Ирена Милянкова: Не съжалявам, че родих на 15

Ирена Милянкова заяви в интервю за сп. "Всичко за жената", че не съжалява, че е родила първото си дете - сина си Уилям - когато е била едва на 15 години.

Обратно в новината

Коментари - Ирена Милянкова: Не съжалявам, че родих на 15 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе как на 13 се срещнали бе- нямам думи нямам

Кой може да те обвинява или съди, сама си определяш, НО всеки човек трябва да знае, че съжителството с мъж без брак е ПРЕЛЮБОДЕЯНИЕ, а съжителството с дете на 13 и 14 е педофилия. Ако има любов просто се оженете, така и децата ще са законни и пред Бог няма да сте съгрешили.

не искам да бада злобна но кажете ми това за хвалба ли е на 1ч год да живееш с маж и на 15 да родиш това е чиста педофилия не ми се говори живея в уса и ако това стане тук ще ги садят за педофилия ако си беше малчала а не само да се фачка по медиите никои нямаше да я разбере ама нали сме глупав народ трябва да ни видят колко сме напреднали ... в секса и долните страсти

То ебати нацията ще станем така - от мангасали сводници и мутрески-компаньонки

Нека да е жива и здрава и да се радва на децата си Ирена. Но мъжът й е трябвало да го съдят за педофилия, а Евгения Калканджиева за сводничество, в онези смутни мутренски години е нямало как. Но сега как допускат по медиите да рекламират такова нещо.

Разглеждах снимките, всичките й деца са с тен по рождение, съжалявам, че го пиша, но мисля, че бащата е от ромски произход и ражданетоо й на 15г. вече ми се струва нормално, тогава раждат ромите. Та си мисля, че и въпросната Ирена и от този етнос, сори, ама друго не може да бъде. Никой нормален родител в българия не може да остави дъщрея си да започне да ражда от малолетна. Сега е на 24, към 30 годишна може да очаква внуци и да роди отново- циганска работа!:)))

"съжалява" се пише с "а". аман от неграмотни като теб.

Простете, коя е тази пача, че не разбрах!?

четири деца е гол9м касмет! ако ще да е родила и на 15. аз лично благородно ти завиждам за храбростта!

на 15 години можеш ли да си сигурен в каквото и да било.. сигоурна била.. ама някой друг път..

В нормалните страни това да родиш на 15 си е чиста педофилия .....

напълно съм съглсна, освен това е подсъдно, а така е и според българските закони .....

На 15г. си дете и раждаш дете. След това още няколко. Не можеш да си изживееш безгрижните пуберски години и лудите студентски. Такива липси рано или късно избиват

Трудно ми е да повярвам, че тази жена си вярва сама на глупостите. На 13 години човек няма идея що е то истинска любов и затова се нарича ДЕТЕ. Да заживееш с "голямата си любов" на 14, е престъпление не само от юридическа, но и от морална, емоционална и родителска гледна точка. Колкото и да ни убеждава в собствената си глупост и заблуда Ирена, за мен тя е човек с изгубен живот - изгубено детство, изгубена младост, изгубена идентичност. Изказването й е просто трагично и би трябвало да служи за пример какво да НЕ прави всяка себеуважаваща се девойка.

15 год знаеш ли кой клас е ?

Абе то не е ли незаконно да правиш секс с непълнолетни? да не говорим, чу на 13 е била и малолетна - доказана педофилия, просто нямам думи ...

Ех всички много знаем и сме много компетентни, какво значение има дали мъжът и е циганин, турчин, българин и т.н. Ми радвам се за нея щом не съжалява че е родила рано и е още щастлива с човека до себе си. Въпрос на избор, тя така е преценила така е избрала, нямаме право да я съдим, по-добре да си гледаме нашите избори и всеки да отговаря за себе си. Сигурна съм че тя не е тръгнала сама да се навира по списанията и да тръби личния си живот, сега заради сериала явно я питат непрекаснато. На мен тя определено ми е симпатична без въобще да я познавам и дам знам нещо за нея. В края на краищата не ме интересува личният и живот, но съм съгласна с това че не трябва медиите да изтъкват ранната и бременост като нещо положително.

Много интересно , да родиш детето си на 15 . То сега остана и в детската градина вече да ги раждат . Нека се чувства добре с приятеля й , защо е нужно да ражда на 15 , от малка . Безобразие , според мен , но щом е решила , че не съжалява , това е ...

Колко жалко е да бъдеш представена на 13 г. от семейството си на "модна агенция" за "кариерно развитие".Още по-тъжно е, че тези неграмотни и безотговорни жени на ромски сводници,сега ги наричат "БГ ЗВЕЗДИ" и са пример за младите.

Гадост!

Тази колкото пъти чета нещо за нея, все или е бременна, или само за децата си говори и се оправдава, като че ли на някого му пука. Момиче, осъзнай се, ставаш смешна вече! Престани да набутваш перверзния си начин на живот в очите на нормалните хора! Прави си каквото искаш, но спри да говориш за това и да се излагаш. А пък имената на децата изобщо няма да ги коментирам. Те сами по себе си говорят за умствения ти багаж.

Кво толкова да му съжаляваш. Сега гледай да родиш и на 75 - е това вече ще е генетичен шок.

Разхождахме внука в градинката на Г.баня.Той,а и ние , след зверско чакане на едно шукарле,да се налюлее на двете люлки останали в парка седна,и тъкмо да се накефи дойде нейно величество детето-майка нейните шукарлаци.Аз още не знаех коя е,ама невеста ме светна=дъра-бъра-""велика актриса "било това невзрачно същество.Та думата ми е за нейната щерка-вярно малко матова,ама като вперила един гневен поглед в нашия-направо ще го унищожи с очи.скръстила ръчички направо го суши с поглед.Абе детска му работа общо-взето,ама мамата-дете и тя с един поглед на замразена скумрийка не мръдна от нас докато не се почувствахме неудобно и си тръгнахме без време.Е...отстъпихме ....като по-глупави.Случи ни се...

как не те е срам да разказваш,че се радваш,че на 15 вече си родила??? С какво точно се хвалиш-че си почнала да правиш секс докато си била още дете, че това означава занижен родитески контрол, че си нямала детство????? Това не е за разказване-би трябвало да се срамуваш от това, твоите родители от това също!!! Детето трябва да си изживее детството-да скачаш от легло на легло ще можеш и на 18, но да бъдеш дете-няма как повече...ама де толкова акъл у вас-толкова известните!

Мисля, че няко държавен орган за защита на децата трябва да спре тези реклами за раждане на деца от деца.

Тва че ти си дебил и не разбираш, не означава , че човека не пише разбираемо.Аман от глупендери.Глей си твойта паничка, олигофрен?

На 13, 14 миличка, не си била жена, а дете. Мъжът ти е с една крачка от това да е педофил. Подобни отношения в България и в нормалния свят са незаконни. Никой не го интересува че си се възпроизвела на 15, ако беше открила нов химичен елемент на тази възраст - тогава си струва да се "хвалиш", деца всеки може да роди.

Раждането на дете на толкова ранна възраст е опасно, а както се вижда вреди и на умствения капацитет на незрялата родилка. Има нещо безкрайно инфантилно във вида и изказванията на Милянкова. Няма ли да се намери някой, който да я удостои с тиквен медал? Коментарът ми щеше да е по-ласкателен, ако тя не изглеждаше чак толкова измъчено...

не ми е ясно то къде го вадите тоя псевдо морал? изкарахте се по праведни и от папата!вместо да плюете проверете къде е вашето дете,дали не си лафи с някой чичко в някой сайт аз запознанства

слаба актриса

Гнусно е както да се практикува, така и да се рекламира педофилията!

Цитат от статията: "Ирена бе известна като модел, а нашумя особено напоследък, като една от звездите в "Под прикритие" Коментар: Не знам къде е била известна като модел, но специално в София беше известна като момиче на повикване...

Аз продължавам да недоумявам защо прокуратурата не предприема нищо срещу така наречения и съпруг (понеже те всъщност не са женени), който по собствените и признания спи с нея, откакто е 13-годишна.

И сто пъти да повториш - истина няма да стане. Прекрасни са децата, но ти можеше да обиколиш земята и вече на покъсен етап "да узрееш" за отговорноста на родителя. Много по-ценно е да знаеш коя си и точно колко струваш.

Е като е толкова щастлива с мъжа си, защо го заряза, барабар с двете големи деца (малките не ги беше родила още) и избяга с любовник в Америка за две години? През което време като истинска грижовна майка не дойде един път да си види децата, нито им се обаждаше по телефона! Чак като гаджето й свърши парите и видя, че там освен за миячка на чинии, за друго няма да я вземат, се прибра с мъжа си и светкавично му роди още две деца, та да го върже отвсякъде.

Браво майна!Ако можех щях да ти стисна ръката?Тая е б...и и "терлика" разринчен!

Ами след като родителите й са я "предоставили" на "Визаж" да я "менажира" едва 13-годишна, а самите те са си останали в провинцията, какво има да се чудим, че се е хванала точно с Петър - циганина, който разкарваше "моделите" на "Визаж" по клиенти? Очевидно според моралните норми на това семейство е нормално едно дете на 13 години да напусне училище и да се прати съвсем само в столицата, за да заработва като компаньонка. Че и пари на мама и тате на село сигурно е пращала от заработеното! Колко ли са щастливи и горди сега, че сводникът й я е взел за булка!

Извинявам се, объркал съм имената - името на мъжа й е Росен, а любовникът й се казваше Петър.

Моля да извините любопитството ми,но като гледам "актрисата" сега,родила вече 4 ри деца се питам.При сегашния и инфантилен вид и липса на женственост и зрялост,чисто физически,как ли е изглеждала на 13 години и що за педофил е всъщност мъжа и.Та тя сега има вид на недоразвита пубертетка,а на ония години?

Как няма да изглежда инфантилно, като на 13 г. е спряла да ходи на училище, за да "обслужва" клиентите на "Визаж"?! Според теб колко книги е прочела през живота си? Мъжът й впоследствие й купи и диплома за средно , че и за висше образование, та да няма комплекси, но тя не може и фамилията си да напише без правописна грешка. Много елементарно момиче!

Милянкова заяви , че не съжалява, че е родила първото си дете - сина си Уилям - когато е била едва на 15 години. Мали куха лейка. А на 12 сигурно е почнала да прави секс. Айде бе. Натрапчивата гювендийщина заля цялата страва. Айде всички ученички да почнат да раждат по на 15. Тук е паднала мнго е...е.

Тогава ще се обадят половината мангасарян.

Мъжа й е циганин...

Добре е дъщеря и да роди на толкова. Дали ще е съгласна? Дай боже и още деца да има, но не от 15 години.

Tи колко деца имаш?