Най-актуалните бански от Маями

Нови модели бански във всякакви форми бяха представени на Седмицата на плажната мода "Funkshion" в Маями.

Обратно в новината

Коментари - Най-актуалните бански от Маями | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конкурс за грозни бански!

Чудя се едни и същи снимки ли гледаме всички - нито манекенките, нито т.нар. бански ми харесха. Даже са ми грозноватички - и в коминация с бански и поотделно.

Най-хубавата колекция манекенки с най-тъпата колекция бански.

На тези хубавелки, каквото да им сложиш, ще им стои перфектно.

Манекенките стават все по-усмихнати и това ми харесва. Като че ли мина вече модата на нацупените и лошо гледащи мацки. И другото, което забелязвам - долнищата стават с все по-висока талия, което пък ми изглежда леко странно на фона на досегашната оскъдица откъм плат...

На мен ми хареса само ПОСЛЕДНИЯТ БАНСКИ от две части и ЕДИН ЦЯЛ СЪС ЗЕЛЕНО -другите не бих ги облякла.

Всички манекенки са хубави, но ми харесаха САМО последните 2 модела от банските.

Vvv

И докато мяркам снимките и писаниците, на екрана в дясно се сменят едни рекламки на бански... Може да са демоде, може да не са Майами, обаче няма една грозна, а и парцалките са стилни.

Моделите за истинската мода не се подбират, за да се харесат на вас мъжете, а за да представят съответната дреха. Занижете си малко егото, не сте толкова специални. Не на всички жени целта в живота ни е да получим вашето одобрение!

Уеуе ка ме среза. Кръф ми буикна от сарцето. Мноо ми е терсене ка ме свауат на земята. Пуюсче от мене. Права си като никоя друга.....;)

Градскио, тази госпожа над тебе дали е манекенка?

Първо прочетох коментарите, после разгледах снимките. Ами какво да кажа? Харесаха ми и банските, и девойките. Момчета, кой от вас ще върне такова момиче?!

Жена, не сме такива ора.С градскио много ги аресаме сичките.Ама каде с бански там и без.Оти да се запаряват.

па! они като се се залетеле и ка са ме налазиле... да я повърнем едвали! ако ме налети некоя че си признаем ;) засеги само ми бръкат у зреньето ама рацете си ме седат у джебовете.... ;)

Нашио, да внимаваш:)Да немаш скъсан джеб:)))

Ам, чи къдей нашта звиздъ Мика Стуичкувътъ ? Нали и тя беши в Мъйями ?

ми на майна си е

Мацките стават, банските - бляк!

За мен е точно обратното. Манекенките са много зле...

Не знам нашио, я още блянувам по бразилката от вчера.

Много хубави парченца плат, закачени, обаче, на дръгливи закачалки, повечето. Това манекенките съвсем минимизираха месцето... Пуста мода! Умират гладни и красиви.

който е вечно модерен - монокините. Другото верно си е от лукаваго. Много интересно защо още никой не се е сетил да пусне и мъжки плувки, силно изрязани отпред, ха-ха-ха.

Днес модата е конци и малко плат. От догодина само конци без плат.

С тия скелети под банските, все повече ми харесва вчерашната бразилка.

А така нашио!Я като ви разправям, че момата от вчера си беше много арна, рипнаха на тепание сите.Те ти скелети днеска.Това да те е страх да го барнеш.Требе да си осторожен, като у стъкларски магазин.

разликата между стройно младо тяло в бански и бивше такова (за справка, Илиана Раева) пак в бански

Когато Вие имате тяло като на Раева на тези години, тогава ми говорете за сравнения....Смешници....Важното е човек да остарява като катедрала, а не като цървул....За съжаление повечето хора в България са като второто,а в "така мечтания Запад" - трагедията е тотална - от младо до старо.....Просто жалка картинка...

на лалета носил ли си? Плажната мода е много забавна. Виж се в огледалото точно там е катедралата...

Грешката ти идва от това, че свързваш остаряването само с външния вид. Дори и външно да си запазен, ако душата ти е убита от прагматизъм, показност и излишна фасадност, си оставаш все същия цървул, какъвто си бил и на младини.