Имената на кръстниците бяха обявени официално преди кръщенето на принц Джордж. Сред тях са приятели на двойката от детството и студентските им години, приятелка на покойната майка на принц Уилям принцеса Даяна.

Кръстниците са Оливър Бейкър, Емилия Джардийн-Патерсън, граф Гроувнър, Джейми Лоутър-Пинкъртън, Джулия Самюъл, Уилям ван Кутсем и Зара Филипс.

Вижте снимки на Зара >>

Зара Филипс е братовчедка на принц Уилям. Г-жа Джардийн-Патерсън е съученичка на Кейт, Оливър Бейкър е състудент на двойката, Уилям ван Кутсем е приятел от детството на принц Уилям. Джейми Лоутър-Пинкъртън е бил секретар на херцозите на Кембридж и на принц Хари от 2005 г. до 2012 г. Джулия Самюъл е близка приятелка на принцеса Даяна. Графът на Гроувнър е син на херцога на Уестминстър.

Кентърбърийският архиепископ Джъстин Уелби ще кръсти принц Джордж в параклиса на двореца "Сейнт Джеймс" в Лондон. Ще присъстват роднини и приятели на семейството. Церемонията ще е частна. Тя ще продължи 45 минути. Първите официални снимки ще бъдат публикувани утре.

Вижте изявите на Катрин и Уилям след раждането >>