Какво слагате на масата през пролетния сезон? Какво обожават вашите близки да хапват през пролетта? Отговорите могат да ви направят победител в конкурса на Dir.BG "Вкусотия на месеца".

Победителят за месеца ще има възможност да спечели куверт за вечеря за двама на стойност 70 лв в приказния ресторант River Side в Драгалевци и да опита изключителния букет от кулинарни предложения от изкушаващото всички сетива меню. Само тук можете да потънете в епикурейската наслада от интернационалното меню, в което като звезди просветват шедьоври на балканската кухня. Невъзможно е да се устои на топящите се в устата млечна баница с 3 вида месо, боб с пържена пастърма и чорбаджийски чушки и задушен заек с горски билки и хрупкав качамак. В River Sideсе предлага и прекрасната жива бира HBH, чиято слава се носи през девет земи в десета и познавачи на доброто пиво не спират да хвалят богатия й аромат, снежнобялата пяна, свежестта, неповторимия и запомнящ се вкус. Приготвена по утвърдена немска технология с немски малц, мая и хмел и чиста планинска вода в пивоварна под самия ресторант.

Още една награда ще връчим от кулинарния конкурс на Dir.BG. Участникът с най-ефектно презентираното ястие ще получи бутилка от виното Strymon - Merlot & Syrah  реколта 2010 - вино с жив и искрящ рубинено-червен цвят, с плътен, фин и многопластов аромат нюанси на червени костилкови плодове (череша, вишна), съчетани с горски плодове и деликатни цветисти нюанси, с плътен, хомогенен вкус и траен и нежен послевкус.

За да участвате в конкурса:

1. Изпратете детайлна рецепта и снимки на вкусотията - изкушение за гости на mail: [email protected]. Всеки кандидат за куверта на стойност 70 лв в ресторант "River Side" и прекрасната бутилка Strymon Merlot & Syrah - реколта 2010 може да участва с неограничен брой рецепти. В мейла напишете необходими данни за вас - Име, Мобилен телефон, Адрес, на който да изпратим наградата ви, ако сте победител в конкурса.

2. Всяка от вашите рецепти ще бъде публикуванa в кулинарната рубрика на Life.dir.bg ВКУСОТИИ в категория Кулинарен конкурс "Вкусотия на месеца".

3. Рецептата с най-много Препоръчвания във Фейсбук ще стане "Вкусотия на месеца" на 1.04.2012 в 00.00ч.

Желаем ви успех в конкурса и много щастливи и споделени емоции на трапезата!