17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А простото обяснение не е ли, че вратата й пречеше да мине и трябваше да я затвори, защото тъпчото портиер не се сети преди това,а другия шморц я натисна на излизане от колата още.

т.е. принц Хари го направи. На сватбата изглеждаши много влюбен и сигурно е така. Заслужават много повече да им натриват носа на великото и недостижимо кралско семейство. Една разведена, афроамериканка, т.е. просто негърка, никому неизвестна актриса - ха-ха. Никой не може да достигне Даяна - красива, с маниери, с визия, държане. Какво не ѝ хареса оня смотаняк, да я смени с камила, та била тя и двугърба.

Ако се вгледате внимателно виждате с какъв жест затваря вратата. Слугински като цялото и държание. Намериха си майстора в кралското семейство. Една дърта,грозна и разведена афроамериканка ще им разказва играта. При тая измислена херцогиня всичко не и е наред. Пъпчива,с провиснала коса ,хлипащи обувки,криви,кльощави крака,никакво възпитание. Но тъй като нормално момиче не го искаше тоя Хари ,те се съгласиха да я вземе треторазрядната артистка. Какво падение е таьи жена за кралския двор.

усещам ГОЛЯМА женска завист... Вярно е, че и за най-голямата красавица има поне един мъж на който му е писнало да я ч*ка, но Меган Маркъл в женско отношение не е зле. От към синя кръв - виж това е проблем, за който ще имат грижата поданиците на короната.

И аз. То мисля, е видно и от космоса....Най ми е интересно как реши, че няма възпитание? Присъствала си на срещите й с кралицата или на някое събитие? Защото аз гледах няколко клипа, където двамата са на събития. Ами жената знаеше имената на хората, с които се срещат, с какво се занимават, задаваше им много адекватни въпроси, изобщо си беше направила рисърча и подготовката за събитието ,личи си, много старателно.... А това за вратата направо е смешно. Първо това го направи "новина" пресата и второ сами са си затваряли вратата и Кейт Мидълтън и принцеса Ана /дъщерята на кралицата/. Даже последната го прави винаги, а тя е родена принцеса и не може да бъде обвинена в липса на родословие....Макар че и това последното не знам защо се споменава, при положение, че половинките на всички кралски особи всички са с обикновено такова, само и единствено Камила е аристократка. Нито Сара Фергюсън, нито Софи, нито Кейт са аристократки. Тези са достатъчни смятам....

несъмнено, "много интересна" е тая петоразрядна актриска. дори в силно коментарен сайт като дир, за 3 дена "новината" е събрала 25 коментара. айде, от мен да мене-26 коментар: погледнах снимките и не видях нищо елегантно на тях. а, да, колата със затворената "самостоятелно" врата е доста елегантна...

Разбира се, че така ще кажат. "Прави нещата по свой начин!" звучи къде, къде по-добре от "Пак забрави протокола на баба Бети..." ;)

бол. че и ги цитират и преписват.

Е че като се изсере , се бършела гъза сама ...там имало цял куп България да й лижат лайната и пикнята на "царедворката" хахаха

Абе Дира , абе каква новина е това и кой го интересува една парясана мулатка ? Че като си е затворила САМА вратата , да не би НЯКЙ ДРУГ ДА И БЪРШЕ ПАРЯСАНИЯ И ЗАДНИК ? Абе айде моля ви се........

егати буламача. кифлата е грозна, префърцунена и няма нужните обноски. но херцогът да си я обича до последен дъх.

Досега мислех, че точно кифлите не си затварят сами вратата на колата-ха-ха. Ей, злобата ще ви изяде душите, бе.

щом ти харесват захаросани истории - ок. мен ме дразнят. за какво да злобея - че някаква мулатка дори сама затворила вратата нна колата си? или че е хванала принца за пеша? сори, просто ми е смешно.

Ами аз не мога да нарека жена, която до 35та си година е направила 5 милиона долара, участвала е в редица благотворителни акции в Африка и е говорила пред ООН в качеството си на феминист и посланник...Де и нашите "кифли" да бяха такива-хе-хе.... Била никому неизвестна. Потресаващо...Пенчо като не я знае, значи е световно неизвестна.....Типична логика на тъпанар. А и кой по дяволите реши, че като се жени за актриса, Хари трябва да се ожени поне за Мерил Стрийп. Що за логика? Все пак се жени за жена, не за Оскарите й....

това ти го каза. в качеството си феминист (мъжки род) - това пак ти го каза. направи си справка за значението на думата нарека. посланич се пише с едно н. Кога е била удостоена с оскар, че не се сещам? изобщо какво се палиш толкова? да не си й адвокат?

да не затваря вратата, но ти " 2018-09-26 18:36:42 Не е грозде (нерегистриран) А диярия" имаш нужда от интензивен курс по български

вчера писахте че спортувала с високи токчета днес че си затворила сама вратата на колата другия път публикуваите снимки като си бръсне интимните части да и видим черното коте

Простак и перверзник

Определон смятам ,че Хари заприлича на някое денди ,откакто са женени. Но тя изглежда много добре за годинити си и негърската кръв явно е ок като ген.

прочети Панаира на суетата - там е азбуката за средната класа на колониална ГБ.

ок

Потресен съм! Вече няма да се учудя, ако се окаже, че и в тоалетната тя сама си бърше/мие ... след като се ... Боже мили! Та тя май всичко прави по свой начин!

вирнато нагоре е доста семпло показателче кое спада към липсата на бонтон. а тоя пасаж кърти: "Обикновено кралските особи оставят вратата на колата отворена, а човек от персонала я затваря. Според експертът по етикет Уилям Хенсън това е знак, че херцогинята прави нещата по свой собствен начин." дир, това е към вас - според експертЪТ ли е правилно? знаете ли що е подлог? явно не знаете. превзета до болка. а носът й е доста грозноват. но нали херцогът си я харесва - и ноя сайт също.

Сори, ама жената не държи чаша за чай, за да важи правилото за вашия "бонтон". И да, и аз мисля, че не ние, а мъжа, който е женен за нея трябва да я харесва. Вие да не би да имате илюзии, че вашия нос го харесват всички, които са го видели? Аз -ха-ха, нямам такива. Това са уроци, които всеки би трябвало да е научил още от предучилищна възраст.

явно вие така си затваряте вратата на колата - не ви преча. само внимавайте да не си защипете пръстчето. нека си я харесва - аз пък нямам намерение да харесвам вашето мнение, понеже нещо се опитвате да ме лишавате от право на собствено мнение и ми размахвате назидателно пръст. моя нос не го показвам на никого, освен в реалния живот - така че не берете грижа за носа ми. И накрая - у лево!

Много фалшива

- позьорка отвсякъде.

В друга шизофренична поза на лудост

Още не е свикнала с кралския етикет жената.

а по-просто казано - толкова е сложен, пък и липсват първите 37 (май бяха) години. това не е като да си затваряш вратата на колата с префърцунен жест.

Майтапа на страна , ама тази си има доста травеститска визия. Това не е обида де нали вече сме глобални и либерални. Но от тук я виждам какво обича най много и кое обича повече от хляба.

Хммм, гроздето май е кисело, а ;)

А диярия