17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде стига с тия гнусотии. Смилете се над читателите си!

Когато се наям едно хубаво на вечеря, и моето коремче заприличва на бременно. Разширява ми се пъпа, пърдя, оригвам се и пикая по-често. На сутринта акам като самосвал. Лека нощ!

И Баце глътнал топката, да ходи да си правят мачле.

И аз ще си покажа коремчето на фейса. Имам си го от три седмици и много му се радвам. Викам му Ковидко, защото го завъдих като казаха да не излизаме заради ковида. Три седмици си седях пред телевизора с чиния кюфтета и пържоли и каса бира под масата, със редовно допълвани запаси през няколко часа. На втората седмица почнах леко да усещам коремчето, но след третата вече е добре оформено и при

нещо прекъсна.. тада продължа: и приятно кръгло и твърдо. Вчера си направих няколко селфита, но чакам другата седмица добре да се оформи. тогава ще се похваля официално със селфи и добра софра.

Не и се радвайте толкова - Голяма мъка е , казвам ви го от опит !! Аз съм с такова коремче от няколко години и се измъчих !!!

Значи "коремчето " е от преди 2 седмици - Че то бързо е станало ?!

А мъжленцето няма ли да покаже изпразненко пишленце?

хаххаххааа

Боже, как не им писна на тъпите списвачи да употребяват лигавото "бременно коремче"! Иде ми да повърна, ама не от "бременното ми коремче", а от тези лигави, сополести, безсъдържателни словосъчетания, бълвани повсеместно. "Коремче" - кой употребява тази дума в умалително наклонение , освен майките към 2-годишните си дечица?! И като се добави определението "бременно", веднага изниква в съзнанието образ на малко 2-3годишно момиченце с коремче, което някак си е станало "бременно". Стига сте се сополявали с тоя неадекватен речник! Бягайте в БГ Мама - там ще изпадат всички квачки в умиление, все едно, че го чуват за първи път!

Ами не звучи добре "показа бременен корем". Току-виж някоя бг мамка се обидила. Иначе и на мен ми омръзна от подобни лигави статийки.

То изобщо как коремът е бременен или коремчето бременно... Жената обикновено е бременна, коремът е просто корем...

Добре са я напомпали.