Мутафчиев представи ”наръчник на усмихнатия инсултаджия”

"Чувствам се като барон Мюнхаузен, който се самоизтегля от блатото, хванат за косата си", каза актьорът Христо Мутафчиев в интервю за БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Мутафчиев представи ”наръчник на усмихнатия инсултаджия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега понеже много си е повярвал, вече се изявява и като герой от рекламите... Споделям изказаните мнения досега, че дължи живота си на Бойко, който нареди да го обгрижват като НЕпростосмъртен, без самия Мутафчиев да го е заслужил с нещо в безличния си живот досега.

Това, което му се случи е много лошо, наистина, но нещо се преекспонира този негов инфаркт. Познавам много хора - и мъже и жени, които с дух и воля успешно са се възстановили и са продължили напред. Но никой не е написал за тях книга, не се показват непрекъснато по интервюта и пр. Малко по-скромно бе, стига с този инфаркт! Писна ми да ми го навирате този Мутафчиев непрекъснато!

Как може да пише, че си е помогнал сам и сам се е измъкнал от болестта? Добре, че Господ се е смилил над него, иначе щеше да пише наръчници за оцеляване, ама друг път!

Съжалявам, ама това вече става наистина смешно! Той докога смята да използва състоянието си за реклама? Грозна работа

Поклон пред духовно силният Христо Мутафчиев! Да не забравяме, че в такава ситуация пътищата са различни и за да останеш на гребена на вълната, когато си бил на дъното- е това не е за всеки!

Нека е жив и здрав пожелавам му го от сърце. Нека радва и феновете които го харесват, но за мен е по добре да бъде повече шеф на съюза на артистите отколкото артист. Според скромното ми мнение е посредствен артист, и със сигурност по-добър администратор.

Ега ти тариката, такъв бизнес направи с този инсулт....

Именно! WTF?

Да не ти се случва да направиш такъв "бизнес"

Нищо лично против Христо Мутафчиев, ама супер много се дразня като започнат да ни заливат с разни бози от сорта на мемоари, изповеди, биографии и т.н. плява за хора, които не са блеснали с нищо особено. То не беше Ваня Щерева, не бяха всички световно неизвестни родни "звезди". Да взема и аз да понапиша някой ред за СЕБЕ СИ... току виж съм си повярвала, че и аз съм звезда.

Точно!Много на сериозно се взе тоя,изкара се велик.

Как няма да си усмихнат, като вместо да благодариш на бат ти Бойко, за спасения ти живот, рекламираш "Лев инс"... Не знам що за артист е, но му липсват елементарни човешки качества!

А що за артист е тоя - "блесна" в някакво тъпо теливизионно филмче и изведнъж ,голям артист! Имахме много по кадърни артисти от него ,бог да ги прости! Неговия живот дължи на бате Бойко, иначе отдавна да не си спомняме за него! Жив и здрав да е!

Книгата е чудесна - все едно стоиш зад стъкло и гледаш как Христо и Яна си говорят.. или Елица и Яна. Читателяте като жив свидетел на всичко случило се..

А за кокаинчето, уискенцето и цигарките дали пише нещо?

как да пише? то не бяха мъртво пияни сцени то не бяха чудесии..ама който го в виждал в заведенията знае- за останалите е ОТЕЦ :)

Ако не беше бат ти Бойко щеше да вдидиш един "усмихнат инсултажия" ами не всеки има твоя късмет. Обикновения човечец вече щеше да е изгнил.