Ванеса Паради и дъщеря й на ревю на ”Шанел”

Дефилето на "Шанел" в рамките на Седмицата на висшата мода в Париж предизвика сензация.

Обратно в новината

Коментари - Ванеса Паради и дъщеря й на ревю на ”Шанел” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително грозни, кичозни тоалети, с несъвместими части - груби платове/материални с нежни, а цветовете са, както дойде! Защо и как е това висша мода? Освен това, като гледам тези плашила, наречени манекенки, ме хваща здраво носталгията по времето на супермоделите 90тте години - всички до една слънчеви дами с великолепни лица, усмихнати, с прекрасни женски тела, излъчващи здраве, елегантност, котешка изящност. Как така се изроди "идеала" и се пробутват скелети за красота?!? Невероятна изроденост, превърната в мода!

Всяка вечер телевизиите по цял свят излъчват материали и истории за смяна на пола. Сигурно над 80% от хората в голямата мода днес са хомосексуални или с оперативни намеси относно пола...няма как те да правят мода за истински жени като Синди, Наоми, Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста... Тъжно, но факт.

Кой ще ги носи тези пенсионерски дрешки?

Цветелина Янева, Николета и Марчето. Има кой...

Ванеса както винаги с висок френски шик... добре че оня дето го друса критическата и се махна от главата и да си пропада самостоятелно с млади пиявици.... нека да и е зле - без застаряващо мъжеподобие страдащо от биполярно разстройство, елегантна и стилна и с милиардер до себе си Само така!

Е няма ли някой най-сетне да забележи, че Лагерфелд тотално е изфирясал и съспва Шанел?! Отгоре на всичко с тези полуживи манекенки, дето гледат като отровени и стоят като изсулени плаши публиката. Та коя жена би искала да изглежда по този начин?!

Ужасни обувки и още по-ужасни прически (перуки)... Наистина някои манекенки са направо страшни.

Не мога да разбера естетиката на тези дебели вежди - сякаш Фрида Кало е дефилирала. Модата я правят предимно гей моделиери и си отмъщават на жените

На какво ревю са дошли?!?! Та те си играят на рулетка и никой не гледа моделите...

Не знам за вас, но мен някои от манекенките направо ме плашат. УжасТ. А в допълнение с триизмерните униформи троен ужасТ.

Колко хиляди струват тези дападжийски костюмчета?