Звездите на Грами отново се облякоха неприлично

Предупреждението да не се разголват много не притесни някои звезди на церемонията за наградите Грами. Макар да нямаше сериозни "инциденти с гардероба", повечето дами не бяха закопчани до врата.

Обратно в новината

Коментари - Звездите на Грами отново се облякоха неприлично | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според Бионсе е много стилно облечена с изключение на сандалите. На много събития виждам официални рокли с дълъг ръкав и сандали на босо или с чорап, нещо не я разбирам тази мода

Верно е, не я разбираш!

Чак неприлични не са,според мен,но са доста кичозни..

Че кое му е неприличното? Аз лично доста красиви и стилни тоалети видях. Вие звиздити на Пайнер не сте ли ги виждали, та смятате това за неприлично?

Как неприлично бе, те направо са пуританки. Я вижте нашите чалгарки как се явяват на концертите, какво ще кажат техните критици, а? ....жива проституция.

Уф тая буца разкашкано сирене (Адел) така се наду, че докато преди я съжалявах (хубав глас излизащ от био-плондир) сега ми е противна! С тоя тоалет е все едно съм хвърлил пердето на фотьойла...

Естествено, че тоалетът на Риана е черешката на тортата!!! PS - като че ли много е отслабнало това момиче ... няма бузки и изглежда невероятно добре. Някак по-стилно изглежда.

Ми като ти се гледат кльощи, ходи по ревюта, какво си седнал да се занимаваш с музика, като нямаш отношение към нея, а към обвивката на изпълнителите й?

Суифт (Тейлър) е номер едно!

Тия критици, които смятат, че тоалетите са неприлични...сигурно правят секс на тъмно и без да се събличат. По-скоро има отвратителни и неподходящи тоалети, ама чак пък неприлични. Все пак това са певици, актриси, а не чиновнички или даскалици

колкото и да се събличат, не могат са постигнат проститутската визия на нашите фолк певици :))

Ей ,тая Кейти Пери ако не си покаже тлъстите цици, няма да е тя..

Има - показва! Много си е хубаво момичето! И тоалета и също!

К'ви са тия предупреждения, да пречат на к-вите да си вършат качествено работата?! Че те ако не заголят мръвка, за к'о са ни!

Каква стана тя - порно-звездата Джена - най-облечена. И после нашите чалгарки били се разгологъзвали. Грамито сий жив бардак така като го гледам. И какво й е скромно на роклята на Риана, като е прозрачна и зърната са и изцяло на показ?