Кубрат Пулев обяви, че е станал баща

Първородната дъщеричка на боксьора се казва Христина

Обратно в новината

Коментари - Кубрат Пулев обяви, че е станал баща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То детето порасна вече, сега "Честито" ще му казваме. Сетил се кога да обяви. Още малко и да бе изчакал първолаче да стане...

Очаквам Андреа, да отвърне с близнаци.

Да му е честито малкото Пуле! Много го обича и това е чудесно!

Никой не иска ялови жени, дори и да са чалга певици. Браво, ковра

Джени Суши му го снесе

Че кога успя да забременее?

Коя е майката ?

Черната Златка ?

То бащата не се знае, ти майката? :)

Браво, кобра! Да ти е жива и здрава щерката. Много здраве и любов! Ай стига си си блъскал главата, а помисли за детето, че се топим като нация.

Да добавя. На мъжете в главата им е само секс. Веднъж като те почувстват по-близка и ти разкриват безкрая на безбрежното плитко море на фетишите си. Обикновино тройки. Не искам да знам какъв комплекс стои зад това. Разказват ти как си представят, че те чукат и искат да им говориш на английски или френски. Затова грозно отношение говорех. Учиш 5 години в езикова, после два семестъра еразмус, отделно езикови курсове, за е те тва.

Ако ще е тройка ,да е шведска тройка ,други не. Какво му е лошото мъжете да харесват ,нормални жени , а не някакви трансджендъри и техните производни. Жените ухаят зашеметяващо,кожа гладка като коприна ,топли ,нежни, твърди и меки където трябва.Как да не ги гушкаш, да ги притискаш до себе си до сливане в едно общо цяло

Мъж да ти диша във врата е по-възбуждащо.

Да, невероятно си го описал. Няма лошо. Но тройки вече иде в повече. То ти него едва си го харесала, той и приятел иска да ти натриса.

Подчертал съм ,ако ще е тройка, да е шведска.Това е ,ако разсъждаваме на тема сексуалини тройки, все пак не съм Август Форел.За лични предпочитания -предпочитам само аз и обична или харесвана жена. Твърде възрастен съм за ново-въведения

До скейтърка от село.Изглежда ,че съвременната младеж под тройка разбира друго,та точно за това подчертавам на два пъти ,че става въпрос за шведска тройка -това са две жени и един мъж.През втората половина на 17 век Швеция води войни из цяла Северна Европа,мъжкото население рязко намалява поради загиналите, тогава сред обществото на Швеция с цел да се увеличи населението ,започва да се смята ,че един здрав мъж трябва да спи с две жени и ако имат късмет, трябва и двете да забременеят.Между другото мъжът е трябвало да работи на нивите на другата жена, някакви брой дни-нещо като селскостопанска бригада ,а тя да го храни ,а той да спи с нея , а ако стопанката има и пораснала дъщеря и с нея.Просто имало голям дефицит на мъже

В повечко ми дойде тази информация за шведската тройка оригинал и първопричината, ще прощавате. Навярно манифестирам повече нахаканост, отколкото притежавам.

Май предпочиташ да си еленът в руска тройка.

Харесваш ли дълги носове?

А вие жените въобще не мислите за секс... Омъжени, моми, сами, млади и не толкова. Тия ги разправяи на някой дето не е виждал жена. А да и тройки никога не правите.

да се обадя: 1. До едни години е нормално да се мисли предимно за романтика и секс. като ги преминем почваме да съдим младите. защото вече не го можем/не ни искат. 2. Това с тройките- обикновено мъжете искат с две жени. Но познавах и 2-3 омъжени жени, които искаха тойки. задължително с двама мъже. не искаха някаква друга /не били лесбийки/. Е съпрузите не искаха никакви тройки, и..... накрая не участваха. 3. За да се разведрим - Виц. Владяе перфектно френски. Отговор - Чудесто, но как - устно, писмено или говоримо. 4. Предварително ЧНГ и аре да го махаме тоя интернет, че имаме и семейства. Да им обърнем внимание. Наздраве /на който не му е рано/.

Santé!

Нио от зор да ти отоговрим на любима тема забравихме основното. Да им е живо и здраво детето. Много да ри радва и поне като баща да спре с изцепките.

Скейтърке, прави си изводите колко те обича някой оръфляк след като иска и други и тройки и т.н. Аз бих го зарязала моментално, боклуци не ми трябват.

Е, нали това правя. Виж долу какво съм писала за тъпото отношение. Весело посрещане!

До Далечна застава Благодаря Ви. Всичко най-прекрасно Ви желая. Дано е нямало много плач и терзания.

Сигурно слушаш метъл!

А сега КуАндреа кой ще я мандръса?

Честито! Да са живи и здрави цялото семейство! Чудесен подарък за Нова Година! П.С. Него не го познавам, но съм се засичал със семейството на брат му и имам отлични впечатления - много възпитани, с тихо държание, без никакви парадирания.

и дано момиченцето да се е метнало на майка си

Това топло време подлъга щъркелите да дойдат с бебета.

Честито! Отдавна трябваше. До сега 3 деца да беше отгледал.Дано този път е избрал добра и умна жена. А аз лично в следващите дни очаквам водопад от голи снимки на Андрея със 100 тона фотошоп върху тях и цитати от Паолу Куелю.

да бе мангалска им работа

Черна коса , черни очи , ама с бяла кожа . Бог да даде повече българчета с бяла кожа , че са малко . С Божията милост , живот здраве обич и мир .

Дано е умно поне.

Добре е че с бългалско име не с чужбинско...

Hristina ne e bulgarsko ime moi 4ovek!

Е точно Кубрат, с брат Тервел...не бих очаквала да си кръсти детето с НЕбългарско име :)

С гълтане се получава. Да гълтат повече урвите

А,кой вече ще плаща за силиконите на Андреа!?

Онанистите от онлифенс

Да не от Джени Суши?

С юмруци нищо не може да постигне, поне с кор.

Честито на него и на Андрейчето.

Андреа откога орева орталъка с тая новина, сигурно детенцето е 3-4 годишно вече, освен ако това не е поредното.

Какво казал Кубрат като бебето се родило? - Продължаваме напред

Честита рожба, но нарича майкага на детето си "моята приятелка", а не съпруга. Защо спряха да сключват брак хората? От какво ги е страх мъжете?

Напротив жените ги е страх. От нечитави мъже. Пък и никой не иска да живее, с човек, който те смята за по-нисш от себе си и всичко останало, с което пълнят главите на мъжете!!!! Много добре знаете, че ако една жена иска нещо, тя го постига и то много рано в една любовна връзка. жените са омерзени, изплашени и не искат такова отношение към себе си. Винаги е било така през последните хилядолетия, но сега, когато жените най-после си извоюваха правото да са достатъчно грамотни и да се реализират пълноценно - могат да го покажат. Не казвам, че е хубаво. Семейството е ценност и често единствена опора в този свят. Но засега положението е такова. Докато не се промени морала на мъжете и отношението им към жените, страхът и липсата на желание от обвързване ще се задълбочава.

Толкова . Жените сте по- големи отпадъци от мъжете вече. Пълно е със стари моми недоклатени като теб.

Докато не се промени морала на мъжете и отношението им към жените, страхът и липсата на желание от обвързване ще се задълбочава. - Вечните двойни стандарти както винаги е било. Кой морал на мъжете? Дай да поговорим и за жените тогава. Докато жените не спрат да са курви, не спрат да изневеряват на мъжете си от скука, щото дай не да не се лъжем много от изневерите не са от незадоволеност и от липса на пари и прочие, а просто се чуди с кой да си го набие. Та докато не спрат да манипулират, лъжат, да се държат като примадони и принцеси, докато наистина не спрат да лъжат мъжете само и само да ги вържат с по едно дете, за да си осигурят по-добър живот, тогава чак ще се оправят нещата. А не да ми мериш с двойния аршин и да говориш за морала на мъжете, докато жените сте тотал щета

Слушай сега, другарю. Курвенското поведение не е прийом единствено и само на жените. Не може да се държиш с всички жени по един и същи начин все едно са курви само защото ти си свикнал като им намигнеш те да се разкрачват. Срещу съответното заплащане, разбира се. Има и такива жени, от семейства със скромни възможности и не много акъл, които предлагат секс срещу пари, за да инвестират в тунинг и така да хванат някой богаташки не много умен син, защото тях това ги привлича. Нещо като гущеровата. От друга страна ти като имаш повечко пари и не ти се занимава с ужахване, а ти се ебе, нормално да прибягваш до този контингент. Ако пък нямаш пари и си пълен с комплекси тези с тунинга са ти фетиш, а нормалните момичета не искат да се разправят с такива като теб, най-малко защото не им се слуша как мразиш майка си и баща си и как те са виновни че ти си провал в живота. Поне за пет такива се сещам от нашия випуск. От друга страна тези с парите им е писнало от тунинговани фъфлещи малоумници, искат красива и интелигентна жена, а насреща отношение като към курва. Ами няма как да стане и никоя нормална жена няма да търпи подобно нещо. Затова си хващаме някой фитнес батка да ни секса качествено и да ни е относително спокойно.

Спокойствие не е тъждествено на пари. Ако жената е кадърна тя може и сама да се подсигури финансово. Спокойствие означава липса на излишни драми, липса на емоционален багаж, натяквания, простотии и всякакъв негативизъм. И не ни е в главата само ебане, но сме човешки същества. Сексът е хубав когато е както трябва и не е стъпил на парите.

Ти милионерчето от статията за тейт ли си? Ако е така, мерси брат.

От това, че брачниат съюз е яко против природата

Защо ни занимавате с човек, които се бие за пари и не е платил лев данъци в България?!?

Говедо

Дано не стане комплексарка като него

Да са му живи и здрави и майката и дъщеря му пък и той да им се радва.

Да му е живо и здраво детенцето

Много важно...

Кое е уникално създание - детето или щъркелът?

Ще му роди дете много ясно, да не е една единствена жена на света, че цял живот да я чака

Тоя пък смешник дето все ще набоксира някой и се връща посинен и с разбит камбест нос, направил бебе на някоя. Пълен смешник, и брат му - и той. И двамата шибат който им падне, изневеряват...

Злобар

Разкара Андреа Яловата па добре че се усети

Супер. Тъкмо вече ще има пред кого да седш на един крак, разперил ръце встрани и се плезиш- пред детето , а не пред Кличко. Селски смешник.

Хаха добре казано

Се възпроизведе. Жалко.

Хммм, а дано, но след последната размяна на бебета и майки, дали вече няма да има и размяна на бащи...

Винаги е неизвестен, колкото по-известен - толкова по-неизвестен!

Много набързо стана баща, което навява други помисли относно бащинството

Може хромозомно да е жена но с сри позитивен или сри негативен регион на втората х хромозома което да му е докарало тестиси и лайдиговите клетки да са произвели необходимият тестостерон за маскулинизирането му но да няма сперматозоиди и да не може да запложда

Браво, след всичкото зобене все пак успя да се възпроизведе.

булгар-булгар

Не се излагай, още двечки, да стигнеш брат си.

Да му е честита и здрава рожбата ! Но ! Дано не стане като него - нагла и комплексирана .

Честито!Да е живо и здраво детето и с късмет! България се нуждае от деца!

Голяма работа. И тоя ни го набутват сега, преди три месеца четохме, че бил станал "социолог"

Голям праз.. След някоя друга година и тоя ще се набута в политиката и ще стане поредния спасител. И стига с тая 'кобра'.. някакво тъпо парче, дето се е научил да се бие и айде големия герой..

Той дори не може да се бие ! Това което съм виждал ,че все него бият !

Как ще делят с Костя мегдана???

противен, нагъл и подъл човек. Как шикалкавеше в шоуто.

Хаххааха Не баща

Браво Пулев, че имаш до себе си любима, която ти е родила и детенце. Заслужаваш да имаш скромна жена до себе си, при това се държиш като джентълмен и не споменаваш с лошо за предишни любови. Голям си не само на ринга. Браво, поздравления.