Култова лилава пола на Диор покори известните

Лилава пола под коляното на модна къща "Диор" от миналата година е една от най-обичаните придобивки в гардероба на известните.

Обратно в новината

Коментари - Култова лилава пола на Диор покори известните | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чак пък култова не е ли прекалено

карлянката на стрина от село тя сама си ги шиеше носи се без белио и е много удобна за нивата

Култов парцал!

Култова лилава торба...

И на мен ми подариха такава. Страхотно ми стои.

ПЕЩИМАЛ АКО СЕ ЗНАЕ КАКВО ЗНАЧИ - ФОЛКЛОРНА ДРЕХА .

Наистина стои нелошо само на русото манекенче. Иначе и аз съм на мнение, че по-скоро не бих облякла такава пола, нищо, че съм кльощава върлина. И е много далече от култова :)))

На тая пола много ще и ходи кошница с яйца и една китка зад ухото.

приятно е да си спомни някой,че е носил лилава пола с повдигната талия и дължина до коляното при това с голямо удоволствие.

Елегантността на полата идва само от високата талия, иначе -нищо особено. Поне да беше по-дълга, или по-обемна, нещо като на Скарлет О'Хара.

Напълно споделям мнението на предходните дами. Нищо особено, но всяко нещо с времето си.

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ, АМИ ТОЗИ ТИП ПОЛА СИ Е МОДЕН ВИНАГИ....НОСИХМЕ ГИ КАТО ДЕЦА, КАТО МОМИ, ЧЕ И СЕГА КАТО СОЛИДНИ ДАМИ, НИЩО НОВО И ИНТЕРЕСНО, АМА Е ОТ ДИОР. МНОГО ВАЖНО, СНОБИТЕ СА СИ СНОБИ.......

Полата на баба ми от детските й години.

пцилютно :-). и като студентка преди 20 и кусур години се наврях в нея и бях супер шик. да не забравяме, че по онова време нямаше дрехи по магазините. малко е поизносена вече, но съм я прибрала за следваща елегантна дама в рода ни, евентуално :-)))

иии царят е гол..

Полата е хубава, но стои добре само на манекенката, представила я на ревюто, на останалите е просто ужасна!

Осичке, права си. Но по мъжкото ми мнение (без сексизъм) полата трябва да е или точно покриваща коляното, или да е облечена на жена с още по-дълъг крак от този на манекенката.

Предпочитам да коментирам женски тоалети, отколкото разни барети... ;)

Култова е щото е на Диор, ако не беше щеше да е най-обикновена:)))

култова -:)))))))))))

ужасна е :(

Не знам какво и толкова култовото, ама мене нещо не ме кефи. Трябва да си много висока и стройна за да я облечеш, а 80% от жените не сме.

Само не ми стана ясно изброените кои са. С какво са толкоз известни - учени ли са нещо, музиканти ли са, що ли? Нещо важно ли са направили за човечеството, та да ми определят вкуса към дрехи? Освен това тази пола изглежда грозно, щото прилича на надяната на пръчка. Айде моля ви се...

Джейми Кинг играе в хитовият сериал по abc сега Hart of Dixie (като Лемън Брийланд) , също така е имала роля и в Pearl Harbor и участва в клипа на Лана Дел Рей Summertime sadnes защото съпругът на Джейми Кинг е продуцент на парчето на Лана. Hart of Dixie го има по торентите, главна героиня е д-р Харт - Рейчъл Билсън от Orange County ;-)

тя полата си е истинска простотия, не стои на никои добре,разбираи на жена с нормално телосложение, а тези манекенки по ч0 кг парчето при височина 180- 190 см, дето се казва и те не знаят от кои са милите - анорексички ,не означава нито строини,нито добре сложени- слава богу, че повечето жени са нормални- имам предвид в бг,приятни за гледане, не приличат на бабините ни мотовилки, както и" разкошната"пола от диор