Начин на приготвяне:
• Смесват се орехите със зехтина, захарта, чилито и солта и хубаво се овалват. Разстилат се върху хартия за печене и се пекат около 10 минути в предварително загрята фурна. Охлаждат се.
• Крушите се нарязват на тънки резени или кубчета, според вкуса.
• Към сока от портокала се прибавя горчицата и зехтина на тънка струйка, като се разбива постоянно. Прибавят се сол и пипер на вкус.
• Сервиране: накъсваме айсберга на големи парчета, размесваме със сиренето, резените круша и дресинга. Отгоре поръсваме с орехите.
• Смесват се орехите със зехтина, захарта, чилито и солта и хубаво се овалват. Разстилат се върху хартия за печене и се пекат около 10 минути в предварително загрята фурна. Охлаждат се.
• Крушите се нарязват на тънки резени или кубчета, според вкуса.
• Към сока от портокала се прибавя горчицата и зехтина на тънка струйка, като се разбива постоянно. Прибавят се сол и пипер на вкус.
• Сервиране: накъсваме айсберга на големи парчета, размесваме със сиренето, резените круша и дресинга. Отгоре поръсваме с орехите.