Коментари - Повдигат ново дело за сексуални престъпления срещу осъдения на 30 г. затвор Ар Кели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не са го интегрирали.

Така е защото в САЩ започне ли да се гледа едно дело, то се гледа всеки ден и се дават почивки 1-2 дни през няколко дни. А тук при нас дела се отлагат за след 2-3 месеца, заседанията са по 2-3 пъти в годината. Няма как да имаш ефективно правосъдие по този начин.

Това трябваше да е реплика към гОШУ.

По- добре да ЗАСТРЕЛЯТ гнусния маймун, зада НЕ яде БЕЗПЛАТНО Парите и Храната на американците... РАй за българи е където НЯМА негри, араби и китайци... НЯМА и кой да ЛЪЖЕ разни идиоти да стават Предатели.. А Гангстерски рай означава Рай за негри маймуни... Мачкай негри- гангстери !!!

Как искам подобни ,бързи реакции и в нашата мила родина! Закони еднакви за всички, тук така наречения елит е извън обсег, те са наши хора….и делото продължава до безкрайност! Случайте с ПТП ,доказани убиици се подиграват на цялата държава и няма присъда! Но …ще свидетелстват умрелите, те ще кажат истината!!!На всички изроди пожелавам хубав живот в затвора…

Искам да спя с Фънки ,после Фънки да ме препоръча на Коцето.

Ела в Плаза ако не си гей

Мазохистка????

В БГ щяха а го осъдят на 2 год. понеже е добро момче с добри характеристични данни....

Направило ли ви е впечатление че истщите са все бели жени как па нямаше някоя черна индиика азиатка и тн

в лондон, неграта дето имат пари всичките са с бели жени. белите с пари са с азиатки

Някой беше казал че щатската съдебна система е садистична, склонен съм да му вярвам :)

абе ко стана с пастора педофил дето бил осъден в англия и избягал в булгаристан и за 2ри път го закопчават?

Златотърсачки под път и над път. Видят някой известен в дискотеката и се надпреварват коя да направи по голямо впечатление. Коя с цици, коя с дълбоко гърло и тн. Сами си лягат После ама що така.

Специално за българките ли пишеш че то и за тях НЛО песен изпя?

Процес от 4 седмици. В родината това дело щеше да се води 14 години, да приключи с оправдателна присъда, поради липса на доказателства и в последствие Държавата да бъде осъдена в Страсбург. Не казвам, че 4 седмици в достатъчно за справедлив процес, ама изглежда някак спретнато и навреме...