17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникално изследване върху вредата от микровълновите лъчения - GSM, WiFi, DECT, BlueTooth ...

този си заслужава затвора и не заради дрогата, а поради тъпия сериал - други не знам, ама "огледален свят" от тъп - най-.тъп

На Чаатай дядо му е с българска жилка

Не се заблуждавайте! Ердоган вкара целия турски елит в затвора...Нашата телевизия не дава и не коментира нищо!!!

Толкова красив мъж.....защо,защо взимаш наркотици.Не се похабявай

А каква ще е ролята му в затвора?

На младата булка.

Много е малка присъдата !

Точно, защото са топ актьори го отнасят- лош пример.Имаше още един, който игра Езел....то не става дума за тревица само, а и за синтетики

Тоя доган ли е, посран ли е - много тъп бе? Да опандизи хората за едното дръпване! Тоя ако стане цар на Холандия сигурно всички ще са в затворите и по бесилките, а само той ще е навън и ще раздава "правосъдие".

Значи някъде по света и някой все пак се бори срещу търгвията с наркотици.

За "разпространение на наркотици"...! Сигурно пичът е свил един фас тревица за творческо вдъхновение... Не че изобщо гледам турски сериали де, ама тази стъпка на правителството е върхът на тъпотията!

Пише се Чаатай Улуосой,не мога да повярвам,та той е топ актьор в Турция с десетки филми,се едно да вкарат брад пит в затвора за малко трева..тия ще видят европейски съюз ама през крив макарон.

Ако ще, не Брад Пит, ами и на Брад Пит брат му да е - Закона трябва да е еднакав за всички. Това, че е знаменитос не го освобождава от отговорност. Употребата и разпрастранението на наркотици, без изрично лекарско разрешение е противозаконно. ТОЧКА!!! Тревица, водица, лъжица.... няма значение, щом е категоризирано като наркотично вещество и нямаш рецепта за него, КРАЙ!!!! Таката ТРЯБВА да бъде! Всичко друго е корупция и злоупотреба с положение (които също са наказуеми). Да, знам, че действителността не е такава (или поне не винаги), но както казах - така трябва да бъде!!!!!

айде Брат Пит иди дойди, ама брат му, нема как да стане

Бъркаш вазелина в Холандия с правосъдието в Турция. Турското право е но светлинни години пред булгаристанското днес.

Ми като правят такива тъпи сериали. Но честно казано тези си приличат на потребители, не на снабдители.