Венета Харизанова отрече да си е правила пластични корекции

Моделът Венета Харизанова се появи миналата вечер на светско събитие с тотално променена визия, което породи слухове, че си е правила пластични корекции на лицето.

Обратно в новината

Коментари - Венета Харизанова отрече да си е правила пластични корекции | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре щеще да бъде, ако си беше направила някои УМСТВЕНИ КОРЕКЦИИ! Като чета статията, смях ме залива!

Мила ми Венето, добре са платили да станеш някаква си мис, стой си там, защото кочината на куневица вече е пълна с енергични и умиращи да се занимават с политика, ще минат и без теб. Не мисля, че сме чак толкова закъсали, та да чакаме такива като теб и т.н. ръководство на новата измислена партия ,да се грижат за българите и България. Отврат сте!

Няма ли накрая всяка жаба да си намери гьола. То не бяха артисти, певци и спортисти, та сега вече се натресаха откровени мутри и техния обслужващ персонал в нещастната българска политика. Затова сме я докарали до там. Много моля поне веднъж на избори да участват хора, които ще се занимават с политика, а не които ще се хранят и рекламират с политиката.

като вампир стана. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

колко нямате работа в бг за една куха леика манекенка а всички знаем колко са глупави сте загубили толкова време да пишете коментари пална скраб сте всички

това е отвратителна луя, фотошоп, не зная до кога в бг хората ве са толкова злобни да правят такива нева и глупави за да им вярват......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много сте зле тези които сте писалии тази статя а и повечето коментари. ако някои от вас познава венета много добре знае как изглежда на живо. снимката е пхотошопвана здраво.дори и на снимка не прилича на това което сте я направили. намерете си по сериозна работа хора... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кои се опитва да излуже чак пук и фотошоп било хаха да сади фотографа!!!дано поне да са постоперативни оттоци които да отминат или някои некадарник я е обезобразил *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за Венета е ясно, че се е развалила по един или друг начин, ама тая мома на втората снимка направо да не я срещаш ни на тъмно, ни на светло - ужасно грозна жена!

Хора...Вие добре ли сте?Венета Харизанова изобщо не изглежда по този начин..Не зная кой,колко и как си е играл с фотошопа,но е прекалил и аз лично бих съдила виновниците..Това е абсолютна подигравка..Понякога човек трябва да се засрами от действията си предизвикани от прекомерна злоба и желанието за вреда и скандал...

Венетке,Венетке,а беше хубаво момиче! Да осъдиш хирурга си задължително!!!

Много жлъч в тея коментари. На всички злобеещи искам да кажа да не се радват - снимките са обработени с програма. Самата Венета си е все така усмихната, готин човек, успяла. Колкото до намеците за личния й живот ... защо коментирате някой без дори да сте го виждали наживо ... това е малко като оня лаф "Една жена каза на пазара че ..."

а бе хора вие луди ли сте, как може да пишете толково грозни коментари, не виждате ли , че това е фотошоп, толкова ли сте елементарни, на едно момиче на 30 години защо са му нужни всички тези манипулации за които говорите, ами то на 30 години човек си е доста млад и красив, а тя е красива и млада и забележете умна, за разлика от повечето красавици, а болни мозъци има колкото си искате , които се гаврят с хората, така че оставете го момичето на мира, защото е успяла жена, сега дайте да я окипазим, престанете .................

абе олигофренииии не сте ли се замислили че това е фотошопппппп тя да не е малоумна да се истипоса така а!? венета харизанова нжмам думи медиите прекалиха!!!за прав пат се чудя кои болен мозак се заминавал да ми сасипе лицето с фотошоп и след това сащя този кадар да започене да обикалж медиите!при това в доста уваявани нет.саитове !!!!!надминахте себе си по злоба и завист!!!!!! поздравленя !!!!!

Хора, вие явно не сте я виждали преди това. Момичето си има естествено тесен нос и плътни, сочни устни. Не ги е пипала. Просто си е сменила прическата, но хорската злоба е безгранична...кисело е гроздето

Какъв Оскар бе, мацка? Ти се шегуваш!

Още преди няколко години на едно изложение ми каза, че иска да си прави липосукция на лицето по съвет на една бивша миска... За жалост се е развалила, дано да могат да я "оправят".

А на г..а не иска ли да си прави липосукция, защото Азисчо и там си беше правил.

Много е погрозняла, какви 30 год. прилича на 40 год. Много не сполучливо който и да е пласт. хирурга. Да го съди

боже коя е тая,защо така бе момиче?

не само че си е направила пластични корекции, ами не са успешни! от самолет се забелязва кривата дзурла

Никога не бих допуснала,че това е тя!Та тя приличаше на Моника Белучи, а сега...на нищо.

По-малко прилича на себе си и повече на всички, направили си пластични операции - тънък нос, дебели устни и изпъкнали скули. Всички те започват да си приличат. А в природата е красиво разнообразието.

Sorosss

Винаги ми е харесвала, каквото шете пишете- красивото си е красиво! Чао!

Не се ли усещате къде да се спрете? Това не е като онова - него може и до лилиивановова възраст...

Защо тези жени се съсипват по този необратим начин? :(

Какво е направило, какво е направило това момиче,че много ясно какво пластични операции с ефект стареене!

стеснила си е само катерицата, че се е разпльокала

мухахахаха

Не си личи, ама се вижда! Аз ч виждам с пеньоар, ролки, двойна гуша и ролите на тетки. Духът на Татяна Лолова се е вселил в нея

браво за коментара

След като чичко паричко вече не дава, а други тъпанари са се наредили на опашката да им мачка чаршафите, оставете момичето да се прави на маймуна, може пък така да са искали спонсорите й да изглежда.

Красива жена, която няма нужда да обръща внимание на нашите коментари, защото има цел в живота и се стреми да я постигне.

Едва ли...

това не е венетка харизанова, нали

Мила ми Венето, Няма нищо срамно и лошо в това да ползваш услугите на пластичната хирургия.но да ЛЪЖЕШ???

РАЗБИРА СЕ,И МАРИЯ НЕ СИ Е СЛАГАЛА СИЛИКОН И ГЛОРИЯ НЕ СЕ Е ОПЕРИРАЛА И Т.Н.ЗАЩО КРИЯТ,ТРУДА НА ХИРУРЗИТЕ ВСЕ ЕДНО Е НЕЩО СРАМНО.ТЯ НЯМАШЕ НУЖДА ОТ ТЕЗИ КОРЕКЦИИ ХУБАВА СИ БЕШЕ И ПРЕДИ.

Естествено, че се е пипала и естествено, че се е направила на лелка. Наистина не се е получило добре, няма смисъл да лъже. Но така или иначе всички, които я познават знаят, че тя се слави именно с това - уникална лъжкиня е! И това, че се омъжи също не помага особено, пак я виждам с разни господа през деня уж на кафенце...

Мамма мия! Какво е направила със себе си??? Не е истина само! Никога не ми е била симпатична, но преди тези ОЧЕИЗВАДНИ промени, които така нагло отрича, изглеждаше толкова естествена и неподправена. Сега на нищо не прилича! Кофти, кофти. Поне цвета на косата да не си беше променяла...