Визията на Катрин в цифри

Копия на роклите на съпругата на принц Уилям се продават като топъл хляб, а прическата й се копира в хиляди фризьорски салони по целия свят.

Обратно в новината

Коментари - Визията на Катрин в цифри | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая вивян е една куха леика ,а кои ли би носил тези дрехи.това е мода за улицата и т.н.панкари.катрин е дама а и херцогиня а нали знаете ,че гроздето е кисело,понеже е височко.катрин е тварде висока за тая дарта кокорка вивиян и защо ли непрекаснато се захваща с катрин.може би главата и е празна .кои би се облякал в тоя боклук,които саздава незнам.е,ах го и "стаилинга"и "стил-а"и аз лично и погледа не си задарям на такива боклици.

хубава добре облечена усмихната позитивна ....какво още принцеса е все пак....но има тяло страхотно много манекенки биха и завидяли!!!

До гуша ми дойде от неграмотни журналисти. Не е стайлинг, има БЪЛГАРСКА ДУМА И ТЯ Е - С Т И Л. Неграмотници и чуждопоклонници. Научили 5 приказки на на английски и вече забравиха българския.

Наистина ли мислиш, че "стил" е българска дума?

С какви глупости се занимават .Някаква статистика,която не е необходима на никой.Колкото до прическата.......нося си косата по този начин повече от 30 години.

ДИР, жената се Казва Кейт Мидълтън. Вие сте единствените,които тъпо и упорито продължавате да пишете Катрин

Катрин Мидълтън е!! Преди сватбата е можело да бъде наричана с умалителното Кейт, след сватбата официално трябва да бъде наричана Катрин

Съжалявам, не знаех.Моля за извинение!

То пък една прическа,да се оскубеш на месечина-най-обикновена права коса.

Супер смешна статия . Също така тъпа : )))

защо да не се печели от тъпотията на подражателките без собствен вкус и усет? Човешката глупост заслужава да бъде експлоатирана, нали на нея се крепи основната част от бизнеса в света.

Да показвам 8,6 зъба при усмивка - ей това трябва да го усвоя на всяка цена!!!!!

А дали света и най вече Англия имат нужда от принцове и принцеси.

какъв диаметър на какви къдрици, жената е с права коса

Защо все ни занимавате с тази кела ??? Британска колония ли сме ???

Хубава си е жената, ама много бабешки модели рокли- якички, буфан ръкавчета, воланчета.....

Числа, числа и пак числа! Ако във факултета по журналистика се ви обяснили разликата между букви и думи, то е редно да ви покажат разликата между цифри и числа с елементарна аналогия.