкова е юридическия стаж за Нотариус/ и после ... няма да си купя имот в района на Перник ... или недай Боже да те уредят в СФ.... БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ... ОТ А. ПЕТРОВА, Б.Б. И ВСИЧКИ ТЕМ ПОДОБНИ!!!!

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

Няма ли вече места за кранистки в някой завод в Перник, да си държат боклука по-далече?!

Боже,пази България от такива нотариуси! Жалкото е,че или ще намери на кой да направи едно ... насочено движение на въздушни маси или тати и гаджето и пак ще и купят мястото. Без значение начина,по който стане този абсурд то това означава,че в България няма,няма и да има правораздавателна система!

Ako беше поне малко чаровна щеше да и е много лесно да си намери работа !!

момичето си завършва образованието и си търси рабита. лощо ли е това? защо да не стане нотариус? щом е учила за това. и не е грозна. голяма злоба и завист. половината от коментиращите сигурно едвам са завършили и средно. и са 10 пъти по-грозни.

Хайде сега да я уредят и на работа.

А МОЖЕ ЛИ ДА ЛАМКА ГЛАГОРЪЦ,НАЛИ Е ОТ ПЕРНИК И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КАКВО Е ТОВА

ха ха ха !

"Мис България 2009 Антония Петрова разказа пред bliasak.bg, че стажът й в Софийския градски съд върви доста добре. Той дори щял да приключи по-бързо от очакваното, тъй като тя бързо наваксвала с материала."?!! - това е или грешка на журналиста, или тази девойка е толкова некомпетентна за да не знае, че времето на стажа е законоустановено на 6 месеца. Определено съм се насочила към професията нотариус. Да работя като адвокат някакси не се виждам." Тази девойка дори не си е направила усилието да провери, че за да стане нотариус, освен конкурс, който се организира на 4-5 години, при наличие на свободни места, е необходимо да има 2 години юридически стаж, който трябва да е като адвокат, съдия, прокурор, следовател или юрисконсулт. Горко на България с такива юристи!

мога да я взема да замества маймуната понякога,но все пак ще направя конкурс.

Да си направи някоя диплома като Бойковата Калинка и да стане шеф в някое министерство,толкова е просто.

Тая юристка за адвокат не става, за прокурор също. То там трябват знания. Нотариус иска да става... Там има повече далавера. Как стана мис ... с парички. Абе по-добре в зоопарка.

УЖАС

Той дори /стажа/ щял да риключи по-бързо от очакваното, тъй като тя бързо наваксвала с материала. И как ще стане това. Закона казва стаж - 6 месеца. Тва пак по втория начин ли ще станиии? Ама ни е умно момичето бреиии

Изобщо цялото право не е за нея :))) Трябва да имаш поне някакъв интелект, а това, че имаш 2 висши образования не значи, че си интелигентен :)))) поне в случая...

ще продължава да търси работа, ама кой ще вземе такава Грозалия ня работа, убедена съм, че не само е грозна, но и има огромен дефицит на интелект, е и какъв да бъде резултата, така е защото е изтикана до мис-ка, но па-нататък никой не се наема, защото опитът с Калинка е очеваден и поучителен надявам се..

Ехоооо,знаете ли колко хора още си търсят работа! И хич не им е лесно.обаче никой не пише за тях поименно в интернет и не го е грижа,тази е ясна ,ще и намерят нещо.Стига ни занимавахте с глупости.Толкова ли няма други новини!

И как точно ще и свърши стажа по- рано защото се справяла добре. Ей, че глупости...стажа си е стаж с продължителност еднаква за всички и няма значение добре или не се справяш. Айде ограмотете се малко...аман от жълтурковци.