Коментари - Ивет Григорова защити Розмари след нападките на Калканджиева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жени да си погледне неграмотно написаните вулгарни коментари, тогава да критикува другите. Мислех, че е малко по-интелигентна и грамотна. Ако влезеш да прочетеш изказванията й във фейсбук, ще се хванеш за главата. Всички знаем каква е, така че е смешно да съди Розмари. Когато бяха с мъжа й в същото предаване само се наливаха. Голям пример, няма що.

Вчера гледах епизода на Биг Брадър, в който Ричард се кълнеше, че е правил секс, а Розмари отричаше. Смятам, че и двамата не лъжат. Единственото логично обяснение е, че на Ричард му е толкова малък, че Розмари не е усетила нищо. Така изгледаше и на видеото от въпросната нощ.

Прости са такива като Жени, Петко, Ричард, Мира, онази готвачката, дето коментират и взимат отношение към интимния живот на хората. И Биг Брадър много е изтънял откъм ум и финес. Защо всеки не погледне първо себе си и после да си помисли какво да говори за другите и като селска тетка да съветва годеника на Розммари.

Прави са хората от Ивет фешън. Поне Розмари се държи зряло и не е сервирала само по токчета питиета в дома на един бивш министър на МВР, както правеше Жени Калканджиева преди години. Нито има разстреляни полицаи, "трагедията в ж. к. Люлин" докато техният министър се забавлява с манекенките на Жени в известен столичен хотел. Ето това е скандално и недопустимо. Някои помним повече от калинка. Не ни е работа кой с кого си ляга и е безкрайно тъпо и селско да коментираме това. И аз се чудя как въобще при този имидж Калканджиева дава такива коментари.

evala, mnogo tochno.

Аз смятам ,че Розмари може да е всякаква, но не и проста,по начина и на изказване,съдя че е доста интелигентно младо момиче,начетено,където в днешно време смея да твърдя е дефицит,виждали сме много прости моделки..където не могат да свържат две изречения на кръст,а Розмари,въпреки лошия български,използва доста думи ,които повечето моделки не знаят дори значението им...за съжаление,а по изказването на Ивет,ето така трябва да говори една истинска дама,Адмирации от мен като жена!

е как го разбра?

EВАЛА

Мисля, че изказването на Калканджива е злобно, завистливо и едностранно. Звучи евтино и популистко и остава съмнение за нагласеност с цел злепоставяне. Винаги ще има и по-глупави и по-умни манекенки, но това не е причина да се правят махленски изказвания на примитивен език. Сценарият е важен да се разбере, не само на Биг Брадър, но и очевидно и на Калкана.

еми да, ама таа се праска с безмозъчен селендур

Цялата тази шумотевица произлиза от това, че ВИП и не знам си още какъв брадър всъщност не е реалити шоу, а даже по-режисирано предаване от който и да било филм. Като показват секс сцени във филм, никой не се впечатлява, не лепи епитети на изпълнителите и даже шизофренично цвили от умиление. Актьорите са издигнати в култ, обществото умира за тях и ги обожествява. Според мен Розмари се държи много достойно и сдържано въпреки режисьорските глупости и естествената простота на т.нар. Ричи.

Тая калкан-такова не беше ли оная умница дето едни други умници я бяха поизкормили, ама я оставиха на тоя свят, за разлика от някои други?

Че то това момиче на снимката няма нищо общо с Розмари. От толкова филтъри и фотошоп направо са докарали лице на съвършено друга жена.

купи си очила.

Калканджиева нали малко се излага в това същото шоу с нейния красавец Тачо,та седнала и тя да дава квалификации .Каква наглост от нейна страна! Погледни първо себеси,бе жена.

Григорова, Григорова, аман от скандалите със западналата ти фирма, дето избира керкенези да представят България, като миналогодишната. Нито си й майка, нито си й адвокат, за да се чувстваш задължена да влизаш в дебати и защита на наистина тъпото парче Розмари. Жалка и смешна е, язък за хубостта й.

От 2014 си спомняме участието ти в Биг Брадър, където пред цяла България се показа каква си. Дори каро вкараха любовницата на мъжа ти, ти я защити. Каза, че е нормално товаза теб. А за секса и как си свършвала също разказа. Боже, боже. Я кажи мила, защо мутрите те биеха системно преди време и се налагаше да ходиш с тъмни очила, а? Присмяла се жаба на същата такава.

„Съжалявам, че не мога да вляза и да оскубя та*аците на този фитнес-ла й нар. Или да я оскубя за косата тази германска селянка, която май си има приятел в Германия.“, написа още тя.

Я се успокой.