Черната рокля на Дженифър Лопес беше с твърде голяма цепка и единият й крак се виждаше целият. Това обаче беше направо скромно в сравнение с огромното деколте, което певицата демонстрира преди няколко години. "Ти вдъхнови предупреждението" - каза Питбул, който й партнираше на сцената при връчването на една от наградите.

Миранда Ламбърт също показа краката си и се засмя, запитана за предупреждението. "Мислех, че е смешно. Кънтри музиката никога не е имала такъв проблем", оправда се тя.

Скайлър Грей изохка и каза: "Прибягнах до страничното деколте - какво ще ми направят? Ще ме изхвърлят ли?"

Дори Ашанти показа доста, макар и да обясняваше , че изпълнителите винаги трябва да са облечени стилно.

Вижте роклите >>

Певицата Кимбра, която получи награда за запис на годината с Готие, носеше прозрачна лъскава рокля, но под нея имаше подплата в телесен цвят.

Миналата седмица телевизия Си Би Ес, която излъчва пряко церемонията, изпрати имейли до звездите с инструкция да не разголват гърди, дупета и гениталии. Темата беше много обсъждана зад кулисите, всички се шегуваха за това. "Помислих за дрескода. След това отново помислих за него. И това беше. Уважавам го. Вижте, облечена съм - каза Кели Роуланд за роклята си "Джордж Чакра" с много прорези на стратегически места.

Кейти Пери показа щедро бюста си в зелена рокля, а Риана беше почти невинна в дълга елегантна червена рокля, която показваше съвсем малко от бюста й.

Адел изглеждаше доста консервативна, отбелязаха от БТА. Роклята й в червено и розово беше с яка по врата.

Победителите >>
Риана с годежен пръстен на церемонията >>