Все по-често може да видим Николета Лозанова без почти никакъв грим в нейните фотосесии. Няма ги вече опушените в черно или графитено очи, ярките цветове. Все пак сега на мода е т.нар. "естествен грим", който създава представа за "неподправена красота". А приятелката на новия нападател на Спортинг (Лисабон) Валери Божинов показа, че отлично знае как да следва златното правило при него "по-малкото е повече".
Преди броени дни сексапилната пловдивчанка засне ексклузивни снимки в ретро стил. Основен акцент в тях е легендарният соцавтомобил "Варшава". Интересното е, че всички кадри са запечатани на черно-бял филм за по-голяма автентичност и пресъздаване на атмосферата, коментират от Sportal.

Вижте снимки на Валери и Ники >>
Снимките на Николета >>
 
Фотограф е Петър Тодорински, на който Николета доверява всичките си фотосесии. За гардероба й пък се погрижиха Just Cavalli с дънки и елек от колекцията SW 2012.
 
Междувременно чалга певецът Красен обяви, че има намерение официално да покани сексбомбата за участие в следващия му видеоклип. Певецът призна миналата седмица, че останал приятно изненадан от факта, че плеймейтката си паднала по дебютната му песен "Кървави сълзи".