Виктория си намери мъж след "Ергенът"

Валерия или Елена е по-подходяща за Евгени според архетипите?

Обратно в новината

Коментари - Виктория си намери мъж след "Ергенът" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не гледам предаването .Лош сценарий.Предпочитам Дискавъри за животните :).

За информация на зрителите - това е развлекателно предаване и както във филмите участниците са само актьори. Може някои от тях обаче да изпитват истински чувства и да ги пренесат в реалния живот, както става и сред професионалните актьори по целия свят. Предването ни учи на обноски и как да изразяваме чувствата си. Много от участничките споделят истински дълбоки чувства, като например колко са наранени от раздялата на родителите си. На който не му е интересно да не гледа.

Ако обноските на нарциса Ергений са предмет на обучение сме го закъсали , и мъже , и жени.:)

Мометата са чудни, какво заведение с червени фенери може да отворим с тях....ще се рацепат от работа

това е официално предаване за сводници. Но без насилие, но с много елемнтарност! Съответсваща на идеологият - да се сватосват някакви мъжки, с прости женски! Тъпо, простовато предаване! Видях някои моменти и съжалявам! НИЩО НЕ ОЦЕНИХ, НЕ НАУЧИХ, НЕ ВИДЯ, освен прости, силиконови простакеши и иедин приличен мъже, който са превърнали в чучело!

За какво харесване, влюбване ,чувства и желания може да се говори тук. Сега не гледам, но в предишния Ерген всяка напуснала кифла моментално се обзавеждаше с гадже, любовник и дори супрузи като допреди дни се бяха натискали, целували, карали се, клели се в чувства и желания към ергена. Как ги приемат тия путьовци -мъже, като цяла България ги знае , че са без морал, без срам, златотърсачки, поставили им рога още преди да се съберат

селски, софийски, простовати тарикати са направили с чужди пари, безсмислено предаване, в което ни показват силконови, тъпи, че и някои грозновати кучки, които за малко пари правят каквото им поиска кой да е чалгар или ритнитопковец! Поредан идиотизъм!

Тия двете на снимката са ,,опасно близо,,

Виктория е най - яката мацка, естествено този шимейл ще спечели...даже врабчето няма шанс.

Водещата има обратна захапка и фъфли, никога нямаше да пробие в бнт.

Тая има най хубавото тяло от всички участнички. Направо е струна.

По миньончета

Сменете психолога или се запасявайте с котешка храна.

Мнного смешен ЕРГЕН на рекламата,че бил играч:)))) а Рускинята го изяде :)))))

Да бяхте поне написали, че си е намерила спонсор… някой задъртял чичка с мангизи, дето ще я тъпче като коледна пуйка и ще я лъже, че заради нея някой ден ще напусне жена си.

Въпросът е този мъж дали си плаща на час или я е ангажирал за цяла вечер?

Ако ми трябва жена ще я търся извън Европа. Сибир, Сирия, Иран, Ирак, въобще традиционните общества където жената не я е срам че има нежност и не я е страх, че ще си провали "кариерата" щото ще тря ражда и да се грижи за деца. Всеки хванал се с тия промити прости патки си гарантира ада на земята. Като ги гледате мислете, че са представители на семействата и роднините си. А те като гледаме "продукта" на възпитанието са в пъти по-долни и грозни от чадата си. И спрете да се клепете с пет кила кит. Няма измислена камера и осветление, което да не показва контрастно намазвацията. Тва, че някви "гримьорки" тря си оправдаят разходите за матрял не е повод да приличате на фасада от Монтанско.

Мда ама в частите на света, които изброяваш са вече омъжени на 10 години. не са за завиждане, не са си избрали съдбата те.

Луд...ходи обиколи света, недей само блиц да четеш

Каква радостна новина!

Ами един път като се е поставила на рафта в магазина, все някой ще я вземе. Жалка работа... Всичко е за продан вече

Че то нали за това е всичко?

Кво е тва “Ергенът”?

дърводелско ателие? Какви са тия плоски дъски?!