Коментари - Петко и Яна заедно на басейн | Лайф.dir.bg
назад

Петко и Яна заедно на басейн

Собственикът на нощно заведение Петко Димитров и професионалната танцьорка Яна Акимова постоянно подклаждат слуховете за нещо повече от приятелство.

Обратно в новината

Коментари - Петко и Яна заедно на басейн | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЕТКООО! МАЦЕТО Е С ДОБРЕ РАЗРАБОТЕН МОТОР, СИПВАЙ МАСЛО, И РЪЧКАЙ ГАЗТА ДО ДУПКА. НИКАКВО ЖАЛЕНЕ.

Като гледам одухотворената физиономия на Петко, си задавам въпроса какъв му е бизнеса? Преди това явно е бил или боксьор, или борец, или ММА бияч. Възможно е, днес да е гл.инженер, конструктор или директор на Завод за иновативни технологии в областта на космическите науки или член-кореспондент на БАН по ядрена физика?! Но най-вероятно е собственик на Холдинг за хубави момичета(за износ) или за ароматни цигарки. Чалгааааа...

Дами и господа, Вече е 21 век.Отношенията между хората са свободни.Това,че са заедно на басейн, не значи нищо,може да са само приятели тъй като са двойка в Дансинг старс.Не мога да разбера как ви се откъсват от устата такива грозни приказки всеки път, като дадат някой, който е малко по-доволен от живота.Гледайте себе си, какво вие сте постигнали,защо се интересувате толкова от другите?Как може да определяте кой какъв без да ги познавате.Е, то бива завист ,бива ама......

Глупаво моми е е Янчето,ако се връзва на номерата на бай Петко!Да направи справка за броя и престоя на любовниците му и да си прави сметката!Ако и тя е поредната патка,която мисли,че ще го промени,да и припомним приказката за вълка,който не си мени нрава....

ми че то нали на петко това му е професията да намира такива шматки като тая с една единствена цел и тя не е секс. баща и е банкер. дано някой да я светне, че този е пълен фалш и цирк, което тя като младо момиче няма как да разбере и повярва.

Хората едва свързват двата края, а тези нагли хора се плацикат в басейн и ни го докладват.....

Сега им направете и във WC, че да е пълна фотосесията.

Ако Яна зареже Орлин, бих го взела с удоволствие.

Айде Пеца, ръгай здраво паламуда.

Айде Пеца, ръгай чушки в боба да поникне ръж!

Петко и Яна НЕ СА заедно. Това ясно личи и от снимката...

Жал ми е за Орлин, момчето е свесно, а сега всички да го мислят за мухльо, защото гаджето му бивше или настояще си пляска в басен...

Тая Яна е само за клатене ! :))

Какво са се вторачили в тези двамката.Млади,здрави да живеят СВОЯ живот както им харесва.Ако и е доскучало с Орлин нека си палува момето с палавия батко Петко.

Орлине, Орлине.....симпатяга си, ама мухльо....

Тази снимка е много грозен колаж :) Оригинала е на Валери и Николета. Ако се поровите из нета ще я намерите :)

Тъй като не съм наясно с танцьорите и "елита" в България, то само питам тези двамата баща и дъщеря ли са?

Предлагам следващите заглавия за тия двамцата да са: "Петко и Яна в леглото"; "Петко и Яна на дивана";"Петко и Яна на масата"; ....в тоалетната" и т.н. Кво ме интересуват разни шматки.

В любовния триъгалник, единият от ъглите винаги е тъп. В този случай, Петко май ги оножда и двамата.

Това е фотомонтаж.

Евтин пиар то това не се прави от интелегентни млади момичета

Трябва ли да си сменям началната страница, за да не ми дразнят очите нелепите глупости, с които ни занимават недорасли редакторчета, които сигурно и не са достатъчно грамотни. Вие за малоумни ли ни мислите?

Много съжалявам, нямах намерение да коментирам, ама не мога да се въздържа: Трябва ли за всеки който ходи на басейн да пишат за него по сайтовете и да качват снимки??? Това да не ви е Фейсбук???

Сигурно са снимали новата визитка.

Този Орелин е загубил мацето! Защо госпрягат в медиите! Освен ако момата Яна си го държи за всеки случай, знаейки, че след като си попалува малко с богат Петко, ще бъде натирена, за да може баровеца, да се разнообрази с друга мома!

Давай Яна (която и да си и както и да си станала известна),оправяй си живота докато още се пласираш,роди на Петко един малък Петко и после цял живот най-малкото издръжка+джип.Бори се че Петко е един,а Коко Динев е зает.Бори се със зъби,нокти и дупе,а ние трепетно ще следим и ще съпреживяваме.

За съжаление все повече млади момичета са с такова мислене. Не се опитват да успеят в живота, а се опитват да хванат някой чичко паричко, когото да доят. Ерозията на ценностите е повсеместна.

Петко вече има отроче. Нали все пак е бившият на Мария Игнатова, понастоящем Рачковица.

на яна баща и има пари. на петко по-му е зор за нейните. ама нали все има разбирачи дето си мислят , че всяка млада жена все пари търси.

еи андрешковци, мислите само кого да наебете и кого да преебете. колкото човек е по прост, толкова повече мисли за ебане и преебаване. затова сте на този хал и едва връзвате двата края.

а то щото в другите държави не мислят за ене? хахахах смешник

1. този не е бизнесмен в истинскя англоезичен смисал, а наи обикновена балгарска мутрократуна. 2. танциорката не е красива, а професионално съблазнителна. 3. защо ни занимавате с тези отрепки?

Дали Петко, дали Трътко, Петкан, Драган, Иван...все ми е тая..

идея си нямам кой от тия тримата кой е, но определено орлин няма от кво да се страхува.....мое мнение.

Свободни, млади, здрави,прави хора,да ходят с когото си искат,какво пък толкова. Явно връзката й с този Орлин е вяла работа и без никаква перспектива,кой знае?

Ако не върви с един - тогава трябва връзката да се прекъсне. Но трябва да има уважение кам партньора. Никога не бих си позволила да направя публични такива снимки ако съм във връзка. И никога няма да ми е приятно моят партньор да направи това с мен. Нека си имаме уважението. Янчето явно му прави напук - защо ли?

това момиче не ходили с орлин,или си живеят по американски,az s tvoia priatel ti s moita priatelka

БАСИ АКТУАЛНАТА НОВИНА! ТЪКМО НЕ МОЖЕХ ДА ЗАСПЯ ОТ РАЗМИСЛИ С КОГО ХОДИ НА БАСЕЙН ЯНА! ОЧАКВАМЕ НОВИНА С КОГО ХОДИ НА КИНО , А СЛЕД ТОВА И С КОГО НА НОЩЕН КЛУБ!

Явно сте се вързали на въдицата която ви подхвърлиха.Такъв тип хора ако имат някаква скрита връзка ще изтипосат ли тия снимки в нета.Това са хора със свободно поведение и някакъв флирт и опипване се смята за нещо обикновенно.Яна без да е красавица притежава чар.Тя много добре знае че в случай на раздяла Орлин може да се намери по красива от нея.Тя обаче като него едва ли ще свали.Орлин е чаровник от първа величина.

Ама той не е собственик бе хора.....само на книга е така.....вие не знаете но той дааааааааа......поздрави Тоше.

Ако татко й е толкова богат,да беше инвестирал малко в образованието й,а не от глупост да скача в леглото на този дърт /че и грозен/ пръч.

Аз пък се къпах заедно с Джолито в океана...тя от едната му страна аз от другата !

Яна прави Орлин на Глупак!

Що да го прави на глупак той си е глупак!

Мен ми се срува че е шамандура.

Яна е млада,красива,със страхотно тяло,прекрасно танцуваща.Не се е венчала за Орлин.Може да бъде с когото си пожелае.Живота е срещи и раздели.

Да, живота е срещи и раздели. И ако не върви с един - тогава трябва връзката да се прекъсне. Но трябва да има уважение кам партньора. Никога не бих си позволила да направя публични такива снимки ако съм във връзка. И никога няма да ми е приятно моят партньор да направи това с мен. Нека си имаме уважението.

Драги сънародници, вижте какви актуални новини ни предлага ДИР-никът!Яна,Петко,Метко.Какви са тези гниди? Нито ги знам,нито искам да ги знам!

сърбежа между краката е неудържим :-) курвето излиза на яве. а пък водещата с този луфт между краката направо ми прилича на козлови кран.

Той сърбежът ходи и по мъжките полови органи. За секса трябват 2ма...обикновено :D

Палава излезе бре тая Яна! Орлинее, Орлине! Голяма критика ти удари тая. От думи няма нужда.

Ох баня, ох кеф !!!

Като се вижда как се е ухилкала - сети се къде са му ръцете на бай ти Пеци !

Гледам шоуто най-вече заради тях , Део и Ицо. Те са готини, чаровни и свестни хора! Благодаря им за красивото забавление, което ни предоставят!Успех и късмет!

Хей журналистете хайде напишете една статия и за Део, снощи имах чуството че щеше да забие един шамар на Алекс когато започна да казва гаджета, гаджета... завалията той се изчерви :)))

този си пада по богати жени. така се е и издигнал в живота в крайна сметка. първо се възползва от мария, после от ели и парите на баща и, за да развият дискотеката и сега явно търси още, защото на яна баща и има пари. хитрец от село!