Малките жилища идват на мода

Светът полудя по малките жилища, като хит напоследък във Великобритания са жилищата по 4-5 кв. м. Именно такова с размер 2.5 по 1.5 кв. м бе продадено съвсем скоро за главозамайващата сума от 180 000 паунда.

Обратно в новината

Коментари - Малките жилища идват на мода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой идиот журналист написа тази глупост? Това опит за манипулация ли е или е продадена на търг търговска площ в центъра на Лондон?!

на всичкото отгоре 2.5 м. по 1.5 м. е 3.75 кв. м., т.е. дори под 4. Нещо числата ви съвсем не излизат.

"Именно такова с размер 2.5 по 1.5 кв. м". Чакай сега, говорим не за размер а за лице - "кв. м". Май списващия статията е пропуснал някой др, урок по математика...

Не се учудвам че някакви си 4-5 квадрата са се продали за такава баснословна сума. Ама чак пък това да е тенденция..... Дайте повече инфо за това жилище. Да не е например в някоя сграда за любовни срещи, където ще се отдава под наем за час. Или в някоя банка, където ще се разположат трезори. А иначе всичко може да се продаде, даже и ако се накакам, при упорита реклама мога да си продам прескъпо накаканите гакщи.

Това е чудесно решение в този забързан свят когато жилището е просто една спалня!Бързо се почиства, а животът е изнесен повече навън!

рубриката любопитни факти из живота в далечния изток няма смисъл да се коментира-това са изгъзици. а това ,че нашите не могат да строят и останалото им празно място го правят на стая и тоалетна си е техен проблем.

Присъединявам се към всички по долу (или горе), голямото си е голямо: комфортно и удобно, с усещане за пространство.

По голяма гупост не бях чела.....Живея в Англия и тук се купува къща или ап. минимум с 2 спални

Какви са тези глупости?! Освен за сам човек, не виждам за друго да стават тези жилища /ако могат така да се нарекат/.

Извинявайте, но това не трябваше да е реплика, а коментар към статията!

голяма тупотя абе от куде ги русите тези ,бисери\' жилище 4-5 кв метра... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дари

Някой май се опитва да ни убеди да плащаме по 1000 евро на кв.м?! И да си мислим, че сме много модерни... Който иска да живее на тясно може да отиде в Китай - хем ще му е по-евтино...

че какво жилище е за жевеене та то е колкото един клозет

Българите обаче не сме толкова шашави да плащаме луди пари за кибритени кутийки, само защото светът бил полудял:))))