Ако се стремите да изглеждате като нея, вече не трябва да се взирате в стотиците фотографии на папараци, а просто да погледнете анализа на тоалетите на Катрин за последните 100 официални ангажименти на двойката.

Нищо не е убегнало на модната библия "Vogue", изчислила дори белотата на зъбите и диаметърът на къдриците й.

Синият цвят е най-предпочитан от херцогинята, която носеше синя рокля и на годежа си с принц Уилям. Тя е била облечена с тази тоналност по време 24% от всички поводи, на които е придружавала съпруга си. След него е червеното (13%), бялото (12%) и сивото (11%). Следващ любим цвят в списъка е лилавият (9%), а шарено облекло Кейт е избирала едва за осем на сто от събитията. Розовото е още по-рядко срещано в кралския й гардероб (7%), а зеленото – 6%. Кремавото и жълтото са най-долу в таблицата с по 5%. Александър Маккуин е любимият дизайнер на херцогинята. Джени Пакам също е имала честта да прави рокли за нея. Някои от най-красивите вечерни тоалети на Кейт са правени от британската дизайнерка Алис Темпърли, но Кейт носи и дрехи на известната марка "Зара".

Изданието изчислява, че по време на последната си обиколка в Югоизточна Азия и Тихия океан херцогинята е носела обувки и аксесоари на стойност 1427 паунда в сравнение с принцесата на Уелс, която отделя за същото по 4270 паунда.

Друго изненадващо математическо препятствие, което не било пречка за "Vogue" е да изчисли, че средният диаметър на къдриците на херцогинята е 25 мм. Само в 6,5% от поводите си съпругата на принц Уилям вдига косата си на опашка, а през останалото време предпочита пуснатата и естествена коса. Изглежда херцогинята е усъвършенствала и наклона на шапката си, която винаги е разположена под 50-градусов ъгъл.

Любимият дизайнер на обувки на Кейт е Стюарт Вайцман, чиито модели Мидълтън е носела на 13% от поводите.

Дори зъбите не останали скрити за модната библия, която изчислила, че Кейт показва средно по 8,6 зъба, когато се усмихва.

Вижте стайлинга на Катрин >>

Съпругата на принц Уилям Кейт, която очаква дете, днес навършва 31 години, съобщиха Франс прес и ИТАР-.ТАСС. От двореца Сейнт Джеймс оповестиха, че тази година рожденият ден на херцогинята на Кембридж ще бъде отбелязан като частно събитие и отказаха да дадат подробности. Журналисти обаче научиха, че Кейт и Уилям ще отпразнуват събитието със семейна вечеря в северната част на Уелс, недалеч от базата на Кралските ВВС, в които той служи като пилот на хеликоптер.