Божинов потвърди: Николета е бременна, ще има сватба

Футболистът Валери Божинов потвърди, че половинката му Николета Лозанова е бременна и че двамата стягат сватба през есента, съобщава "Труд". Двамата вече са си запазили дата и работят усилено по организацията на щастливото събитие.

Обратно в новината

Коментари - Божинов потвърди: Николета е бременна, ще има сватба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пише се олигофрени

много умно изказване за прост футболист,аз лично следя изявите на Валери и до сега не съм чула или чела толкова свързани изречения поредната спекулация !!!!!

искренно се надявам след 3-4 год.да се появи нова дама заради която да се разделят и николетчето да разбере какво е причинила на едно семеиство! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

валери ако нямаше пари николетка не би го погледнала дори. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

честито бебе на булгарския национален отбор, ако са близнаци, гаранция, че ще бадат разнояични. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Интересно е едно - да предположим, че те наистина се обичат. Но как тази жена ще му роди дете при положение, че той изневеряваше с нея на майката на първото си дете и има голяма вероятност да изостави и нея?

Сега или в последния момент ще се откажат от сватбата.. или ще са заедно макс. 1-2 г. и после ще се разделят, защото един от двамата спи с друг. А относно бебето - може да лъжат, за да продължава да се пише за тях. И ако е така после ще си измислят как е направила спонтанен аборт. А ако наистина е бременна, 100% ще се снима гола и с корема за някое списание... Изобщо вече стават толкова предвидими, че отдавна са омръзнали.

Много щастие на Валери, още много жени на живота да открие! Алисия да не приказва много, нелепо е, да действа докато става за жена на живота. Има и по-неизвестни мъже за обичане.

Защо продължавате да пишете за тези двамата малоумници?

Валери да не би да се бори за приза- Осеменител на чалгата?Доста Николети, Златки, Млатки и всякакви продукти на кича и чалгата се навъдиха.Докато ги заплоди всичките, тъкмо ще се пенсионира.

С Коко Динев не може да се мери :D

Глас народен - глас божи!Попържа народът само като чуе името на тези натрапващи се простаци.И с основание.Какво са направили тези нещастници, освен да се снимат, разчекнати по разни кревати, ливади, коли и т. н.Сега намесиха и нероденото си дете в тази смрад.Какви ли потресаващи фотосесии ни чакат с бременната Николета?

Ей, тоя Валери най-после вкара гол някъде. Да му мисли вратарката как сама ще си отглежда котилото...

Като я гледам тази Николета нито като модел и трагна нито като танцырка а последната и песен с ванко едно савсем я закопа.. а и горката вече и като кува не е толкова добра щом е забременяла нарочно само за да го задаржи значи вече и това не го можее ;d

само че изображенията не са от западни списания, а нейни лични снимки

аз пък твърдя, че номерът с Алиска ще се повтаря, докато има будали с плитък ум, които да му вярват......

к..волета щяла да ражда от кого ли от кухч0то ритнитопковец или от баща му че не разбрах или от жоро главата от мамин ники или от някои друг тая помия дето мина цял футболен отбор отдолу и толкова ли е важно за бг народ че още някои и го сложил отдолу уяс и безумие в тапата дарява

Ми то ясно че при толкоз е--- ще има дете накрая. Нали само за това говорят къде го били правили- в самолета, на плажа, на мивката.. с какво да запълва простото момче времето. Все пак остави на оная къща за милиони, тя даже да я почисти не може, и на тая ще остави къща. Скъпичък му излиза секса на валерката, ама толкоз знае момчето.

втръсна ми от певачки, "манекенки", "футболисти" /кавичките не са случайни/, които са минали през всички мутри в БГ да са медийни звезди! Който си има деца - да си има! що трябва да ми го повтарят по 100 пъти на ден!

И това ако не е лицемерие,здраве му кажи .Всичките им снимки илюстрират живота им под чаршафите.Те май само само с това са известни.После медиите им са виновни.Да бяха направили нещо значително в живота си, че човек да им се радва.Млади,красиви и бременни дал Господ в изобилие.Красотата на опаковката е временна,важно е съдържанието.По този показател май хич ги няма.

То деца лесно се правят. По-трудното е отглеждането им. Успех с това да бъдеш татко, съпруг и мъж ... този път. А за Николета Лозанова, ами всичко изглежда по план ;)

Една вулгарна уличница прихвана от един калпав футболист - голяма новина!С какво е известна тая натопорчена селянка, освен с навика да си събува гащите и да ходи без ,,горнище"?!Да е направила нещо друго?!

Честито! Да сте живи и здрави!

По коментарите се разбира кой човек е добър и кой е не е.Щом такава прекрасна новина кара някой от вас да злобеят и да бълват жупел,по добре търсете проблема в собствените си грозни души.Млади хора са,обичат се,щастливи са,красиви са и богати и ще имат дете,какво по хубаво.

Нямах намерение да пиша, но ми стана смешно за крайните изказвания в коментарите. Все едно един и същи човек е писал едното становище и после сам си е отговарял ....

хеи,пич,пиши ми и ела да иззивеем момента!искам само отдаване!ако си заинтересуван ще оцкоча до италъ когато ти е удобно!поздрави!нокя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ужас! лумпените се размножават!

Нямам нищо против децата - да са живи и здрави! Но нека бащите ПРИЕМАТ и ОБИЧАТ еднакво всичките си деца! Това са невинни душички и не заслужават да са наследници на греховете на родителите си!

Нямам идея какво образование и професия има г-ца Лозанова и не ме интересува, че ще имат дете. Желая да чета за хора, които са постигнали нещо в живота си с труд, Божинов все още има шанс да попадне в тази категория.

До всички злобни жени в чата ! Няма мъж ,който да не харесва Николета . Красиво момиче е и заслужава да е щастлива .А и с него са много яки !

Злобари ........... от него е бременна .И детенцето им ще е супер красиво ,защото и двамата са красавци . Вие си останете със злобата ,че никой не Ви обръща внимание или са Ви зарязали !Нещастнички !

продуляваи да пишеш поощрителни коментари. тук не мисля че някои коментира опаковката - само за качеството става вупрос :-) поне като не ги харесват хората освен някакви келешчета между 1з и 20 годинки от селата, да спрат да се бутат в очите на хората. за това се дразнят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

красиво, красиво...........но акъл от къде да наследи, като на мама и тати им липсва

Наистина са красиви, толкова красиви роми се срещат рядко.

Ако е русичко да не се отчайва. Мама Николета ще се изрусява редовно и ще мислим че прилича на нея. Понеже не е имало кой да му обясни, че щом жена му е бременна трябва да намали или спре сексуалните игри, за да не абортира ще намери нова жена.

Браво Николета -Алисия от злоба ще се пръсне . Ти показа ,че я превъзхождаш по - всичко .

Ти нормална ли си?! Тук става въпрос за ДЕЦА! Той има вече един син, и очаква друго дете от друга жена! Кчка! Явно не ти е ясен живота и ценостите в него! Повръща ми се от крви като теб!

Не,Алисия трябва да се радва,защото не се живее с човек,който не те подкрепя и те лъже

Ще стане ясно дали превъзхожда Алисия много скоро. Твърде възможно е да се прибере в Пловдив с детето.

Много са прекрасни ! Това е - злобари сте всички в чата !

много са красиви двамата с Николета . Браво на тях ! Дано са щастливи !

Тоя малкия пръч ще да надмине Коко Динев, ха дано, че то няма кой да прави деца у нас!!!! Женорята са се юрнали да правят кариера, а са забравили основната си функция - продължаване на рода и се правят на интересни. НЕ Е ВАЖНО НА КАКВИ "ФОРУМИ" СИ СЕ ПОКАЗАЛА, А КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ СЛЕД ТЕБЕ!!! След тия кухи лейки (дето се правят на незаменими и ги е обхванала манията за равноправие и величие) няма да остане нищо забележително, защото най-великото творение на човека е неговото потомство! А ако такова липсва - ЗНАЧИ ТИЯ НАПРАЗНО СА СЕ РАЖДАЛИ И ЖИВЯЛИ. ТОВА СА ХОРА ЕДНОДНЕВКИ, КОИТО ЖИВЕЯТ ЗА ДА УМРАТ, КАКТО ЕДНОДНЕВКАТА НА ЛАМПАТА!!!! Това е поколението на "демокрацията" - вглъбено в себе си и устремено към задоволяване на всички свои желания, без значение дали има някаква полза за него и обществото - това са ТЪРТЕИТЕ НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПЧЕЛИН (то такъв няма)!!!!!

точно така е господине/госпожо.А каква майка ще стане от разпоретина ,снимаща се гола и разкрачена и мината от кой ли не.Жената трябва да е чиста,защото така и живота ще е чист.Дева Мария е родила Исус.Правете си сметка ,какво ще излезе от там дето кой ли не и какво ли не е влизало-от Николета.

На такива умници като теб едно време им викахме ДЪРВЕН ФИЛОСОФ!

Значи Айнщайн и други като него за живяли напразно. Значи стотици хиляди жени и мъже, които не са могли да имат деца са живяли напразно. Значи комплексирани тъпаци (като изказалия се тук), които са се мултиплицирали къде в наркоманче, къде в автоджамбазин са "осмислили" живота си и този на околните...Единственото безгранично нещо в ограничения е глупостта му.

все едно само николета е бременна и ще ражда спецялно отроче.да им се роди живо и здраво,ама да се махат от медиите вече че станаха смешни и тапи. а алися винаги ще е номер 1 !!!!!!!!!!!!!!!! алися е страхотен човек и маика,а курволета цяла булгаря я знае що за стока е ще видим и каква маика ще баде .. пропаднала. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А бе гавньо! Кой го е еня за личния ти живот? Ако не са платените ти публикации за българските медии и кучетата на село няма да те лаят! Колкото до бременната Николета, тя най-добре знае кой е таткото! Така, че не се радвайпредварително!

алисия с какво е по различна от николета ????? оставете хората намира *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не разбира се, говоря за случаи, когато семейният живот не върви и др.наистина се влюби, то човек ако обича половинката си и е щастлив с нея, само защото вече я няма силната тръпка и емоция няма да си развали семейството. а и валери беше хлапак, едва ли е осъзнавал какво прави, а алисия го върза с дете.то някои жени се напъват да раждат само и само да задържат мъжа до себе си, ама то е до едно време

Много ми е чудно като всички кажат,че все жените 'връзват' мъжете с деца ,като че ли мъжете не са участвали в оплождането или може би са били изнасилени?!Типично тъпо селско мислене....

Ако някой знае къде има публикувана фотосесия на Николета да ми каже. Освен в Дир-а и личната страница на Фейсбук,моля.Имам впредвид западно списание за мода или нещо подобно.

Не се пише "впредвид", а "предвид"

Хем прост, обаче плодовит излезе този Валерка, и като прави деца да си ги гледа, а не да ги зарязва, защото българският мъж това го умее страхотно, да прави деца и да не си ги гледа!!!

Представям си с какъв интелект ще е детето от комбинацията между двамата.

циганин - прост, похотлив, безотговорен

е да но от кои е бремена????

Браво! Толкова народ я прекара, само Валерката я забремени

Най-противната двойка на планетата! И Николета ще одъртее, Валери. А като ти ихарчи парите, ще ти бие и шута, защото си Мухльо и никоя любовница не уважава мъжа, който си е зарязал жената. Защо мъжете с пари не могат да вдянат, че те са едни Тъпи банкомати и колкото по-тъпи - толкова по-разведени.... Пожелавам на Николета да изхарчи каквото може, че само със силикон не се живее...

Браво!!! Самата истина

Аз пък се радвам за тях. Отиват си. Алисия не беше за него

А когато се е раждал малкия Валери не е ли било това най-щастливия момент в живота му? Лицемерник

Все пак той не говори за своя живот, а за живота ИМ (този с Николета). И не, че ги харесвам особено, но Божинов си отива повече с Николета, отколкото с Алисия.

защо мъжете са само консуматори в къщи...какво влагат от себе си в семейното гнездо,дали се раздават на 100% за да очакват същото в замяна...или е по-лесно да се раздават навън в търсене на нова тръпка,а у дома-готованковци забелязващи софрата не и жената...