Явор Бахаров и Бойко Кръстанов спасиха удавник

Актьорите Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Димитър Захариев спасиха мъж от удавяне на райския плаж Силистар.

Обратно в новината

Коментари - Явор Бахаров и Бойко Кръстанов спасиха удавник | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спасили удавник, как да го разбирам? Змачи са спасили мъртвец???

Очаквах да чета масово коментари: "Голема работа, аз па можех да ги спаса и тримата ако имах делтаплан" Обаче не, изненада? Повечето пишат "Браво", и тук там избива баш българинът с Пръдлювци и Евтин PR

Благородните постъпки заслужават само похвали! Браво на момчетата!

Браво момчета !

поклон пред героите на България !! и двамата са секси сладури !!

и аз смятам, че има ако не друго, то поне голяма доза PR. вие си мислете к'вото искате.

Браво за постъпката - да. Обаче чий го търсят тия, дето влизат в морето при 2 м вълни и червен флаг, пък после някой да ги спасява?!!!!!

Браво на момчетата! Нека има повече позитивни новини.

Браво, достини мъже, Българи! Не се сърдете на тях, лошото е, че медийките ни публикуват САМО поръчкови материали, а иначе в България се вижда един нов дух на самоорганизация и позиция на обикновените хора - малки случаи, но все повече на брой. Тези неща не се отразяват.

ПръдлЮФци. И аз спасих момиче, което се давеше, но не съм бил тъпана, отдавна го хвърлих, че ми пречи като спасявам.

Ти като си фЪРЛИЛ тъпана що си биеш сам плюсове? Май си любител на боба.

Друг очевидец. Като цяло в този ден спасителите извадиха 5 човека от водата(за тях никой нищо не споменава), както и този който уж сърфистите го извадили. Последния беше в неохраняемата част, докато прибягат до другия край може и да са му подали част от сърфа да се хване за малко, но статията е доста едностранчива и не отразява истината.

На спасителите това им е работата... Актьорите са извадили един ,,плувец,,който е влязъл в морето при червен флаг...нищо ново за БГ манталитета....

Въпросният "плувец" беше пиян и абсолютно неадекватен отивайки в скалите където вълнението е доста по-голямо. Относно ролята на спасителя, при червен флаг, цял ден свирене по олигофрени и накрая рискуване на живота им по скалите, за мен лично можеше да им отдадат заслуженото, въпреки че не са известни. Силно се съмнявам, че тяхната роля е да вадят "Ганьовци" тип на мен не може да ми се случи.

Браво, Пичове! Достойна постъпка. Под такива новини не би трябвало да плюем, драги съфорумци! Те са повод за гордост и единение. Само да напомня на редакторите, че "удавник" е човек, който вече се е удавил.... Би трябвало да е "спасиха давещ се човек".

Браво на момчетата, спасили са живот, което е безценно. И все пак... какво са правили на сърфове в морето при червен флаг??? Дано утре не се налага да бъдат спасявани те. И все пак, ако не бяха там, може би един човек нямаше да е сред нас! Браво!

Е как кво са правили? Влязли за със сърфоветее да извадят човека

ти кога искаш да са във морето със сърфа?!? Добре ,че са били там иначе не се знае как щеше да завърши случката.

Аз пък днес отстъпих мястото си в автобуса на една възрастна дама, и го правя почти всеки ден. Е и!?

Браво момчета! И браво че не сте извърнали глава встрани в поза "не виждам"

Поклон за постъпката! Харесвам ги и двамата, да са живи и здрави!

Tova sa veche ot malkoto momenti, kogato sam gorda che sam balgarka

Т.е. спасяването на удвник ти се явява като изключителна българска черта ли? А браво на момчетата!

Ами и пиши на български...

То с този евтин PR за щяло и нещяло напоследък човек не знае кое е истина. Ако е истина евала за постъпката, ако е скалъпена PR историйка вече стават жалки.

Браво на спасителите и аз съм правил такова нещо с мой познат. Това беше преди около 15-16 години на плажа "Кабакум" под сп."Журналист".Човекът попадна във водовъртеж на около 10-15 м. от брега и видях ,че се задъхва и не може да излезе.Като видях какво става с него,отидох и го издърпах извън водовъртежа,без да викам спасители/като ученик тренирах за кратко плуване и водна топка/.На този плаж имаше и двама спасители , които се излежаваха и дори като им казах след това за случилото се,много-много не се трогнаха.

Мога само да адмирирам. Сред морето от дупедавци наричащи себе си елит ни е нужен примера като този. Явно не всичко е загубено! Браво

Адмирации на момчетата! Но искам да допълня, че при разговор със спасители съм чувал за много случаи на хора които не са подготвени и в желанието да се спаси някой нещастията се умножават... Затова Гледайте дали е разрешено да се плува най-малкото има смисъл да си знаете. Ако не се пазиш сам...

Браво момчета!

Удавникът знае ли, или такъв изобщо не е имало? Питам, понеже тези юнаци събраха доста негативни мнения и май отчаяно се нуждаят от PR.....

Пропуснал си да попиташ, колко дубъла са привили докато го спасяват и дали са му дали автограф. Много си "оригинален" !!!

Браво,хубави и млади хора! Там много често стават подобни произшествия,именно на този плаж...

Браво на хората! Доблест и смелост! А за всички, които се гавреха/иронизираха/злобяха/ под новините за кончината на Григор Кумитски и Филип Плевнелиев, вие не сте хора, още по-малко истински българи!

Пиарче...

Ей така се става мъж. Браво.

Браво на момчетата.

Браво, читави българчета има още. Да са живи и здрави!

Достойна, мъжка постъпка!! Адмирации, момчета!!

Не храсвам Бахаров ! Образът му който познавам е изграден от медиите. НО това няма никакво значение за това което са направили. Браво момчета ! Ето това е мъжка постъпка. Половината на тяхно място ще седят и гледат доакто някой направи нещо. Браво момчета !!!

Не половината, а 99,9% от присъстващите ще наблюдават само без да се опитат да помогнат и ще заснемат видео с мобилните си телефони.

Абе кво сме такова племе бе...хората направили нещо добро и пак се намира някой да изкаже някоя тъпня ....

Да ама не са!То по цялото Черноморие има спасители и спасяват хора ама никой не ги знае,а за имената им да не говорим......!

Един паметник на незнания спасител да се издигне трябва.

На едните това им е работа, а другите могат да спасяват хора, само ако те преценят.Работата на спасител е изключително доблестна, но когато друг човек без подготовка и умения на спасител спаси друг човек, няма лошо да го поздравим и адмирираме.Днес е Бахаров , утре Георгиев,а съвсем на скоро беше един телевизионен оператор, който за съжаление загина.

БРАВО !!!

Минути за реклама......

Ако бяха спасили твоя живот, реакцията ти нямаше да е такава.

Браво, момчета!

Браво на момчетата!

Поздравления момчета!

Едно голямо БРАВО на момчетата!