Австралийката Саманта Брет е изключително успешен и популярен автор и медиен коментатор по темите, свързани със секса, срещите и връзките. Тя подрежда пет грешки, които мъжете правят в началото и с които плашат жените. Ето и кои са те:

1. Престаравате се

Жените не само, че обичат комплиментите, те направо ги обожават. С една малка подробност – обожават ги, когато усещат, че наистина са си ги заслужили. Така че не прекалявайте с излишно количество комплименти, пишат от tialoto.bg. Бъдете мили, но не преигравайте. Жените усещат, когато не сте искрени.

Също така е важно да имате собствено мнение, което да умеете да изразявате деликатно. Ако за всичко (в кой ресторант да се видите, какво вино да пиете и др.) се съгласявате с жената, това автоматично ще я направи предубедена.

2. Фокусирате се прекалено върху секса

Ясно е, че първоначално мъжете гледат на жената като сексуален обект. И всъщност всяка жена би се обидила, ако мъжът не иска да прави секс с нея. Но, ако искате да завържете по-сериозни отношения с дамата, с която се виждате, не натрапвайте сексуалните си желания още в началото. Все пак първо трябва да се опознаете. Сексът е естественият завършек на нещата и той ще се случи по-скоро, отколкото си мислите, стига да не показвате, че искате само това.