Ние често се гласим пред огледалото, преди да излезем навън, а вкъщи пред своите мъже ходим небрежни. Рано или късно такова неуважение към собствения мъж се превръща в крах на отношения. Домашното облекло трябва да бъде красиво и стегнато. Искай същото и от партньора си.

Не се срамувай да се срамуваш и да си свенлива. Гледай да не забравяш по рафтовете в банята вещи от личната си хигиена и затваряй вратата на тоалетната, когато я ползваш. Разхвърляното използвано бельо, както и други, според теб, прояви на доверие, могат да убият всяко, дори и най-силното влечение. В същата степен това важи и за мъжете.

Третото условие е да престанеш с оплакванията. Да, на кой друг да разкажеш за проблемите си, ако не на любимия. Първоначално той ще те изслуша, посъветва и утеши. Но не го превръщай в гъба, която поема ежедневните ти оплаквания. Потърси алтернативни отдушници – други теми, отидете на кино или театър. Едно бурно обсъждане на видяното или чутото е прекрасна алтернатива на разговора за тежкия живот.

Изкорени също навика да помниш обидите. Няма по-лошо нещо от това да легнеш с човек, който някога казал еди какво си, не поздравил майки ти преди две години, забравил за годишнината. С такъв товар в главата си няма как да получиш удоволствие от общуването. Научи се да прощаваш или пък поговори с любимия си. Повечето мъже изобщо не влагат в постъпките значението, което ти му придаваш.