ЛиЛана и Skiller отнесоха бурни аплодисменти от приятели, колеги и журналисти, изпълнявайки на живо новото си парче. Певицата си акомпанираше на пиано, а SkilleR показа, че освен страхотен бийтбокс свири добре и на калимба.

Сред гостите дошли да пожелаят успех на новата песен бяха Ася Йочева, Рут Колева, Сантра, Елица Тодорова, Митко Кърнев и Дидо от D2, Ана Мария Тонкова, Евгений Дайнов, Богдан Томов, Йоанна Дарк, Вяра Атова /AV/, DJ Doncho.

Вижте снимки >>

Музиката и текстът на „Сама” са на ЛиЛана, която черпи вдъхновение от идеята, че по един или друг начин всеки преминава през живота си сам и ако не може да приеме това, няма как да приеме нито любовта, нито щастието, нито хората около себе си. В парчето SkilleR прави ритъма изцяло от бийтбокс и свири на африкански инструмент калимба, а на пианото е Светлин Къслев. Двамата са и автори на аранжимента на „Сама”.

Видеоклипът към сингъла е на режисьора Валери Милев. Специално за снимките, в една от визиите си, ЛиЛана облече рокля на  любимата си дизайнерка Анелия Пешев.

Вижте видеото >>

Чуйте парчето тук >>