Иван Христов иска да се ожени за Ирина Сарачинова

Иван Христов и Ирина Сарачинова признаха, че наистина имат връзка пред 24 часа. Двамата дори позираха заедно за снимки на тераса на столичен ресторант.

Обратно в новината

Коментари - Иван Христов иска да се ожени за Ирина Сарачинова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво като иван щял да се жени..за някоя,си пеперуда..чудо голямо и тя пикай клекнала.. И прасковката й да не би случайно да е златна че вдига такъв голям шум?..?

Вихра е като Алисия, докато е с мъжете си ги подценяват и правят на нищожества и после ронят сълзи...ама късно...

вярно е че не можеш да варжеш един маж с дете но е вярно че и ако кучката не си вдигне опашката песовете не налитат тая си е баш кучка да изработи приятелката си но нали знаете че господ бави но не забравя виждате неприятностите на аня пенчева на оня иосиф сарчаджиев и много други прелубодеици а в бг е така щом някои нещастен маж се опаричи си зарязва семеиството или се жени са внучката си за да се доказва че е голям маж пр.маждуков просто такава кал има там че ме е страх да си доида да не ме изпраска и мен ха ха ха но те всики в телевизията са боклук пр.гала - 2 пати ,андреичо заедно с тоя иванчо са убииците на васа или си мислят че с тоя скандал ще забравят това което сториха на васа абе нямам думи за смрадливите телевизионери направо да повращаш от всички такава простотия от всички канали че изпитвам уяс колко опростява бг народ

А Г.Сарачинов /рогоносеца/кара нощни смени на Калотина.Така е, от авторитетната Аерогара,акостира в село Калотина.

Мнооо ми дреме за тантурестия шоумен къде го вади.

Mуж се прибира рано сутринта муртво пиян.....жено,жено спечелих 6 -тица от тотото... :-) ... ооооо много е кусно вече ,нищо не работи,аиде утре ще празнуваме........Mааааа какво празнуване -ставаи и си заминаваи !!

бях чела как Вихра има 2 гледачки 1 готвачка една чистачка и тем подобни глупости а сега накъде

Срам ли!? От какво да го е срам? Ако е по-добра в леглото и и я харесва от предишната-защо не? Все пак всеки си решава сам.

За мен Вихра е симпатична , позитивна, добра водеща , а мьжете имат ли малко известност и край, не е истински мьж този който е с много жени , а този който умее да задьржи една, някой жени нямат задрьжки, ценностна система, Вихра му тьрпя на тоя пиянските изцепки, може да и писано някой по добра врата да и се отвори, но детето ще страда и както Карбовски каза на Райна '''''В този безверен свят си трьгнала да тьрсиш верен мьж'''', незнам накьде вьрви тоя народ, като станат семейство нещата загрубяват и пак след 1г трябва да тьрси нова

Че какво е очаквала Вихра от мъж, който се жени за нея под натиска на медиите 4 години след като му е родила дете. Ако я е обичал е щял да й предложи брак преди детето, както предлага на Ирина. Кога някой жени ще разберат че мъж не се връзва нито с едно, нито с 5 деца. Ако някой изглежда че се вързал, то това е от някаква изгода или от мързел. Един мъж ако не готов на всичко в началото на връзката, то пиши го бегал.

parvaty

Абсолютно споделям написаното!

Бай Иван е луд джигит, той е много страстен тип. Вечно мисли за групари , обикаля със хипари. Преди време той пре.ба паметника на града. Със Иринката на село върши порнографско дело. Припев: Тракторист, хулиган е водещия Иван. Стар познат е в МеВеРето с кражбите от ТКЗС-то Бай Иван е много див щом поклецне е щастлив. Няма съвест и морал, даже Крума е е....л Седем пъти той прибира помпите на язовира. Със кратуната голяма бай Иван пощаданяма! Припев: Тракторист, хулиган е продуцента Иван. Стар познат е в ЕН ТЕ ВЕ то с кражбите от ВИНПРОМето

Браво!!!

Иване, Иване като се завьртят тенджерите и тиганите отново ще откриеш, че не това си тьрсил в тази самозабравила се жена , която те харесва заради банковата ти сметка , а това е много лесно обяснимо.

2 хлебарки ще се оженят и ще си наплодят още млки хлебарки...

Иван ги подкара по домова книга.... Май само Крум Савов не е плющян щото е грозен...

Вихра, горе главата-една майка е способна да изгледа едно дете.На Иван умът ще му дойде в главата, но ще бъде късно.

Подкрепям!! Иванееее, Иванеее, кой каквото си направи....

Аз пък ги харесвам ! Да са щастливи заедно !

АЗ ПЪК ГИ ХАРЕСВАМ ДВАМАТА С ИРИНА ! СТИГА ПЛЮЛИ ! И ИВАН Е ГОТИН И ИРИНА СЪЩО !

Иван е уникално гаден боклук. За Ирина нищо не знам.

споко и аз направих тази греска *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега очаквам развод между Мая и Крум. Той ще си падне по спортистка - тежкоатлетка (да го бори щото бил спортен тип) , а тя ще пристане на Хачо, щото бил интелегентен. Децата им ще ги гледат шурея и третата му майка от втория баща.

Ееее, стига де.Защо разваляте и това семейство без поводи.

Даа, ама много си прав-АЗ СЪЩО! Я колко свежо агешко има, та ще се обвързвам за цял живот?

Всичко това е да си правят реклама. Като започнат да стават противни и да им пада рейтинга започват да се развеждат само и само да се шуми около тях . Защото няма какво друго да направят .

Ирина, "добрата майка" не прави така!

иван е мнладо , глупаво момче , пално осте с енергия . тая стара кофа му се харесва , застото осте е млад и секса го прави за спорт , без много харесване . след 3 години стеоцени несто младо , дето званти като го чикаш

Хак му е! Мазохист...

такава реклама си правят тези на тъпото предаване , щото беше ясно че никой не ги гледа, и сега виж колко удобно, сюжет от женски сериал, айде на друг тия.

Иван и Андрей да се вземат бързо и безболезнено и да се приключва сагата.

Като се опаричат и като почнат едно женене и развеждане , направо страшна работа . Не става дума само за Иван и Андрей, всички все едно са държани на въже.

Права си жено.Конгратюлейшън за прозрението. И аз ако се опарича да не мислиш че ще стоя при мойта крава. Мноо бръже че си намерим нещо с двуметрови крака. Това са живота от нещата....

A колко ще изтраеш с двуметровите крака? Докато ти отупа паричките? И после...

добре бе , защо поне веднъж не си хвана една жена с големи цици, "да кажеш че сме бедни да не можем да си отворим две врати.." *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иване, браво! От Вихра по-противна и дразнеща е единствено тази Ирина. Чудесен избор... отново.

Е, ЩЕ СВЪРШИ ПРИКАЗКАТА И ПОСЛЕ КОЙ ОТ КЪДЕ Е, СИГУРНО СИ ПАДАТ И ДВАМАТА ПО ЧАШКАТА И ТОВА ГИ Е СЪБРАЛО ОООООООООООХ

Вече 20 години съм омъжена за един и същи мъж. Да се :=/=:"%"+ в тъпата глава.

И аз бе , явно съм мнооооого проста

Кой ти е виновен? Защо се жалваш тук?

Ами щото вкъщи колкото и да с жалваш файда няма :)

Те тия се женят и развеждат за ПР и за нищо повече. Иначе кой го е еня за тях?

Ванката - "от трън та на Глог"

Определено секса с Ирина е по-добър и нестандартен, което обяснява поведението на Иван. Вихра, както личи само името и е подвеждащо, а си е тюфлек

Аз пък предполагам:Иван е мислел,че ще остане скрито.Но сега няма как -ще играе хорото и връщане назад няма.

Чета и не вярвам колко се е сринала журналистиката в България. Че това материалче, ученик от 6 клас ще го напише доста по-стегнато и разбрано, освен разбира се, този или тази дето е "автор" не е по-млад/а/. ХОРА, махайте се от България, освен ако не искате да се подадете на тази масова акция по затъпяване !!!

Вихра нито е по-хубава,нито по-непринудена! Вихра е проста нахална и без капка чар.Вечно парадира ,че не умее да готви и домакинства.

Така е, Вихра е по-нахална с това, че се оженила за Иван преди Ирина. А Ирина е скромна - чак сега се решава на тази стъпка, и то след като се разведат и двете семейства - човек трябва да е почтен все пак, нали?

не и прави чест на ирина! а за иван няма какво да коментирам...под достойнството ми е!

Вихра е супер неприятна и дразнеща като водеща. С Мая са такъв невероятно просташки тандем. Кудкудякат и се кискат непрестанно. Най-голямата им хвалба е, че не могат да готвят и не се занимават с домакинство. Даже на хлебавката Иван му е писнало от нея .Той я разкара от живата си, а сега да я разкара и от екрана.Поне нещо добро да направи за драгият зрител

Супер.да се жени за тая .На вихра и трябва нещо къде къде по добро от тоя лиглъо и съм сигурна че ще го намери .Много щастие му желаем с Иринка хаххаха

Май накрая ще се окаже, че вместо на Вихра да и избодат очите са и изписали веждите :)

Вихра не е хубава, дразнеща, лигава, с беден речник. Като водеща е отчайващо некадърна. След сватбата си само за това говореше от екрана.То не бяха булченски рокли, представяне на сватбени агент.Който се появеше в студиото първият въпрос беше, каква е била сватбата му.Оля се! Сега да видим за какво безспирна ще дрънка?

Вихра, голямата болка ще отмине и ти ще бъдеш пак щастлива - желая ти много кураж и смелост. Иван докато гледа чуждите деца и плаща всичките им капризи, родната му дъщеричка ще расте без баща и без семейство!! Не може да се гради щастие върху чуждото нещстие, Иване. А Ирина е една дърта к..ва и ако не си разбрал - тази порода жени не обичат НИКОЙ мъж, само себе си и интереса си! Жалко за Ава ... Ще плати за болните амбиции на баща си с разбитодетство!

Стига с тия клишета,с действията си Вихра сама го провокира да направи това.

Ооо,я стига с тия социалистически умозаключения,чак пък разбито детство,а по добре ли е да гледа майка си и баща си заедно,но нещастни!

А, сега ще ги глед мноого щастливи....Друго си е да гледаш майка ти да реве по цял ден, а баща ти да глези новите ти "братчета"...Страхотно щастие я чака Ава, блазе и....

Кога има време да гледа малките си деца,дома си, да ходи на работа, че и любовник да завърти?

Многоръката Шива!

Истината е, че Иван винаги е искал да омъжи за Андрей, но се срамува.За това сега прави тези врътки.Идеята е, накрая да стигне до Андрей.

ми взе думите от устата. Баш така си е. Ама това шоу е за следвашия сезон. Така де по един цирк на сезон стига.

Еее, сори, но е късно. Новият телевизионен сезон почва след 20 дни, няма време да организирате пиар сватба, а до следващия- Сарачинова вече ще е история, Иванчо ще завърти любовен роман с Нана.

нана е готина, няма да се занимава с тия тъпаци я, а си има и мъж англичанин

този тип жени се движат по една и съща формула - първо манекенка, после топли леглото на някоя свирепа мутра, накрая става водеща и се жени за маргинали като иван или андрей,рачков(при цялото ми уважение) или ........

много си прав братле....но такав е бг випа селянин до простак до мутра до к...а,,,как един честен и интелигентен нема :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ирина е много по- хубава от Вихра

По - хубава и по-интилигентна!

особенУ е интИлигИнтана,да

споделяте тази дълбока мисъл?

В интригите и кревата - със сигурност

съгласна съм!

Въпрос на вкус.Ирина е страшно отблъскващ човек.Така и не можах да изгледам нито едно от предаванията и до край,защото не я изтрайвах,толкова неприятна жена скоро не бях срещала,но пак казвам,въпрос на вкус....

Малко стара ми се вижда тази Ирина. Пък Иван си оставя детето, за да гледа две чужди. Колко ли време ще се задържи с тази позастаряла най-добра майка.

СТАРА БИЛА.... ЧЕ НЯМА ДА И ВАРИМ ГЛАВАТА НА ПАЧА БЕ ,КОТЕ....

Много точно казано!!! Само ще добавя, че е възможно това да е само поредния пи-ар похват.....връзва се с отчаяни съпруги и прочие....

Всеки има право на щастие и избор . Подкрепям ги .Като не върви със старите семейства да се махат и да са щастливи ! Стига сте ги съдили !

Тая не беше ли любовница на мутрата Жоро Илиев?

Като забогатее, т.н. български мъж сменя колата и жената. Децата в един момент ще преодолеят стреса, но жена му сигурно е съсипана. В развитите страни особено се държи на семейството, тоест и в това отношение сме западнали. Омерзена съм от тая алчност, простотия, пошлост и цинизъм. Кво става с тоя народ, бе?

Ти какво искаш? Сега е 21 век! Защо човек трябва да живее с някого когото не обича и не може да понася? Като се има предвид Вихра, чудя се как е издържал до сега.