Графиня Волфскийл: За да сте здрави и стройни, яжте сутрин, обед и вечер

"За да сме здрави и да имаме стройна фигура, е добре да ядем сутрин, обед и вечер, вечерта най-малко, и да се движим достатъчно. Не трябва да приемаме празни въглехидрати".

Обратно в новината

Коментари - Графиня Волфскийл: За да сте здрави и стройни, яжте сутрин, обед и вечер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изразът на лицето е следствие на това как се движат лицевите мускули. Един човек, както и да се храни, ако не е чист и естествен в лицевата си мимика, ще изглежда винаги по-възрастен. А онзи, който е отворена душа и чисто сърце, не си "криви" устата и лицето пред хората, ако ще и само мас и лой да яде, пак ще младее в лице. Но за вътрешните органи, за жизнеността и здравето, си е важна храната. Най-вече да е чиста, дори и месо да е. А това за кралско хранене сутрин и т.н., си го знаем от деца - закуската изяж сам, обяда раздели с приятел, а вечерята дай на врага си. Нищо ново под слънцето.

Колко е годишна? Ако е над 70, значи режимът е правилен и тя младее за годините си. Ако обаче е под или около 60 - тя с нищо не превъзхожда нашенските жени на същата възраст.

Да, направих си труда да проверя и предположенията ми са верни. Графинята е 57 годишна, което говори, че не живее чак толкова здравословно. Всички 60 г. жени в България, които знам, изглеждат по-млади.

Да, майка ми скоро навърши 69 и в лицето изглежда като нея......като се понаправи и по-добре дори :-) Любимият й час за похапване е в 22 ч. пред ТВ-то.

Аз пък друго съм чела, което ми стана и навик последните близо 15 години - сутрин не закусвам, само течности, вода или чай. Наобяд си хапвам стабилно, както и на вечеря. Единственото, с което съм съгласна е, вечерята да е около 18, максимум 19 ч. Кг ми са като в 12-ти клас и се чувствам ок :-)

Скъпа графиньо, хапвам само вечер, когато има какво! Добрата фигура и стройната ми осанка се дължи на секса сутрин, обед и вечер (най често страдат майките на нашите управници)

Уважаеми Графе, грехота е да разпилявате вашата физическа и духовна красота в самота... Да въртя прелестите си облечени в брокат и тук- там някой диамант около печката , съвсем не е в моя стил. Вземайте предпазни мерки- страхувам се да не се размножат...

Браво на австрийската натуропатка "да хапваме масло, хляб, салам " бива си я . По-добре скъпи сънародници да си четем в оригинал българския натуропат Петър Дънов Учителя - Той има какво да ни научи.