Коментари - Ирландски вестник също публикува голите снимки на Кейт | Лайф.dir.bg
назад

Ирландски вестник също публикува голите снимки на Кейт

Френско издание публикува снимки от ваканцията на британския принц Уилям и съпругата му Катрин. Те веднага си потърсиха правата в съда.

Обратно в новината

Коментари - Ирландски вестник също публикува голите снимки на Кейт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голема работа, че се е пекла на слънце без горнище. На всичкото отгоре е на терасата на частен имот, да не е на обществен плаж! По плажовете е рядкост да видиш жена с горнище на бански.

Принцесата е много красива и я очаква същата съдба като Даяна. Журналистите ще я убият обзалагам се 100%

За кралските семейства е недопустимо,простосмъртните да видят ,че под дрехите и те са като всички нас.Но сме вече 21 век и това няма как да не промени нещата,както го показаха и обективните коментари във форума.Приятни почивни дни и внимавайте как ще излизате на терасите!

"Техни Величества са натъжени ", а на нас ни е гот! Браво на Катрин! Сега да показва докато има какво! Я баба му на Уилям да се покаже ... и да накара папараците да й мажат "дупето"!

Белята не е в голата Катрин, а че принца и маже дупето. Протокол си има, ред и прочие. От друга страна Кралския двор чака внуци от тях, а без мазане няма как ...

Катето да внимава да не се блъсне колата и в някои падлез както бяга от папараци,случайно де.

Страшна работа - какво толкова? Още повече е била с мъжа си.

Чакай сега, това да не ти е терасата на панелката? Частна къща за семейна почивка на кралски особи вероятно има голям озеленен двор и множество тераси, някои от които вътрешни...

"Съсипало им имиджа"-Глупости! Толкова са хубави, млади, засмяни и симпатични. Какво като се е пекла топлес?!! Дюс гола да я види човек сигурно е още по-красива. Да са живи и здрави да радват погледа човешки!

ОНАЗИ- КРАЛИЦАТА "ДЪРТАТА" ЗАЩО НЕ СИ МАЖЕ ЗАДНИКА НА ВЕРАНДАТА???? МЛАДИТЕ СА ГОТИНИ И ДА НЕ ИМ ПУКА- СТАРАТА ДА СИ ЗАТВОРЯ ОЧИТЕ И ЩЕ ИМА МИР МЕЖДУ ДВЕТЕ ПОКОЛЕНИЯ.

Ей,тъпо същество ! Къде са ти обноските - що за прост коментар ,лишен от всякаква логика ?

Е да де, сигурни бяхме че има цици каката, ама все пак от кралското семейство е вече и не може така де се развява по балкони и дяни и плажове незнайни. Все някой ще я снима и изтипоса в клюкарниците. Та тя "влизайки" в краското семество е знаела. че става публична личност и че не може да прави каквото си е свикнала и каквото и е на душата. Така де там в Британията това морала е още от Мерлин и не се променя. Та зарадва ни момата със свойте снимки ама друг път така да не прави. Баба кралица ще я пляска.

ООооооо, и аз ще й мажа дупето с плажно масло, най-редовно. Даже и гърдичките ще й мажа. С първокачествено млекце. Естествено, без растителни мазнини.

Един се оплакал в полицията, че съседката му се показва гола през прозореца. Дайте фактите - рекли в полицията. Ами - рекъл, като сваля бойлера в банята и като сложа един стол и малкото столче на него и като се кача и като се извииия ей така наляво и като откача капака на малкото прозорче под тавана и като си пъъъхна така главата и извия очи ееей така, я виждам през едно мааалко прозорче отсреща в банята й ... гола ... нахално ... до където ... налиии ... Ти какво работиш, бе? - рекли в полицията. Аааа ... фотограф - рекъл, папарак ... Глей да се не пребиеш - рекли в полицията загрижено.

Хора, ако не сте забелязали живеем в 21 век?! За какво съсипване на имидж става въпрос? Това че са монарси, трябва ли да означава, че всичко човешко им е чуждо?! Стига с тези безумни твърдения!

Голяма работа - мазал я е съпругът й, не коняра, водопроводчика или градинаря!

Глупости! Сигурно поне 50% от дамския персонал на списанието се пече без горнище на банския, та да го правят на чак такава сензация... Явно са го закъсали за читатели много сериозна...

голяма работа като е била гола тя пак си е Катрин

Прекрасна двойка са! Да ги оставят на мира- и те са хора! Ако преди 15 г. папараците не бяха дали гласност на връзката на Даяна с Доди ал Файед и днес да са живи!

Оставете хората на мира. Какво от това, че се е пекла?

Е голяма работа, че мацката била гола. Няма през дрехите да я маже я! Какво да прави? Ей това сега много се тиражира, като че ли кой знае какво. Всички сме виждали женски гърди, или греша?

си е взел принц Уилям!Браво на него!И Кейт няма за какво да се притеснява!А дъртата кралица не се различава от всяка обикновена баба,която не одобрява поведението на внуците си.Това се казва конфликт на поколенията,а аз му викам завистта на дъртите.Що се отнася за тези,които не уважават личното простронство на хората-ами,ако кралските особи не могат да ги осъдят,да вземем да не им обръщаме внимание!!!

Дайте да ги видиме тези сиси на херцогинята .....

Ех ,тези папараци заради пари съсипват човешки съдби и животи.Да оставят хората да живеят спокойно поне в дома си,а по протокола -на публични церемонии.

Съсипали им имиджа, ама друг път. Те са нормални хора, които си почиват, а това че някой ги дебнал, ами не им е за първи път. Папараците съсипаха майка му, и затова предполагам, че Уилям и Кейт няма да им се дадат

Е защо да е съсипало имиджа на младото семейство . Голотата когато е красива е ...красива !Ние не сме ги виждали , вероятно са интересни дори и папарашки . Това е единствения начин ние не аристократите и не престолонаследниците да видим , че и царя е гол и е човек нищо , че е със синя кръв , но ние не му гледаме кръвта . Къде са снимките ?

Не им завиждайте оставете младите хора да си живеят.Толкова са хубави радвайте им се

Някой да се съмнява, че Уйлям може да гледа Катрин без горнище на бански и да я маже с масло? Къде е скандалът? Или някой да се заблуждава, че Катрин е без цици? Едва ли. Изглежда някои хора рядко виждат цици и едни снимки много ги въодушевяват :-) Къде е проблемът, инфантилно общество такова?!

След като на снимките се вижда и Уйлям какво ги засяга личния и живот. Това си е тяхна работа тя е с съпруга си. Зависливи снобари от всичко търсят сензации.

"Да би мирно седяло ,не би чудо видяло." Хайде ясни са ни тези похвати за реклама....

Голям срам ,какво ще правим сега ??? Не и завиждам на милата...........

Кака ви Катрин е една златотърсачка, която успя да увъртоли Уилката и прави висичко възможно да седи на върха. Все пак същата катри го е свалила, като е отишла полу гола на някакво парти. Вие какво очаквате, след някоя друга година ще има като Лейди Ди и Чарлз. Секс със бодигарда, разни арабски принцове, камили и кой ли не.

Иииии "голям срам". Пекла се момата без горнище. Само да не кажат, че и до тоалетна ходи!

не виждам нищо лошо,какво е станало *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе глупости! Случайно някой да не знае, че Катрин е жена от плът и кръв като всяка друга по света? И че има гърди и дупе, както всички други? И какво като се е пекла гола - била е в компанията на съпруга си, не на бай Мунчо. Стига са търсили сензации там, дето ги няма!

голям скандал,голямо нещо!еми и те са хора,и те яда,спят,ходят на тоалетна,смеят се, плачат,правят секс...защо да не се съблекат голи?

Нека съдбата на Даяна и Кейт да е предупреждение за всички момичета да не се свързват с тази отровна прогнила институция - кралското семейство. Ако искат да имат нормален щастлив живот.

ТОВА си е воайорство, а дори и думата за това извращение е френска. НЕ е като да се разпищолиш на публично място, това си е именно снимки в интимен момент на частно място.

Много е готино да си известен, спор да няма!

Голяма работа-Катрин има страхотно тяло,била е заедно със съпруга си какво толкова-друга е темата за морала у таблоидите

И аз съм натъжен...но настроението много бързо ще ми се оправи ако видя Катрин гола. Муха-ха-ха.

Как е възможно да се сравнява убийството на Даяна преди 15 години с голотата някого по време на семейна почивка! Едното е нормално явление и няма с какво да впечатли.

ич не им е лесно на горките да се борят с плътските желания

Крайно време е баба Кралица да се отърве и от тази снаха.

Много важно! Като е бъдеща кралица, да не би да е безполово същество?

Направо ги измъчиха тея хора...

Щом са "натъжени", значи такива снимки съществуват! Иначе просто нямаше да им пука!

Горката Кейт чак сега ще разбере в какъв кошмар я е набутала суетата и да стане принцеса - да не може и в къщата си за почивка да се съблече гола ;))

Херцогинята Кейт имала цици!? Боже, не съм и подозирал ... Но сега вече си мисля, че щеше да е скандално, ако нямаше. Тя ги е показала нарочно - да разсее евентуални съмнения у някои хора или невежество като моето. Аз бих поощрил това списание!