Дони и Нети очакват първото си дете

В началото на април догодина обичаните актьори ще сътворят нов дует – този път като родители.

Обратно в новината

Коментари - Дони и Нети очакват първото си дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това беше най-хубавото нещо,което прочетох днес рано на Бъдни вечер!Да са много щастливи!

При сегашното състояние на техниката ,не вярвям да прилича на Дони!

За първи път толкова позитивен форум! Дай Боге през Новата година повече такива. На Нети и Дони пожелавам много здраве и радост с най-щастливото събитие в живота на всеки чожек!

Живи и здрави

Най-после да прочетем новина за свестни, талантливи и значими хора. Да са живи издрави и тримата. Искаме още песни!

Невероятни са като отделни личности и като двойка. Сигурна съм че ще са и страхотни родители. Лека бременност на Нети. Чудесна новина.

Браво, да им е честито! Много хубава двойка. Знам, че ще бъдат прекрасни родители!

Вяска новина за бременна жена е едно чудо, дано то споходи всички хора!!!

браво дони успех

"а нейният съпруг дори помни на коя дата се е случило" Аха, като правиш секс веднаж на 3 месеца...

Страхотна новина! Пожелавам на Нети безпроблемно раждане и нека 2011 г. донесе на нея, Дони и наследника им здраве и безкрайно щастие! И нека това е първото им, но не и единствено дете, защото вярвам, че те ще са страхотно родители - такива, каквито би трябвало да има всяко дете!

Не ги познавам лично, и те не ме познават..но от сърце се зарадвах за тяхното щастие...Може би защото те са от малкото артисти, които не те "преследват" от всички възможни телевизии. А Нети е толкова слънчева!Бог да е с тях!!!

Изключително земни и мили и на живо :) Наистина :) Големи сладури са :) Да им е живо и здраво отрочето. Нети, желая ти да изкараш една лека бременност с едно прекрасно същество на финала! Сигурна съм, че ще е такова :) В този момент живота ви се преобръща и започвате да живеете вече не за себе си, а за третия човек :) Ще бъдете супер родители!!!

Супер, хипер, готска новина! Аууууу да им е честито. Много се радвам. Да му се радват и Дони, и Нети и баща му! Всички! Всички! Ама то не се ли раждат след 9 месеца? А тя била в 4 месец. Ми кво честитиме тогава???

Браво. Много се радвам. В тази двойка има толкова много любов и съпричастност, че ще е грях ако това не роди нов живот. Успех.

Хора, Коледа е, стават чудеса! Не мога да ви се нарадвам и на вас заради позитивните коментари, и на бъдещите родители - Дони и Нети. На всички вас искрено желая светли празници, слънчево настроение и много подаръци!!!

Ураааааааа! От кога чакам този момент!!! Сигурна съм, че детенцето им ще бъде истинска музикално-интелектуална фурия! Пожелавам им здраве и спокойствие! :)))

Изключено! Гена си е ген.

Дони и Нети са една от двойките в артистичния свят, които са ми много симпатични. Изглеждат земни и уравновесени хора, за разлика от много свои колеги. Да са живи и здрави, да се радват на едно сладко бебе!

браво на дони и нети, че са се решилина тази прекрасна стъпка!много се радвам за тях! те са изключителни хора! Сигурна съм, че ще си отгледат детето в щастлива семейна среда!Незнам защо, ама много се зарадвах за тях.Винаги са ми били любимци - истински !!!

Браво!Дано не им е и последното!Чудесна двойка са!Да са живи и здрави!

Doni i Neti, Chestito!!! Jelaia vi zdrave i stastie- na vas i bebeto.

Ееее много се радвам за тях! Супер новина! Симпатизирам и на двамата, много са ми симпатични и свежи! Пожелавам им едно хубаво и здраво бебче! :)))

И аз се изненадах,но много се радвам.Господ да ги пази всичко да бъде наред,Нети е страшна мацка,готина,красива,добра.Дони й подхожда,да си я пази и да се обичат!Весела Коледа и щастлива Нова Година!

Големи сладури са Дони и Нети!Много ги харесвам и искрено се радвам за това прекрасно събитие,което предстои в живота им.Да им се роди здраво и красиво бебче,да бъдат много,много щастливи!Желая им го от сърце!

Честито!!! Да сте живи и здрави!Да доживеете до внуци и правнуци!!!

Хей, хора стига с този негативизъм и грозни думи.Тук не иде реч, кой какъв талант бил...Нека се раждат деца, с родители, а не родени и захвърлени в контейнер или във външна тоалетна/тази случка ме беше втрещила/...Нека има повече българчета с мама и татко, а не да събираме пари със смс-и за сираци и домове..Идва Коледа, пожелайте добро и нека Ви се връща...От ме Весела Коледа и само добро от Бог за Вас и Вашите близки!!!

Честито! Бъдете живи и здрави ! Изкушавам се да попитам Калоян - какво е негативното в появата на нов живот? Това не е ли Божи дар?

честито,бъдете щастливи!!!!

ПРЕКРАСНА НОВИНА КЪСМЕТ НА ДОНИ И НЕТИ

Честито! Да сте живи и здрави и тримата! Най-после новина за двама таланти. Още едно детенце, което няма да слуша чалга.

Най-после нещо хубаво да прочетем!Много се радвам за тези слънчеви хора!Всичко да мине благополучно,да бъдат щастливи родители!!Желая им от сърце светли коледни празници!

Супер новина, много се радвам. Честито на Нети, да е щастлива майка на здраво детенце, да има до себе си любещ и подкрепящ я съпруг. Много се радвам ХОРАА! Браво, още едно бебе :)

За разлика от повечето новини, с които сме заляни по принуда / кой колко чифта обувки има и какво ли не в гардероба си , кой се развел,разделил и прочее тъпотии/ ето това е една наистина стопляща новина. БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ във всички измерения на тази дума! Толкова пък да сте страхотни !!! УСПЕХ !!!

Е чак пък хубава новина

Нека цялата Божия милост да е с тях. Да са живи и здрави и да им се роди най-прекрасното бебче на света.

strahotna novina,doni super ste

БРАВО ДАНО ВСИЧКО МИНЕ ДОБРЕ ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ ЗАЩОТО И ДВАМАТА СА ПРЕКРАСНИ

Честито! Чудесна новина! Прекрасни са....любов стуи от тях...и доброта!

АКО ИМА НЕЩО ПО ХУБАВО ОТ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НЕКА ГИ СПОЛЕТИ. ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ

Най-сетне и за тях тази огромна радост!!! Стоплиха ми душата... Най-добри пожелания за бъдещето и на тримата!!!

честито !!!!!!!

Честито!!! Не знам защо, но тази новина много ме зарадва. Тези хора са толкова позитивни, че заслужават да изпитат и това щастие!

Поздравления! Двамата са перфектен пример за това, че любовта е по-силна от всичко.

К'ва любов бе, кво чудо. Туй бездарно съзадание Нетито. Добре че се хвана с Дони да и се чуе името. Пък тя една певица пууууу. Ужасна е...

Докторе, вземи се сври в някой ъгъл да си мърмориш, че си досаден нещо!

Все ще се намери някой супер негативен човек да развали добрата новина. Аз много се радвам за тях. Нека едно слънчице ги ощастливи

Ти си просто злобар.

Бе човека си има мнение :) Дори е обективен :-D

Честито!!!!!!!!!

Това е страхотна новина! С пожелания за много здраве, щастие, любов и усмивки:)

Най хубавото нещо което чух.Нети много ама много се радвам за теб миличка.Желая ти цялото щастие на земята!

Да сте живи и здрави!

Като знам каква помия се излива тук всеки ден... чак не е за вярване, че всички до един са намерили за Дони и Нети само добри думи... Но...Браво! Браво на хората, на които не им е дало сърце да помрачат радостта на двамата! И на Двамата браво - че са заедно и заедно искат да се радват на първата си рожба ! Да са живи и здрави - те и бъдещото им детенце !