Критикуват ”Диор” заради 14-годишен модел

Френската модна къща "Диор" си навлече вълна от недоволство заради 14-годишно момиче, което беше представено като новото лице на марката.

Обратно в новината

Коментари - Критикуват ”Диор” заради 14-годишен модел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голото момиче има ли родители?

Hаистина е отвратително, граничи с педофилията и отделно с експлоатацията на детски труд. Hяма да купувам нищо на диор.

Е ха и аз да се изходим по темата.... Недоразвито тяло на дете, изложено на показ под прозрачна липса на дрехи - абсолютно недопустимо и укоримо от морална и правна гледна точка. Храна в месомелачката на извратените самозабравили се педофили, които с парите си купуват общественото мнение, моралните, етичните и религиозните норми и налагат вкусовете си на робите. По всяко европейско и американо-английско зоконодателство Диор трябва да носи наказателна отговорност за тези свои действия...

Много бяло, русо и синеоко е това еврейче, 100 % има руски корени. А проблема не би трябвало да е в това, че момичето заработва като модел, а в дрешките с които го обличат

че то ако критерият е пълнолетие, кво да кажем за родни пишман певци и продуценти, ползващи деца за да напълнят зала Армеец?

ха ха . че какво и е хубавото? нацупено и със стиснати устни. ходеща дъска за гладене. нищо женствено, че и нищо детско в тази снимка. както повечето модели на големите марки между впрочем... приличат на недоразвити момченца. че даже някъде имаше и един дето еднакво минава и за жена и за мъж ... бах ти дрехите бах ти моделите...

Ако е момичето на снимката, с полупрозрачните дрехи, то не само трябва да се критикува, а и да има съдебни марки срещу тях.

Тогава Диор да започва да работи в посока "Детски дрехи"...

в лице е много зле, плоско като тава и бяло като сирНи..

В лице е много добре момичето а бялата кожа е атестат за аристократизъм за приятно и свежо излъчване , много по-добре е от препечена на солариум кожа , такава каквато е типична за някои малцинствени групи .

"е типична за някои малцинствени групи" и мутреси!!!

Тези които са мургави по рождение не могат да изглеждат добре така ли?!

Детето си е екстра, хубаво е ще стане красавица, на 14 още изобщо не е развито като жена. Проблема е че още е дете и е недопустимо точно то да демонстрира дрехи за жени, при това някои прозрачни, без бельо като тези от снимката. Наистина изглежда педофилско цялото това нещо.

Че у нас на 14 моделките не само дефилират, ами и раждат някои ... Даже ги лансират като модели за подражания, е тези тук ми се правят на интересни!

хипокрацията на американските протестанти пуритани е повече от досадна вече. на 14 години една девойка е повече от годна да работи стига това да и доставя удоволствие. Напомням ви, че на 14 една балерина вече има договор към операта и се труди много повече от 12 часа на ден. Защо всичко трябва да минава през стандартите на тъпунгерите зад океана, чиито деца на 14 са затворници на къщите и автомобилите на родителите си защото са си построили общество в което се убиват един друг.

Гей ,и всичките им разновидности са легални,имат право на брак ,вече и да осиновяват деца.Следваща стъпка-педофилията.Процента на тези извратеняци расте-това са първи стъпки,първо модели,после актови снимки-който се противи нищо не разбира от "изкуство" и "свобода",след това открито порно.Не че сега няма,но е забранено от закона.Това е,нищо друго.А това дете е просто инструмент,за постигане на тези цели.Обеща ли са пари,бъдеще без облаци и т.н.

може да е млада, но за сметка на това не е хич красива... безумно посна физиономия.

Ами да "постна физиономия , къси крачета" не е като нашите "красавици" с изящни изкуствени коси със силикон , надути устни и още "куп екстри" .Вашето мислене очевидно е на закостенял Балканец или Тъмен балкански субект . А на мен момичето ми харесва .

Така е, като за еврейка момичето е истинска красавица.

Невинно и крехко! А какво работи, че е толкова запазено? И Лафонтен е французин, а в 'Лисицата и гроздето' е пояснил за такива като теб, че 'гроздето, байно, гроздето е кисело", нали?