17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички я обичахме, чувствахме я и си говорехме за нея, като за близка приятелка, като да е човек от наща огромна компания.. и как да не беше така, като нямаше терен, купон, дискотека или друго парти без нейното знаменито участие... не сме те забравили още, сами.... и поздарви от всички познати. :-)))

Сега и 1 000 000 да дава няма кой да и ги вземе.

клипчето с басейнчето !!!!!!

Но любимката ми бе Сабрина. Гореща италианка, чийто южняшки темперамент обезоръжава всеки мъж. При Сабрина всичко е преливащо и в изобилие,, като италианско слънце. Затова, че пееше на английски, не я допускаха на Сан Ремо. От тези златни години е още една италианка - нежен пеещ Ангел с ослепителни и дълги италиански коси като водопад - Марчела Белла. До днес в съзнанието ми звучи "Старата Сицилия". https://youtu.be/-xKXmv8rkbA Какви жени имаше, тогава. Те ни направиха още като момчета страстни мъже със своето обаяние. София Лорен, Далида, Тина Търнър. До днес " Boys, boys" и " Salma Ya Salama" са задължителни за всеки уважаващ се нощен клуб.

там беше друго. тъмна коса, тъмни очи. изключително красива. но не беше толкова предизвикателна. докато през 80-те, като каже някой "цици" - и се сещаш за саманта ;)

Как не е била провокативна Сабрина бе, на битака в София беше пълно с нейни плакати по голи цици. И значки имаше.

неслучайно я наричахме "самандра" едно време ;) абсолютен секс семвол, изграден изцяло от естествени материали и медийна истерия! да не говорим, че май е медийното творение, по което са изтекли най-много очи и белтъци... :)

снимките от 80-те са най-добри ;)

Ееех къде е машината на времето.Връщам се в 80те с еднопосочен билет.

Само можем да гадаем в такъв случай за колко е било застраховано останалото! Но днес трябва и обезщетение за родните тираджии тогава, че нямаше кабина без нейн плакат в пълни подробности! Знаете ли как се казва човек, който върви по улицата? Простичко е - уличник!

Още си го бива набора. Добре сложено миньонче.

Това беше времето когато жените и всичко по тях беше истинско, а не като в днешно време един пластичен хирург ги прави еднакви. Гледам и скорошни нейни снимки- времето си е казало думата , но пак си е “ лачена”

Когато бяхме млади, на всеки купон в института ,в който работех, биваше пускано едно парче на Саманта Фокс - Touch Me с второ заглавие I Want Your Body.-колежките го обожаваха

тогава вестниците в Англия, Германия и Италия са могли да посочат коя е най-красивата според тях, докато при нас са се правили на кака Сийка и не са могли да правят такива неща. Днес си имаме и наши мурви.

много знаеш коя е как'Сийка и кога я живяла!!! Да не би да говориш за развития Социализъм, когато Централна баня(днешния Музей на София) бе елитен педярастки клуб на соцелита? Където доайен бе проф. Чавдар Драгойчев....синът на баба Цола Драгойчева? Хмъ?!

Евтина, противна уруспия.

да пее.

Тази всички са я е...и поне по сто пъти. Насън...

истински секс символ, не като днешните пластмасови намацани кощрамби

леле колко съм го трошил на нейни снимки...

Здравейте, Аз съм Нешка. Само да ви кажа, че вчера за пръв път правих свирка, и много ми хареса, защото накрая устата ми се изпълни с нещо много вкусно. Утре пак ще правя.

Да не забравиш да си сложиш зъбите...

Другарко не си измисляйте, всеки знае, че спермата има вкус на белина.

Знае всеки, който е пробвал/опитвал. А другите, които не сме, не знаем.

е кога па успехте да пробвате и белина бе?! ей, тва жените сте оасни, начи... ;)

Стрелбищата , работилниците, шофьорските кабини и други такива места навремето задължително имаха снимка на Саманта Фокс по бельо....

Страхотна кака е

кви сиси имаше навремето, мачкаш като невидял,... сега ширпотреба, ама не пипай...

на 80-те , известни с по една песничка - саманта фокс - "тъч ми", сабрина - "бойс, бойс" , сандра - "мария магдалена" на другият полюс бе си си кеч - с 6 албума и 20-ина сингъла - всичко благодарение на легендата дитер болен

какво ти става бе ? нормален ли си ? тук изобщо не става дума за песни и певчески умения...?!

певица за какво трябва да говорим, ако не за гласа и за песните ? ако говорим "за нещо друго", то тогава това "певица" ли е?

На всички е ясно че не е певица, а Секссимвол. И Мерилин Монро толкова е била актриса..но е предизвиквала нещо друго, което на теб явно не се случва :)

Мерилин е съвсем друга класа. А секссимволите за всеки са различни- За него е Си Си Кеч- нещо като Сузи Куатро. А Саманта Фокс- Сандра- Сабрина са друга бира- символ на неосъществени желания с най- разкрепостената съученичка.

Я виж , Сандра , колко албума и сингли има и тогава пиши глупости!

Не е вярно. Най-влиятелните продуценти през 80-те бяха британците Сток, Айткен и Утърман. Кайли Миноуг, Рик Астли, Сабрина, Хейзъл Дийн, Джейсън Донован, Мел И Ким, Синита и много други са техни творения.

Вярно,беше във всеки автобус Чавдар и Икарус) Яка мацка.

якото ?

които бяха естествени

То и Светата Римска Империя владееше Европа... А сега? Нищо... Само една Ватикана.

А катеричката за 2 милиона...

само 1 известна песен ! сабрина имаше и тя 1 песен! медийни балони бяха и двете кифли , докато си си кеч си беше вече певица, благодарение на дитер болен!

нищо не разбираш от музика...

това е без значение...много хора не знаеха че е певица дори...

Абе той от музика май разбира, но май от цици нищо не разбира.

Сандра бе "най-певица" от всички!

Календарът от 1988 с бомбите още е лепнат върху тапета в хола.

Ти си класик !

Тази жена е Легенда....нещо като Рамбо и Междузвездни войни..но по особен начин

Руса, сини очи, големи бомби и по изрязани бикини...баси кефа...

Чак сега разбирам че е англичанка, мислех я навремето за германка....тогава нямаше никакво инфо...да се сдобиеш с плакат или календарче от Битака беше безценно...!

Всеки тираджия имаше нейн плакат в кабината!

По едно време и Сабрина бе доста популярна...

Що имаше голема цица си беше популярно, тогава нямаше силикони, само натурално...

е, да, ама това не ги спаси от гравитацията!

едни от добрите показвани в рамките на СИВ и Варшавският договор

Ва едив ков;елт в дълбоката руска (тогава съветска) провинция по времето на застоя Катя и Здравко изнасят концерт като гост-звезди. 1 бис, 2 биса, 3 биса... Нямат сили вече, обясняват, че са много развълнивани и много ти обичат, но не могат да пеят повече, етре ще имат още един концерт... и от публиката се чува крещят глас: "Ты не пей, только постой!"... Е не и бяха застраховани гърдите за 1млн, но съм готов да се обзаложа, че е била в мокрите сънища на няколко милиона руснаци...

Може и да са иле. Но някога... Сега са само жалко доказателство за всеобщото сила на гравитацията миличка...

хиляди момчета в тийнейджърска възраст, които БЛЪСКАХА толкова силно по прозорците...

Покрай вашата статия потърсих информация за жената от всички шофьорски кабини в детството ми и се оказа, че е обратна. Каква ирония само ...

В Топ 10 муза на всички времена за ударени чикии

тъч ми

каков шофер на икарус си, ако на прозорецот на гърбо ти нема плакат на саманта фох или Драгана Мирковић

Лепа Брена....тая драгана не я знам...

колко ч*кии съм ударил на нея в казармата...

и моите...

Навремето толкова я харесвах. Сега гледам снимките и се чудя какво стм видяла в нея, тя си е грозновата

много убава

Сладурана си беше. Пионер на техниката "как да стана певачка с помощта на цuцu". Нашите я усвоиха доста по-късно.

Жива и здрава да си, како Саманта, благодарение на теб, още в крехка тинейджърска възраст, се научих да чета вестник/списание с една ръка! :) И днес да ми паднеш, няма да те върна!

ааааааахахахаха.... уби ме! :) жив и здрав да си и ти, че ми оправи деня!

Аз пък си падах по С С Сatch.

C C Catch и сега си е сладурана ...не е мръднала

Имах огромен плакат на Sam Fox, чистак бърсак както майка и е родила. Да е жива и здрава щу ч*кии е отнесла.

Абе кой нормален застраховател ще ѝ изплати застраховката важното е , че са ѝ взели вноските. С тия гърди е изхранила семействата на застрахователите в офисите.

стимул на производството на вар през 90 -те..

колко чикии е отнесла у казармата не е истина,ма ги тръскаше яко тия цици заедно със сабрина

Като тинейджър я скъсвах!

Спомени, спомени... :)

Ти още ли си жив бе...мухъл? Короната не те ли прибра вече? Спермояд гнусен