Начин на приготвяне

За плънката: Пилешкото месо се нарязва/накъсва на много ситно. Овкусява се със соев сос и се оставя да престои. В съд се разтопява малко краве масло и се добавя пилешкото месо. Оставя се да поизври течността от месото, като се ръзбърква често. Добавят се нарязаните лук, бекон, гъби и кисели краставички. Подправя се с кимион, черен пипер и сол, и се остява на средно силен огън 10-15 минути. Добавя се сметаната и топеното сирене, като се бърка до разтапяне на сиренето и се оставя да поври докато достигне оптимална гъстота. След като е готово се оставя да се охлади.

Палачинките се напълват, като се завиват като сърмички. Нареждат се в намазана с краве масло тава, поръсват се с настърган кашкавал и се слагат в загрята фурна да се запекат леко - около 10-15 минути/.

Добър апети! Да Ви е сладко :))