Според извършени проучвания, жените твърдят, че мъжете допускат пет основни грешки при оралния секс.

1. Често мъже правят с езика си какво им хрумне. Те смучат, хапят и дърпат с устни. В такъв момент на жената й идва да вие от болка. Затова помолете любимия да бъде по-нежен.

2. Клатене с главата. Кой знае защо мъжете мислят, че по време на кунилингуса трябва да търкат носа си в нежните интимни части на жената. Тези действия са придружени и с клатения на главата, която сякаш се движи в ритъм. Всъщност това не носи никакво удоволствие, а си е направо мъчение. Кажете на мъжа си, че е достатъчно да работи леко с устни и език.

3. Мъжете често смучат с всичкa сила. Те си мислят, че колкото по интензивно дъррпат, въртят или трият клитора, толкова на жената й е по-приятно. Това обаче не е така, това също предизвиква болка.

4. Мъжът да гали половите органи и заедно с това да говори сякаш е с натъпкана уста. Подобна гледка може да предизвика смях у жената и да прекъсне настъпването на оргазъма.

5. Краткостта на оралните ласки. Кунилингусът може да продължи 30 секунди и щом мъжът разбере, че партньорката е овлажнена, веднага бърза да проникне в нея. На повечето жени обаче това не им харесва, защото все още не са достатъчно възбудени, пишат от БГНЕС.