Tройка

Ако и ти си мечтаеш за секс в тройка, няма проблем
Единственият съвет: не го правете с любимия човек. Винаги се получава така, че след като пуснете трети в леглото, независимо дали е мъж или жена, отношенията се променят и даже прецакват. Най-често ситуацията се развива по следния сценарий: мъжът мечтае за тройка, жената се съгласява, без да го иска особено много, двойката кани момиче, нещата някак си се развиват, а след това... Започват сълзи, ревност и неразбиране. В крайна сметка отношенията се разрушават. Защо да рискувате по този начин?

Секс в самолет

Сексът в самолет много често се описва красиво, в киното са заснети стотици пикантни сцени. И все пак, практиката се оказва доста различна от действителността. Най-често го правим в тоалетната. Но тя е едно от най-посещаваните места, понякога е мръсна и почти винаги много тясна, което не предразполага към интимност. Що се отнася до секса на седалката, това е малко вероятно, освен ако не летите с частен самолет.

Секс в офиса

Това е често срещана фантазия. Но не бързайте да я реализирате. Бъдете внимателни и първо се уверете, че няма видеокамери. Най-опасният вариант е сексът в шефския кабинет. Не по-малко опасна е любовната игра в приемната. Не забравяйте, че там много често се поставят камери. Все пак ви остава вариантът с тоалетната, но го използвайте след приключване на работния ден.

На обществени места

Тази възможност си струва, ако не ви смущава фактът, че някой ви гледа. Обикновено се практикува от любителите на "догинга" (английски термин за вид забавление, при което правещи секс в кола двойки устройват шоу за улични зрители).