Брад Пит: Решението на Анджелина е героично

Брад Пит похвали "героичното" решение на партньорката си Анджелина Джоли да се подложи на двойна мастектомия.

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит: Решението на Анджелина е героично | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това решение наистина е шокиращо. Но риск 87% е наистина много висок и съм сигурна, че Джоли е взела решението като се е консултирала с лекари, експерти в тази област. Обаче това, което изключително ме дразни е че операцията е направена февруари и сега изведнъж преди премиерата на филма на Брад Пит пуснаха бомбата. Мислех да отида да гледам филма, защото видях трейлара в коното, но сега направо се отвратих. По мое мнение тия двамата от години правят ужасно тъпи ПР ходове. Направо в случая минават границатра. Това си е лично мо емнение. А иначе мастектомията е сериозно нещо и трябва да се говори за нея.

Толкова злобни, жестоки и противни коментари има тук, че се чудя, какви майки са ви раждали, в какви семейства сте расли, и как точно ще си възпитате децата, като едвам дишате от злоба???!!!

Въпрос на възможности мила. Хиляди са хората по света, които само с жаден поглед ще попият новината и бавно ще гаснат от тази болест. Те как биха се почувствали след нейното признание? Трябва ли да се тръби, че си имал възможност да направиш нещо, след като за масата хора по света е трудно или невъзможно да си го позволят за да живеят и те по-добър живот?

Трябва. Ако Анджелина не плати за оепрация, технологията няма да се развие и да достига до се по-широк кръг хора. Така е с цялата медицина. Хора, които имат пари, плащат, за да се развива и за останалите. На това милиард хора дължат живота и щастието си. Представи си в СССР да направят скенери, магнити, техника, която изисква пари, хуманност и последователност в сциалната политика. Не, не е възможно. Социалистическото ти мислене е ирационално и базирано на завист и липса на духовност. Анджелина прекарва половоната от времето си в социална дейност. Можеш да се засечеш с нея в джунглата на амазонка, както е станало с гаджето на една моя позната. Отива, вижда проблемите (най-вече на жените и децата), оставя едни пари да могат специалисти да помагат и заминава другаде. Така си харчи повечето от парите тази жена. А ти гледаш и тези пари, с които спасява собствения сси живот. Да, ценен е, както всеки живот. Когато е дала хиляда пъти повече, има право и тя да живее, нали? А ти мислиш като социалистка. Дори да не го осъзнаваш. Равенството в липсата на възможности е резултатът от веруюто ти. Помагам ти с един цитат: "Социализмът е философия на неуспеха, кредо на неграмотността и евангелие на завистта, същността на неговата добродетел е в еднаквото разпределение на мизерията." Уинстън Чърчил

"какви майки са ви раждали, в какви семейства сте расли, и как точно ще си възпитате децата, като едвам дишате от злоба" Ето ти Точка Първа и Най-Важна от всяка програма на всяко (програмно или какквото-и-да-е) правителство за спасение на България

А защо хората трябваше да научат за това?? Нима беше необходима тази реклама??!

не е реклама, а е проблем, на които се дава гласност. факта, че дори известна личност като jolie се подлага на тази операция дава смелост на много други жени, които я нямат. похвално е това, което прави, да не мислиш, че е лесно да се говори за такива неща. много по-удобно е да се държи скрито, отколкото да се подложиш на критиките и присмеха хората.

Тези операции безплатни ли са? Защото ако са безплатни, разбирам да се дава гласност, но ако сумата е много сериозна - какво се случва тогава? Дава се гласност на процедура, достъпна само за хората с възможности. Това как би повлияло на останалите, които не могат да си позволят да удължат живота си.

Освен Генетитика, има Епигенетика и втората дава не по-малко отговори на здравните проблеми. Да, има гени, но има и околна среда, която има оказва въздействие. Прочетет и Биология на убеждението", в която микробиолога Брус Липтън. Но по лесно и по престижно, както и закопаващо болният е да му се каже Гени. Безнадежност!

вместо да лекуват, наи-отговорното, което лекарите трябва да правят е да казват на болните да се хранят правилно и да мислят позитивно. и след това да затворят всички болници. през средните векове не е било твърде успешно, но пък с толкова псевдонаучни книги сега съм сигурна че ще се справим!

героизам??? хаиде стига глупости. по скоро обратното--толкова я е страх че просто е решила да направи нещо за да си подсигури з.......а.неина си работа, ама и това да правят на пр? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

разбира се, че няма нищо героично да се подложиш на тежка операция и възстановяване, отстраняваща един от органите, които е толкова силно свързан с идентичността ти като жена. и разбира се, че "просто си подсигурява з....а" (с тази толкова лека операция) от минималния - 87%, почти сигурно общо-взето - шанс да умре бавна и мъчителна смърт, причиняваики невероятна мъка на себе си и на семеиството си и оставяики мъжа и децата си сами... просто е невероятно какво правят хората за малко пр...

нестандартно,но актуално.светът се променя - не без нашия принос.логично е и ние да се променяме.макар,че се сещам за амазонките с ампутирана гърда,зада си служат удобно с оръжието - това ново ли е или старо решение при жените. кой да ви каже?

като се има предвид, че това за амазонките е мит, а не реалност, как мислиш същото ли е?

Една жена занимаваща се с атлетични спортове, по-принцип няма гърди пречещи да опъва лък. По-скоро гена на амазонките е бил да са почти без гърди, ако изобщо са съществували.

има и жени занимаващи се със спорт, които имат гърди. обличат се така, че да не им пречат.

svet, предполагам и в българия могат да се направят тези изследвания. бих казала, че са препоръчителни за хора с история на ракови заболявания в семеиството, защото наличието на тези гени мове да увеличи вероятността от рак на гърдата над 80%...

Значи, да обобщим: Щом е известна и богата, значи е тъпа, куха ку*а. Щом е холивудска звезда, значи всичко е за ПР и реклама. Анджелина Джоли си е отрязала гърдите само защото може да си направи същите изкуствени. Тя с тия устнни или е еврейка, или циганка. И еврейската мафия я баламосва за да цака останалия свят. А аз като написах това компетентно мнение ми стана едно хубаво, хубаво на душата... Все едно спасих света. НАЛИ ТАКА, БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!

Ей,Нашенец,личи си ,че си прост българин!Габриш се с неща,които са сериозни!Няма значение какви устни има,това,което е направила е похвално и много смело деяние!Жалко ,че има прости хора като теб,които нищо не разбират!

хубаво ще е да потърсиш значението на думата "сарказъм" в речника...

ani, благодаря ти за отговора. Надявам се да го прочетат всички псевдо компетентни хейтъри, чиито манталитет и отношение се постарах да обобщя

Какво му е похвалното? Нали един ден ще умре. Утре ако я блъсне кола, какво от това? И защо го е направила, ако не е необходимо? Ами защото си няма друга работа, е правилният отговор.

просто ме е срам от повечето коментари по-доли, от които лаха безгранична простотя и невежество. явно не сте губили близак човек и не сте минавали през кошмара на рака. постапката на ангелина е много достоина и отговорна и по- добре да има ясно и точно заявление от нея и партниора и отколкото да се носят слухове и да има недомлавки. по-скоро, вапроса ми e, изследванята за този ген дали са достапни за всички, особенотези za които са имали родители с този вид заболяване.

Мен пък ме е срам от твоята неграмотност. Както и от глупостите, които пишеш. Теб едва ли, най-вероятно дори не знаеш, че си неграмотник.

тежко решение и много сериозно. малко са жените, които биха го взели и малко са мъжете, които биха го приели. браво за разума и за силата.

Малко хора имат възможността да го направят, бих казал. Тя има пари, какво иска това ще махне или сложи. Обикновеният американец например ходи без зъби, щото пари за зъболекар няма, камо ли за такива по-сложни манипулации.

така е, но дори и с пари, мислиш ли, че е било лесно решение? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никой не го е еня дали са необходими или не. Важното е да се вземат кинтите. А колкото по-богат е клиента, толкова е по-апетитен за онези, тъй наречени доктори. От 120 кладенеца вода ще изкарат само и само да убедят нещастника, че това е единственото правилно нещо за него. Напред към светлото бъдеще с хранителната и химикофармацевтичната промишлености. Амин.

Я, кажи тези храни и добавки, които "корегират днк-то на клетките", за да помогнеш на стотиците хиляди престъпници да си променят днк- то и да няма залавяне, да не може да се доказва бащинството, и тн :D:D:D:D. Да си промениш гените чрез храна....... Вярваш или не тези 5 изречения писах 15мин, спуках се от смях. Ако пък ти го можеш наистина, направо отивай да получаваш нобелова награда.

Мисля, че оповестяването на подобни новини от личен и здравословен характер е проява на изключителна нетактичност. Трябва ли жените с подобни проблеми да се почустват по-спокойни задето и Анджелина е такава?! Според мен, това е акт на силно изчерпан ПР на двойката.

Ти нормален ли си? Май си първият човек в света, който може да промени ДНК-то си с храна...Боже колко глупост и невежество има по този свят, боже...

хаха, пии си освежителните чаичета и се надяваи че ще си промениш гена... смешник!

Исусе! За тия ли се жертва?

Да, за тях, и за теб, и всички останали

Това са чисти манипулации за празноглави жени!Аз лично невярвам на това дето се пише.Струва ми се че планът на лекарската мафия е :след като "звездата "си е отрезала гърдите да се превърне в мода и всички празноглави жени да ръгнат да си режат даденостите от Бог.Същото като със силикона.Хитрите еврейчета знаят как да пропагандират и да накарат глупаците да хукнат да си хвърлят паричките за изчанчени глупости!След туй ще напишат че джолито си е присадила нови гърдички ,които са имунизирани срещу ракови клетки и така до безкрай.....

Какво ни втълпяват Холивудските пишман хирурзи-имаш гърди-режи!Силиконовата долина е рай!!!Че инъче по пра-бабовата ти линия може да те хване някое раче.Пък от пра лелината ти трябва и мозъчно изглаждане(недай си Боже да си нагънат с повече от от една гънка там)

Хайде стига сте я възхвалявали. Голям героизъм да и направят изкуствени гърди. Значи всички наши фолкаджийки са героини. Мислете колко много жени има по света болни от рак на гърдата, но нямат нейните финансови възможности да им направят изкуствени гърди, и чакат мъчително края си. Това е героизъм.

грудина, мислиш ли, че не се е консултирала сас светилата в областа ?

това е нещо, което Господ дава веднъж в живота - големият шанс да оздравее човек, благодарение на него самият, пожелавам на Джоли да успее на 1000%, да бъде още по-силна жаждата й за живот, да продължава да е благотворителна, чаровна, да не се дава и много да се обичат с партньора й, дръж се Джоли и не се предавай заради нашата любов към теб, обичаме те!!!!!!!!!!!

Джоли не е била болна !!!

Всички негативни коментари показват колко сте ограничени, да не казвам по-силна дума. Това наистина е геройство, както и всичко, което прави тази жена. Тя е изключително стойностен човек и е пример за подражание!

Абсолютно вярно! тази жена е една от малкото, които ОСЪЗНАВАТ, че са пример за подръжание и носят отговорност за това.

Брад, бъди герой и ти, отрежи си иная работа!

Не ще да е баш така... Но да е жива и здрава !

Абе как може такива глупости и да се фукат с тях. Млади момичета го четат това. Дърта анорексичка без работа.

кои е дурт бе човече ти луд ли си а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези са изпращяли съвсем. Това че имаш някакъв ген не означава еди какво си. За раците си има туморни маркери за рака на гърдата това са: СА 15-3, РЕА, СА 72-4. Явно някой лекар я е излъгал да си спомним за Майкъл Джексън. или е искала да си сложи силикони, ама без да обере негативите като нашите силиконови чалги.

Приятелю, дрънкаш глупости. Мутации в BRCA1 са свързани със значително повишение на риска от рак на гърдата и донякъде на яйчниците. Много значително. Между другото майка и умира от рак на гърдата. Така че запази познанията си за маркерите за себе си. Бъркаш причина и следствие. Впрочем гена си го имаме всички. Тя има мутирал алел. Ако знаеш какво значи това.

Моля ,безработните мъже ,които списват под статиите да се въздържат от коментар ,когато не могат да напишат нищо смислено.Жалка работа е да пишете в женски сайт за клюки.Благодаря за вниманието!

Сега пък сайта бил женски, всички мъже, които пишат тук, са безработни, а пък всички жени работни? Хаха...GTFO.

Чичо Брад и той като нас остана с празни ръце. Жалко за Джоли, хубави гърди имаше.

А сега ще са перфектно изваяни макар и от силикон.

Ти силиконовата цица не ми я хвали, Пенке.

хахахаха... отепа ме пич!