Коментари - Николета стана секси монтьор в нова фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като визия бива , обаче в главата няма никой това дете, вместо да се прави на певици да вземе малко да се образова, тя едно изречение не може да свърже.

Защо изобщо ни занимавате с тоя парцал????

до тралала... то в дира освен за Ни колета:):):) (ни писмото), Дженифър Анистън и "диви"певачки чалгарки за друго не пишат. За по интересни новини трябва малко да се размърдат но ги мързи. За това има други сайтове. Приятен ден на всички.

забравяш Венетка,Мара Отварачката и Антония.....за тях се пише нон стоп!!

тая по и подхожда да вкарва ключ 32

Фотосесията е под всякаква критика. Меко казано-ужасна.. И писна ни от тази Николета. Покажете нещо друго.

Този преуспял БГ модел къде се е снимал не разбрах? А, те били снимки за личния й сайт.... А, така може. Така всички сме преуспели хехех на фейсбук много сме големи... Всички имаме ненормални фотосесии във фейсбук. Пишете новина, когато някое списание извън България иска да я публикува... Колко време това девойче кисне в чужбина, бе? Що така всичките й изяви са на фейсбук? Между другото сгрешила е колата - всички я асоциираме с трабант...

Това да не е фотосесия за клипа на Ейкън? Още чакам нейното участие... Или след тези снимки са й отказали участие?

Ами,харесва ми тук!ДА!Поздравления и за Ники и за фотографа!Страхотна злоба лъха от постовете ви!

Страхотна липса на вкус и стил вуни пък от твоя коментар... Като пораснеш малко, ще разбереш...Я, прочети нещо стойностно!

ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СКРИЯТ И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВАТ

Как да няма грим?! Че тя е грундирана и отгоре изрисувана наново :)Ето вижте какво може да се постигне с умело нанесен грим, link , и пак да изглежда почти естествен :)

Трябва да се прави разлика между силен грим, умело положен такъв , лек и изцяло без. Момичето от клипчето също не изглежда да носи много грим, но разликата без е очевидна. Истински красивата жена е така и като излезе изпод душа :) link

както е тръгнало, ще трябва да организираме протест срещу присъствието на разни боклуци в медиите, като въпросната сот-аджиика николета. отделно, нека искаме да се спрат рекламите с омръзнали лица като рачков, например, от този вече ме боли глава.

От тази лъха нечистоплътност. Пошлост. Уфф.

тая направо прилича на тарзан без грим...ужас пък и фотосесия си направила-месест нос и бузи малки очички и устни и някво цигано маймунско излъчване- бегай

ахахах, има доста вярно

Който казва, че тази жена е хубава, трябва да си прегледа очите.Без грим е съвсем като печена чушка.

Тя сама си ги поръчва значи тия фотосесии за да се прави на модел... Жена с пари и много свободно време...

Много отблъскваща външност, има нещо много неприятно в устните. Причинява й излъчване на същество с много неприятен характер. Все пак е малко по-добре от преди.

Много е зле тая. Преди беше още по-зле, де. Няма по-отблъскваща джука. Излъчва нещо много неприятно. Не, не асоциациите за това, кво прави с уста, а като характер неприятно. И когато тежеше с около кило повече, залради боядисаната си физиономия, и сега, когато пак е гримирана, ама не с толкова черно около очите, все е отблъскваща.

И грим има, и фотошоп има. А и не случайно снимките са черно-бели, както и предната й фотосесия "без грим". Само се чудя, защо ги снима тези фотосесии? Кому са нужни?

Мноо важно ....

Олееее без грим. Бягайтееееееее! Марица пресъхна и крокодилите излязоха.

Да хубава е наистина,спор няма,то се вижда!Но според мен това момиче трябва да отделя повече време за четене на книжки,да се образова,да запише нещо да учи.. езици!Иначе само с красота не става!Успех

Къде е красотата? За интелект не питам. За излъчването - също. Трябваше да пишете, че е и талантлива певица- пропуснали сте:)

Не я мислете толкова, преди всеки ден пишеха за Златка Райкова а сега потъна някъде. След известно време и за Лозанова ще спрат да пишат. Лошото е,че на нейно място ще дойде поредната актуална силиконка.

Благодаря!Така ми вдигна самочувствието,че ще си взема студен душ даже :))))Еххх,как се почуствах секси,нищо че съм 30 и кусур жена,съпруга,майка,труженичка.От тези снимки рейтинга ми удари тавана на последния етаж (към 50ти някъде,че и май повече)Ех,че ми е гот!Да си жива и здрава и още такива изродщи...пардон фото сесии да ни вдъхновяваш бульо!Амин!

Че николетка е доста гадничка на тия /и на доста други/ снимки е факт. Ама защо трябва да се къпеш непредвидено, това тебе какво те касае?? Или в редките случаи като видиш по-голяма кикимора от тебе влизаш у банята да се свестиш :)))

Ти нещо ревеш да се вредиш под душа ми май пиле недоклатено :))))))Сори-заето е!

Вярно ,че прилича на Драго Чая(с разликата ,че човекът ми е много симпатичен),добро попадение !:)

хаха ... ама тази верно прилича много на Драго чая :))) ужас!

От тази фотосесия има едва 2 хубави снимки!!!...А Николета е НЕУЗНАВАЕМА ! Това направо не е същата жена, такава, каквато беше с изкуствените мигли, коси, опушения грим и т.н. Не съм си давала сметка какво нещо е професионалния гриммм!!! Силикона и другите корекции ги забравих- ако и тях махнем не зн какво ще остане изобщо.. Най- обикновена, симпатична жена, а НЕ жена- вамп или красавица!

Че ти да не мислиш, че коя да е друга жена-вамп, изкъпана и без грим е жена-вамп?! Всички изглеждат доста различно, без да им се подчертаят чертите. Докато са много младички, излгеждат много нежно, затова и моделите масово са в невръстна възраст, след това колкото и да е симетрична и красива една жена, не се ли подчертае това по някакъв начин, било с дрехи или грим, ако я облечеш невзрачно и я пуснеш на улицата, едва ли ще ти направи впечатление. Хубава е Николета, друг въпрос че толкова хубави като нея - да ги ринеш с лопата, много красиви момичета има в България!

Абе.... наистина прилича на Драго Чая

Ако и махнат и силикона съвсем ще стане безинтересно.

фотографчето е попиляло николетка. най-хубавата снимка е пред колата иначе не че не можеш да я познаеш ами направо се зачудих от кога на драго чая са му порасли такива бомби

Стига с тая Николета, за други не можете ли да пишете. Всяка втора статия Николета...Валери, не мога да ги понасям вече

Нека ви обясня нещо - ако не искате такива момиченца да бъдат толкова носени на ръце от медиите, то просто спрете да коментирате и четете материалите за нея.

...интересни ми бяха твърденията че е хубава и без грим...Истината е че без грим е мнооого зле и.....ми прилича на Драго чая! Има жени без грим са си ОК...тя не е от тях... Сервитьорката в кафето под нас е по-хубава...Ама явно не спи с подходящите спонсори!

Напълно подкрепям!

милата, така прилича на ромка, без грим и стара кола, много е утива

Да бе -как не се сетих-следващата сесия ще е като метачка по улиците на Факултето!!

снимките не са цветни не заради другo а защото на тях фотошoпа по малко си личи

Божееее, колко крива глава има без грим. Прилича ми на ягода. Само в определен ракурс е горе-долу добре. В полупрофил. В анфас е отвратителна, отделно че самото лице и е много едро.

Любов? Едва ли - Just Cavalli !

Много е хубава Николета! Успех й желая!

Уау! Това тя ли е?! Ще я срещна по улицата и ще я подмина като пътен знак. Няма нищо общо с наложения образ. Ако имах като нейните гримьори ..

Какво монтира?Да я бяхте намазали с машинно масло за по- голяма автентичност.Пропуснали сте синия гащеризон и червената забрадка.

точно, много добре казано. като е социялизъм да е социялизъм, така де

Фотограф е Петър Тодорински, на който Николета доверява всичките си фотосесии. За гардероба й пък се погрижиха Just Cavalli с дънки и елек от колекцията SW 2012.- след 2012 кавала на екипа.

По снимките личи че е усвоила къде и как може да се ляга във всяка част на колата.

Ха ха много точно казано! :)))