Младата изпълнителка, която има повече от 160 концерта през последните 16 месеца, отвори гардероба си пред модния сайт ViewSofia.
Вижте снимки >>

Рут сподели, че предпочита големи чанти, такива, в които да й се побира и лаптопа. В тях обикновено носи червило, диск, спирала и гланц. На въпроса кои са любимите й дрехи, тя отговаря: "Дънките на Боби (приятелят на Рут). Откраднах му ги. Стоят ми по-добре на мен. С тях съм и в клипа с Оги 23. Определено харесвам стила му."

Родителите й не винаги са доволни от уличния стил, на който тя е почитателка. "Баща ми постоянно ми обясняваше "какви са тези кецове, ужас...". Майка ми също е доста елегантна жена и татуировките бяха голям проблем за нея, но и двамата свикнаха", казва Рут.

Как певицата си представя сватбената си рокля? "Няма да се женя! Но, ако трябва да съм честна, има модели, които ми харесват и бих облякла, ако се наложи. Роклята ще е лека, ще е до земята и ще е без презрамки. Ще е феерична, ще пада свободно и ще има някакви блестящи частички по нея. Малко по-принцеска", мисли Рут.